J E N N I F E R

Bästa torsdagen

Kategori: Right now

Riktig vardagslyx är det när man går från jobbet efter halva dagen, simmar & solar lite med Carro och sitter på en uteservering i solen och äter smaskiga hamburgare. Och så shoppar man lite också. Det är så man ska fira att man är ledig i flera dagar! Jag har för sjutton rätt att fira att jag fått nytt jobb också. Så jag är värd att shoppa lite. Underbart är det just nu. Älskar allt. Man blir så glad på våren :)

Ikväll ska jag mysa med Nicho och tvätta. Bästa torsdagen.

Zzzzz..

Kategori: Right now

Idag hade jag velat sova några timmar till.Helst i den fina sängen jag såg...

Pizza

Kategori: Right now

Jag kan inte skriva en enda mening rätt känns det som. Svänger om orden så det blir obegripligt de flesta gångerna. Så trött är jag just nu och har vart hittills denna helgen. Förkyld som aldrig förr och helt slö. Men det är lite mysig känsla också. På något vis. Inte ont i huvudet och sånt utan bara snorig, dåsig och nysig.

Eftersom det är så synd om mig skall jag äta pizza sen. Den godaste pizza jag vet, Floda-pizza. Inte ens I♥PIZZA som ligger i mitt hus hemma i stan, har lika goda pizzor. Tror mest att det är såsen som gör det. Godaste kebab-såsen.

Jag bara svamlar om pizza. Nu ska jag hitta nån film att glo på. Och sen blir det pizza.

R a s t l ö s

Kategori: Right now

Ibland är man bara sådär rastlös och oblehagligt uttråkad. Idag är en sån dag. Kan inte sitta still och koncentrera mig och har en jobbig känsla i magen av tristess eller något. Tur att jag slutar om 10minuter. T U R.

Då ska jag iofs inte göra något speciellt, men allt är bättre än att sitta stilla här kände jag lite nu.