J E N N I F E R

Saknar dig redan...

Kategori: Right now

Om nio timmar går flyget...


Fan vad jag kommer sakna Patrik!
Lovar att prata med dig varje dag, om det så bara är ett par sekunder så kommer det ändå vara dagens höjdpunkt! Hoppas du inte kommer sakna ihjäl dig, det kommer nog jag göra iaf...



Alla ni får ha så kul här hemma! Jag måste väga mina väskor och sån skit. Huvaligen! Det väger säkert ett halvt ton. Och då har jag inte smink och hårblås och plattång med mig! Tjenis...

Nu måste jag liksom fixa allt det sista. Funderar på om det är värt att sova ett par timmar eller om jag ska utnyttja den tiden med att fixa grejer! Ska upp typ kl 2 annars... det är ju om 5 timmar! Shit!

Får fixa det sista o sova ett par minutrar kanske! En tupplur är ju kanske asvärt!

Puss!

6½ timma till semester...

Kategori: Right now

Vilken underbar dag!
Som jag trodde är livet bättre idag. Det är pisskallt ute men det är sol. Jag jobbar men jag har semester imorgon. Har börjat tidigt men jag är inte så trött. Lovely!

Nu sitter jag här och svarar i telefonen och kunderna är rätt trevliga idag faktiskt. Det väger upp att jag typ inte har sålt något än sålänge... ;)

Sen hämtar Patrik mig så måste vi åka till Allum och rusa runt. Det är perfekt att det är öppet till kl 20!
Ska köpa present till Mormor och Morfar som fyller år. Och även lite godis, underkläder, linnen och andra småsaker som jag tänkte ha med på resan. Sen ikväll ska jag ha mys med Patrik framför teven! En riktigt skön och lugn fredag är jag sugen på! Och popcorn!!!

I övermorgon ligger jag på en strand och steker, kan inte riktigt fatta det! Det ska bli så sjukt skönt!
Men fasen vad jag kommer sakna Patrik... Usch, vill inte ens tänka på det!







XOXO / Jenni

Snart semseter! Yesyes!

Kategori: Right now

Ååååh! Jag försökte ta en halvdag imorgon så att jag fick sluta lite tidigare. Bara liiite så att jag liksom hann med saker innan affärer stänger o sånt. Men nejdå. Kvart över fyra ville jag sluta men det fick jag visst inte. Blä! Istället slutar jag kl 18 och kommer inte hinna mycket alls... BÖG!

Jag blir så irriterad på folk ibland. Som att det kommer hinna hända så mycket på den 1,5 timman som jag ville gå tidigare typ. Men men... Sen har jag 2 veckor ledigt i varje fall!

Nu ska jag iaf jobba en och en halv timme till. Sen ska jag hem till Patrik och sova typ direkt! Imorn blir en låååång dag och mycket ska fixas. Inte minst tvättas! Usch!

Idag är jag lite oglad. Är nog för trött...

Får väl ta tag i mig själv och jobba den sista tiden nu! Puss på er!
Imorgon ska jag vara gladare, då är det ändå sista dagen före semestern!!!!!! Min första sen i påsk, eller egentligen typ jul! Sportlovet var ingen vidare bra semester tycker jag...

The D-day!

Kategori: Right now

Jag sitter på jobbet och ugglar... Väntar på att det ska bli kväll så att jag slutar. Så att det kan bli imorgon och nästa dag och till slut helg och sedan söndag! The D-day! Tunisien!


På söndag är vi där!


Det känns liksom som en lång långsam slutspurt. Idag är det så grått att man tror att det har vart kväll hela dagen lång. Så långsamt! Sen när jag slutar ska jag dra runt i Nordstan en kort sväng. Hade velat gå till Panduro och köpa lite pysselgrejer som jag missade igår. Men jag har inte det minsta lust att gå dit i pissvädret. Det räcker gott att ta mig till Nordstan! Ska köpa en kjol med stjärnor på och någon söt blusaktig grej med blommor på tror jag. Om jag hittar... Såg något liknande det jag ville ha på Rut m.fl.

Efter det ska jag dra till Patrik. Vi ska till IKEA för jag ska köpa handdukar och sådär. Eller egentligen inget mer för jag har inte råd. Vill ha med mina pengar till utomlands!

Nej jag får väl jobba strax igen. Min admintid är slut om typ 5min...

Pusspåer!

En söndag i mitt liv

Kategori: Right now

Godkväll!
Detta har vart en helg med väldigt mycket shoppande. Mestadels smink. Illa är det! Men vad fan... man är bara ung och rik en gång i livet! Har så äckligt mycket smink nu. Tänk vad snygg jag kan vara!

Och om en vecka bär det av till Tunisien! Helt sjukt, har nog inte riktigt fattat det ännu.. Men skoj ska det bli! Idag har jag träffat Sanne och vi har skrivit packlista. Det är mycket som ska med och man har bara 20kg. Det gick sist jag reste så det går väl nu också, men det blir svårt alltså. Som tur är så är ju sommarkläder ganska lättpackade. Inte som typ skidkläder!

Har kommit på att jag vill ha ett spetslinne från gina. Ska fasen gå o köpa det imorn! Vet dock inte hur användbart det är? En kjol med stjärnor ska jag köpa i varje fall. Den var söt! OCh så ska jag köpa en svart badhandduk. Så jävla smart är jag! En svart handduk syns inte om den är smutsig!

Nu ska jag titta på vänner!

Me like

Kategori: Right now

Nu ligger jag i Patriks säng och ser på Extra Extra... Medan han stryker sin skjorta. Vilken man jag har hittat va?! ;) Han ska på party imorn utan mig. Någon lisebergsgrej, jag skulle också gått på den om jag jobbat där. Men jag tog aldrig det jobbet utan började på Telia istället. Skulle faktiskt ha jobbat på typ BurgerKing där... Vilket liv. Tur att jag tog Telia!

Imorn tänkte jag ta en sväng till på stan. Ska shoppa grejer att göra armband med och lera för att göra kul figurer. Så jag ska nog dra till Panduro! Är på sjukt pysselhumör! Sen ska jag träffa Sanne imorn också. Vi får väl skriva packlista och planera lite för Tunisien! Det är inte alls långt kvar nu. Sjukt sköööööönt! =D

Idag shoppade jag en kavaj och massa smink. Har spanat på den där kavajen ett tag men ville helst haft den i svart. Blev dock en blå eftersom den bara fanns i storlek 40-42 vilket är liiiite väl stort för mig.

Jag tänkte kolla runt lite på nätet nu. Skön lördag jag har va? Jag gillar det. Är nog inte riktigt så himla partygalen tror jag.. Jag är den lugna typen som gillar att sitta hemma o käka popcorn och titta på teve! Me like!

Ha en grym lördag! Puss!



Sjukt söta och fina! Allt är från DisneyCouture och finns hos KyssJohanna

Money can by anything

Kategori: Right now

Aaaaaaah!
Nu har jag vart ute och ätit en sväng med lite jobbfolk och nu ligger jag i Patriks säng med datorn i knät och tittar på teve. Det är livet! Wunderbar! Snart vill jag sova, är sömnig...

Imorgon ska jag ta en sväng på stan, har hittat en helt grymt snygg klocka som jag vill ha. Och så ska jag köpa ögonskugga för att kunna göra sotiga ögon och puder ska jag nog köpa med. Och klackskor kanske. Tjena det blir så mkt helt plötsligt! Underkläder vill jag med ha... Och någon partyklänning. Det är massa. Då blir jag fattig.

Klockan är iaf en Triwa by Tritoni eller om det är tvärtom den heter.. Dom orden iaf!
Såhär ser den ut:



Niiiiiice, ha?
Nu ska jag läsa bloggar! Puss på er!

Imorn ska jag nog lägga upp någon bild från ikväll kanske...

Ikväll!

Kategori: Right now

Nu är jag hemma. Sitter och äter soppa och sådär. Ska ut med jobbet imorgon, men funderar på att strunta i det. Pga många anledningar... Eller ja, en, som är den viktigaste.

Dagens

Kategori: Right now

Dagens planer: Jobba och vara lite ensam för en gångs skull, plus få gjort massa småsaker
Dagens humör: Helt okej, varken pepp eller depp!
Dagens utseende: Svart linne från POUR, MissSixty-jeans, vit kofta, Bruna stövlar från SixtySeven (tror jag), jacka och väska från H&M
Dagens låt: Dah, har hunnit lyssna på typ två. On and on - Agnes (ofcourse) och Breakeven - The Script
Dagens saknad: Att få äta vad jag vill
Dagens vill ha: Ledigt!
Dagens köp: Hallon, mjölk, fritidskort och ett paket på posten
Dagens måste: Vila!
Dagens tråkigaste: Jobba...
Dagens roligaste: Inget?
Dagens kärlek: Loverboy

All by myself...

Kategori: Right now

Det är lugnt. Jag är ensam. Haha.

Nu känns det mer konstigt att inte vara med Patrik än att vara med honom. Eller inte för att det kändes konstigt innan, men ni fattar! Patrik - jag typ saknar dig! Hoppas bannemej att du saknar mig också ;)

För övrigt har jag köpt en DVD, som man kan se DivX filmer i. Det är massa viktigt. Enligt Patrik.. Men jag insåg att det är riktigt bra faktiskt! Nu behöver jag bara köpa skivor... så att jag kan spara mina GossipGirl och 90210!

Men nej, jag får väl ta och borsta tänderna, vaccinera mig och gå och lägga mig kanske. Ska ta magvaccin. Med min sega mage skulle jag få kräksjuka 3 gånger om i Tunisien. Det har hjälpt innan, så nu hjälper det förhoppningsvis nu också! (ta i trä)

Kraaaaaam!

En gång (när jag var sjuuuukt blond) försökte jag se sofistikerad ut!

Hatar...

Kategori: Right now

Hej!
Dålig uppdatering, I know. Men det har vart mycket de senaste dagarna. Igår mådde jag piss. Var hos doktorn för öronen, sen fick jag skjuts för att hämta vaccin för resan och så skulle han fixa sin bil emellan där. Hela kvällen låg jag och mådde baj i sängen för min jävla magkatarr! HATAR DEN! Usch. Kommer inte äta något med fett eller socker i på ett bra tag nu. Knappt så jag kan dricka the med socker liksom. Nej, det suger faktiskt.

Mycket som gör att jag mår dåligt nu den senaste tiden. Kanske behöver vila upp mig.. Helt perfekt att det bara är knappa två veckor till Tunisien! Tänk vad jag ska sova! Heeela dagarna ska jag ligga i solen och inte göra något. I två hela veckor! Helt underbart! Det enda som fattas där är Patrik ;(

Nu måste jag jobba!

Puss!

Hooooome!

Kategori: Right now

Jag har shoppat, jag har pissont i öronen och jag vill duscha. Det är så det är nu. Funderar på att faktiskt gå till vårdcentralen imorn, det är ju inte bra att jag är inne på andra veckan med öronont!

Ska iaf hoppa in i duschen nu och sen ska jag dra på mig min sjukt snygga t-shirt som jag köpte idag. Borde köpt en tjockiströja och mysbyxor också... Men jag får klara mig!

Puss på er!

Regnig söndag!

Kategori: Right now

Morn!
Idag ska jag till Lager157 med mina onda öron. Det stog mellan det och att åka till doktorn... Haha. Men eftersom det blev liiiiite bättre sen igår så shoppar jag!

Får åka med Patrik in till stan, visst är han underbar? Slipper ta tåget och betala massa kuponger. Så sjukt snål är jag va!! Ska faktiskt snåla sen också, inte handla för massa pengar. Vill ju göra det när jag är i tunisien, väskor och sånt! Men nej, nu ska jag faktiskt åka!

Och förövrigt regnar det pissmycket ute. Blä!

Vad ska ni göra en söndag som denna?

Blondinbellas nya jacka

Kategori: Right now

Kaninpäls?!?!


Vilken normal människa köper en kaninpäls?
Herregud, vad är hon för en äcklig människa Blondinbella. Usch. Jag sitter här och tänker på små söta kaniner... Hur kan man sätta på sig en jacka gjord av kaninpäls?!?!?!
Jag är inte så insatt i sånt här, men någonstans innan kaninpäls går fasen gränsen.
Usch!

Torsk på Tallin

Kategori: Right now

Ligger i sängen och tittar på Torsk på Tallin med Patrik nu. Trevlig film. Eller inte. Men kul på sitt lite sjuka vis är den i varje fall! Robert Gustafsson är helgrym ju.. Imorgon blir en grymt skön dag, ska titta på massa film, Gossip Girl, 90210, Vänner och How I met your mother bl.a. Älskar film o serier! Blir inget sånt på veckorna typ, då bara jobbar jag! Men nu har jag vart sjuk så länge och har fortfarande ont i öronen så jag tänkte vara duktig!

Sen på söndag blir det lite Lager 157 med Christoffer och säkert några fler!

Nu blir det mer film! Puss!


Thank god it's friday

Kategori: Right now

Godmorgon!
Äntligen är det fredag och snart ska jag springa till tåget. Suger att det inte går en buss.. Men aja! Sen ska jag jobba till halv åtta ikväll och sen är det heeeeeeeelg =D finally! Seg vecka alltså...

Ha en fin dag! Kram!

Tårtor och muffins

Kategori: Right now

Tjenare!
Nu sitter jag på jobbet och latar mig. Har hunnit ta 6 samtal sedan jag började för 2 timmar sen och det känns himla dåligt! Har dock haft rast en kvart, möte i 30-40 min och haft en bråkig kund i typ en halvtimma. Jaja!

Nu har jag ätit lite tårta och muffins. Helt grymt goda grejer får man här! ;)
Måste nog ta tag i mitt jobb strax för min rast är snart slut. Hade vart bra om jag fick sålt något idag!

Kraaaaaaam!