J E N N I F E R

Love story

Kategori: Musica

Storm!

Kategori: Right now

Det är änna storm ute. Fönsterrutorna dallrar!
Nu ska jag äta rosa små kakor och läsa Cosmo. Galet tjejigt!

Check, check, check...

Kategori: Right now

Jag har storstädat. Jag har lagat mat. Jag har bakat. Jag har duschat. Jag har möblerat om.
Men jag har inte pluggat.

En sak är säker, jag får aldrig gjort så mycket hemma som dom gångerna jag bestämmer mig för att plugga! På sätt och vis är det bra, det är skönt att ha gjort allt det där andra som annars är så tråkigt.

Men nu ska jag lägga mig och imorn blir det upp med tuppen och plugga. Jag får skylla mig själv! Dock känner jag att det kommer bli galet mycket mer gjort efter lördag när jag har min alldeles nya stationära dator på ett skrivbord med en skrivbordsstol. Har jag sånt - då jobbar jag. Har jag en bärbar dator och ligger i sängen, då blir det inte många knop gjorda.

Friday!

Kategori: Right now

Sjukt skön dag. Frisk, äntligen!! & jag har redan hunnit vara på gymmet, duscha, fixa ordning mig och gå igenom de första inlämningsuppgifterna i plugget. Får snart se till att lämna in dom. Bara det att WORD slutat fungera på min dator så jag kan inte göra de sista små ändringarna vilket är galet irriterande. Hoppas jag kan fixa det.

Nu ska jag springa in mot stan och möta Sanne :) Ha en grymt bra fredag!

MEGA

Kategori: Right now


Kan ni förstå att jag gillar mitt bredband...? 1.1MEGABIT/s laddar den ned i!
Och jag som satt och var sur över att den laddade ned så långsamt först. Sen tittade jag noggrannare ;)

Ja, man har inget bättre för sig när man är sjuk. Ser på serier... Jag sitter och rensar min hårddisk. Döper om saker och ting och organiserar. Har för ont i huvudet för att orka laga mat. Men min mage kurrar sig, kom med mat till mig... någon?

Hittills har jag tittat på hela säsong 2 av Dexter, alla nya avsnitt av Glee, alla nya avsnitt av en ny serie jag hittade - Hellcats och senaste avsnitten av HIMYM och Gossip Girl. Kul liv. Kul tillvaro. Inte alls deprimerande.

Funderar på att ta tag i lite plugg nu när jag ändå ligger hemma. Ska inte göra något jobbigare än att måla upp i PS hur alla sidor på min kommande webbplats skall se ut. Funderar även på om jag inte borde skaffa mig en domän också. Men jag vet inte riktigt hur sånt fungerar och orkar inte riktigt sätta mig in i det.

Glee

Kategori: Tv/Film

Gissa om jag blev lite extra lycklig när jag upptäckte att det kommit ett par nya avsnitt av Glee. Nu har jag kollat igenom två av tre. Jag gillar killar som sjunger, speciellt Noah/Puck, sjukt söt!


Brrrr..

Kategori: Right now

Gud jag håller på att förfrysa! Två täcken, tofflor, pyjamas, tjockiströja... brrrr!
Thé tror jag att det blir härnäst. Inget kul alls att vara sjuk, men ärligt talat ganska mysigt. Får tända ljus, kolla film och sånt gos. Fast även det tröttnar man på. Hoppas det går över snart, har absolut ingen lust att ligga hemma hela veckan! :(

Har dessutom tvätt över heeela golvet sen jag tvättade igår och det inte hann torka under tvättiden. Orkar jag ta tag i det? & lite plugg hade inte vart helt fel att få gjort... Får nog satsa på det iaf, inte får man vila för att man är sjuk inte!

Bieber

Kategori: Musica

Just the way you are

Kategori: Musica

Det här måste vara den finaste låten någonsin! Jag lyssnade på den heeela resan i London, på repeat.

Ä L S K A R  D E N !


Bruno Mars - Just the way you are

Och dom är är rätt grymma också ;)

 


Robyn - Hang with meMarina and the diamonds - I'm not a robot

Produktivt!

Kategori: Right now

Jag är helt galet trött! Det har vart en så himla lång dag efter alldeles för lite sömn.

Idag har jag dock fått gjort väldigt mycket bra.
Jobba, en sväng på IKEA, bygga ihop ett soffbord, handla, panta burkar, laga middag, boka tvättid osv. Känns sjukt bra! Men något jag inte har gjort är att plugga. När hinner man med det?!

Kommer somna vilken sekund som helst även om klockan inte är mycket och jag dessutom har sovmorgon imorn. Fast jag ska baka kärleksmums innan jobbet till teamfika på mötet på onsdag. Kasst att jag jobbar kväll imorn för då hinner jag inte baka dom. Får se om jag kan lyckas göra dom nästan lika goda som Jossans, hennes är de bästaste ;)

FREEEEEEDAAAAAAAAAAG!!

Kategori: Right now

Det var allt jag ville säga ;) u n d e r b a r t!