J E N N I F E R

Inget går vägen idag

Kategori: Right now

Vad är det här för en dålig dag?

Hade strömavbrott när jag vaknade så jag kunde inte duscha, hade ju inte överlevt kylan med blött hår eftersom jag inte hade kunnat blåsa det. Dessutom fick jag ingen frukost eftersom ingen hade ström. Därefter kommer jag nästan försent till jobbet eftersom allt tog såååå mycket längre tid i mörkret. Då hann jag inte köpa frukost heller. Sen har jag bara fått jobbiga kunder som har problem och fått ringa runt 20 olika avdelningar för att få något löst. Och nu hade jag ett samtal på en halvtimma och då missade jag min rast så klockan vips blev jättemycket så nu är det ingen idé att köpa mat heller för det är mindre än 2 timmar till lunch.

DUMMA DAG!!!

och så har jag glömt såsen till min mat idag.. baaaaajs!!

Friday I'm in love

Kategori: Right now

Lata fredagar är nog det bästaste jag vet just nu. På vintern blir det lätt så att jag bara vill ligga hemma på soffan med tända ljus och mysa fram för film efter film och maaaassa avsnitt i sträck av någon serie. Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och hälsa på familjen och baka pepparkakor. Tänkte att det är dags för julkänslan att infinna sig. Men för att vara ärlig, har jag redan lite julkänsla.. Det kom av sig självt i år, tvärtemot förra året!

Nu ska jag glo på film, äta choklad och dricka chai - mums!
Nighty night ♥

Sleepytime

Kategori: Right now

Godmorgon höll jag på att skreva. Det märks att jag är trött som tusan!

Idag har jag myst framför teven med Sanne, pizza, filmer och serier. Men nu är jag supertrött! Sovdags :) Efter lite HIMYM och Bartenderskolan!

Nedräkning...

Kategori: Right now

11 minuter kvar av världens mest långsamma dag! Helt GALET. Men snart ska jag hem och sen kommer Sanne på myskväll :) Gillar dom dagarna med världens bästa kompis!

Allt för nu

Kategori: Bloggen

Bloggen ser lite B ut. Men vad sjutton - så här får det se ut sålänge! Headern blir finare en annan dag. Just nu ville jag bara ha något där färgerna inte skar sig mot bakgrunden.

Jag kollar på sporten nu - det är nästan som att jag blivit någon annan! Ska genast sätta på Paradise hotel och hoppa i sängen för att känna mig lite mer som jag brukar. Imorgon ska jag jobba som vanligt och därefter mysa med Sanne vilket var alldeles för längesedan.

Världsbäst

Kategori: Home

Något mer som jag gjorde i helgen var att möblera om. Det blev så grymt mysigt. Hängde dessutom upp en julstjärna i sovrummet och en ljusslinga i vardagsrummet. Eftersom jag bor så litet så räckte slingan runt hela rummet i princip och det är så galet mysigt. Jag vill inte göra annat än att sitta i min soffa och mysa. Mysa mysa mysa. Det skall jag göra hela vintern!
Jag bara älskar det.


Och idag är jag på världsbra humör - det var bara dags att bli det tyckte jag :)
En till sak jag älskar är snön. Det är underbart!

En helt vanlig måndag

Kategori: Right now

Jag fattar inte vilka ni är som fortsätter läsa min blogg? Trots att det inte finns något att läsa..!

Jag tänker varje dag att "idag ska jag göra den fin, blogga 6 gånger om dagen och bli rik på kuppen". Men nej, varje dag hamnar det sista bland prioriteringarna och jag väljer att göra något annat mycket viktigare. Som att titta på Scrubs-avsnitten för femte gånger eller möblera om eller måla naglarna i en ny färg varje dag.

Det är ungefär vad jag gjort i helgen. Så aktiv har jag varit.

Fast i lördags gjorde jag något oväntat men välldans kul. Jag spelade Fifa. Alla fördomar mot o-kul och onödiga fotbollsspel grusades. Fy f-n vad skoj det var!!! Vet redan nu vad jag skall shoppa så fort lönen dyker in på kontot på torsdag ;) förutom sjutusen julklappar!

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Kategori: Right now

21 ohyes!