J E N N I F E R

Snöig jul?

Kategori: Right now

Jag tänkte jag skulle se vad det blir för väder vid jul, snö eller ej?!

Så först gick jag in på klart.se och där skall det vara 3 plusgrader dan före julafton men på yr.no så skall det vara 14 minusgrader den dagen? Hallåeller! Hur kan dom förutspå en temperatur som skiljer 17 grader? Knasigt.

Men jag hoppas det är snö på jul. Sjukt mysigt hade det vart!

Effektiv fredag

Kategori: Right now

Jag somnade som en liten gris klockan tidigt igår så jag var pigg som bara den redan vid halvåtta. Har hittills hunnit gå igenom viktiga papper, kolla julkalendern, organisera & rensa lite i garderoben, sortera tvätt, lyssna på julmusik, se ett avsnitt av Greys anatomy och lägga in lite e-fakturor. Är jag inte ofattbart bra ibland?

Nu väntar jag på att Sanne skall vakna så att jag kan fixa och dona lite i andra ändan utav lägenheten. Och äta, jag är hungrig!

Greys Anatomy

Kategori: Right now

Tanken var att jag skulle plugga medan Sanne sover och jag ändå ska vara tyst.
Men herrejisses, jag har inte jobbat hela natten och jag är ändå farligt trött. Vaknade en gång i halvtimman hela natten och kunde inte slappna av. Hoppas det går bättre att sova inatt.

Istället för att plugga streck-tittar jag på Greys Anatomy som jag precis fått upp ögonen för. Galet bra ju. Är inne på femte avsnittet på första säsongen. Funderar på om jag borde lägga mig istället. Kanske är värt?

Sova länge och vara utvilad imorn för då skall här storstädas! & julpyntas. Och sämst av allt så ska det tvätas! Men sånt behövs göras, så det är bara att bita i det sura äpplet. Städa är dock kul för man ser verkligen när man gör framsteg. Tvätta är det värre med, är nog det värsta jag vet!