J E N N I F E R

Nobody said it would be easy

Kategori: Tänkvärt

Den här dagen har vart minst sagt händelserik. Och jag är faktiskt glad att den är över!
Träning, jobb, möten, regn och en riktigt jobbig händelse :(

Nu ligger jag i sängen och luktar vanilj, tänkte sätta på några avsnitt Scrubs och försöka somna. Förhoppningsvis sova gott men det blir nog mindre lätt. Min fina farmor ligger på sjukhus och jag är så himla orolig av mig (har ärvt dendäringa orolighets-genen av mormor). Förhoppningsvis och troligtvis blir det väl bra, men hon är en gammal dam så det är klart man får lite ont i magen...

Fotbollsfunderingar

Kategori: Sportisch

Massa kul på teve idag.
De flesta i min kvinnliga bekantskapskrets sitter bänkade framför Desperate Housewifes och Cougar Town. Resten (främst den manliga delen) sitter väl och kollar på Champions League. Det är ett under att jag ens vet att det är match. Ännu mer underligt att jag vet att det är Lyon-Bayern som spelar. VARFÖR VET JAG DET? Jo det vet jag, det är för att Kim Källström spelar i Lyon. Och honom hade jag en liten crush på när jag var en liten skit...


Om jag hade vart insatt så hade jag gissat på 3-0 till Bajjarna. För att det är kul att gissa. Men jag vet inte ett skit.
Inte mer än hur herr Källström ser ut. Fast idag satt han på bänken.

Japp, det var exakt så mycket som jag visste om fotboll.

Sen tror jag att jag har konkurrens, kolla vad google föreslog som mest sökta när jag skulle googla fram bild på honom. Det alternativ som har med fotboll kom på tredje plats...



Fick skapa mig en ny kategori, SPORT fanns ingen plats för i min blogg, HEHEEHE

Virrigtsvammelfrånenhungriglitensjäl

Kategori: Right now

Gagaghhghghghghgaaaagag. Jag håller på att dö av hunger här. Ville bara säga det.
Ligger helt döende på sängen och försöker chilla. Tagga ner. För det var en mucho stressig dag!!!

Om någon timma blir det middag, någon slags piroger... mums låter det! Iochförsig skulle jag nöja mig med vadsomhelst just nu. Tillochmed våfflor. Eller köpta köttbullar, men det är bara nästan.

Idag blir det en go kväll hursomhaver, Cougar town senare! Älskar det programmet. Älskar Courtney Cox!
& nu ska jag sluta svamla som en virrpanna och ta tag i mitt liv! Dags för att byta om till mjukisbrallor och min totalsnygga 4G-tischa som jag tjyvade på jobbet (delades ut gratis...)

Här kan ni bli lite pepp hörrni!!

Ben & Jerry

Kategori: Right now

Klockan är nio och jag har redan vart vaken nästan en timma. Kanske är dags att gå upp och ta tag i den här dagen? Jag är supertrött men jag måste hinna allt! Träna, shoppa present till Love och åka på kalas. En himla mysig dag och ikväll blir det myskväll hemma. Är sugen på Ben&Jerry-glass. Funderar på om det kanske ska bli helgens godis?

Jag kan ärligt säga (skryta) att jag inte har ätit en godisbit denna veckan. Men lite kakor har det blivit. Och det är väldigt beundransvärt när det gäller mig. Men på lördagar får man! Bara då är det ok!

Hej, jag heter Jonas och vill vara anonym...

Kategori: YouTubat

Hehehhehe, detta är lite kul - pucko...

Snurresprätt

Kategori: Right now

Hjälp vad konstigt jag mår idag. Jag är yr. Det känns jättekonstigt och allt bara snurrar. Jag var bara någon centimeter från att vingla in i badrumsväggen. När jag böjde mig för att ta upp mobilen kändes det som att jag skulle tippa över och slå en kullerbytta eller nåt!! Helt sjuk känsla :S

Hoppas det går över snart, obehagligt är vad det är!
Känns liksom som att jag har snurrat massa varv.

Minne som en fisk...

Kategori: About me

Jag är totalt lost när det gäller att veta vilket datum det är eller vilken vecka det är just nu. Så fort jag ska säga något till en kund som gäller dagens datum måste jag ALLTID kolla i högra hörnet på datorn. Det slår liksom aldrig fel. Samma sak när det gäller att veta vilken vecka det är. Noll koll.

Nu har jag löst det genom att helt enkelt googla det. Och det finns hemsidor som hjälper en!
När jag vill veta vad det är för datum något ska ske tex, så går jag in på: http://www.kalender.se
När jag behöver kolla vilken vecka det är: http://www.vecka.nu

Sjukt bra va?
Eller så är det inte bra någonstans, kanske borde jag försöka göra något åt mitt fiskminne? ;)

Love her

Kategori: Celebs

Jag har upptäckt att Maria Montazami har en blogg, yeeey!
Hon är ju en av de skönaste människor jag vet. Så himla rolig är hon. Det är bara för henne som jag tittar på Hollywood-fruarna ibland. Dom där andra puckona, Lena och Päivi är helt pantade. Topp till tå i leopardmönstrat...

Enjoy!!
Maria Montazami

Färdigschteeeeekt för den här gången!

Kategori: Right now

Nu sitter vi i bilen på väg till Jönköping. Vi ska käka på Jensens Böfhus! Mums!

Idah har vi hunnit springa en sista sväng på stan och det var gööööörbra, för jag hittade Converse!!! Yeey, och det var 10% rabatt dessutom! Tillochmed Malin köpte sig ett par, DET är grymt. Hennes allra första par (hon är liiiiite efter alla andra 21åringar...)

Nu dör datorns batteri snart, men snart är vi i home sweet Götet!!!

@ the hotel

Kategori: Right now

Nu är jag TRÖTT, sååååå himla trött. Sprungit runt på stan hela dagen, gått och gått och gått och gått. Min rygg dock vid första "gått" typ. Behöver nog träna den lite mer... Men jag och köpt inte bara en, utan TVÅ skitsnygga rutiga skjortor och ett par ballerinaskor. Himla nöjd är jag!

Senare ska vi ut och äta på Vapiano och antingen gå på bio eller ta en drink någonstans.
Får se vad vi känner för, för det första är vi dödströtta och för det andra blir det ingen utgång eftersom vi kör imorgon + att Malin går på penicillin.

Jag på stan för en stund sedan, efter foto/intervju-grejer, därför är jag så fin i håret ♥

 

 

Finaste Malin

En galen natt

Kategori: Tv/Film

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!
Nu ligger jag på sängen i hotellrummet, kollar på någon fightingfilm och käkar muffins. Vi gick ut på stureplan i myskläder, rakt igenom hela smeten och in på Seven-Eleven och köpte gottis istället. Orkar inte party. Vi har legat sjuka hela veckan bådatvå ju.

Har hunnit med att äta sushi på Sushi Bar och att gå på bio änsålänge. Vääärldens bästa film - En galen natt. På allvar, så kommer det nog dröja ett bra tag innan man hittar en lika rolig film.
Vi dog av skratt stup i ett och grät av skratt genom hela filmen.


Imorgon är det shoppande och till SOLO för intervjun. Och så tänkte vi käka på Vapiano. Upptäckte att det låg rakt över gatan från hotellet, så vi behövde inte ens leta! :D
Nu somnar jag vilken sekund som helst, men jag klagar inte. Det har vart en toppendag!!! ♥

Roadtrip later!

Kategori: Right now

Iiiiiiih, om några timmar bär det av till Stockholmet. Ska bli mys! Bo på lyxhotell, hoppa runt i hotellets badrock, bada bubbelpool, beställa roomservice, shoppa, mysa på uteserveringar och äta glass i solen. Hoppas nu att det är någon sol. Vet att dom säger på vädret att det inte ska vara det, men håll tummen!

Nu ska jag packa lite och senare kommer lilla Malin så ska vi åka bil. Flyget ikväll blev instället pga askan! Men det är rätt kul med en roadtrip också, kanske hinner bränna en roadtrip-CD? :D


Hatinlägg

Kategori: About me

Jag är ingen arg person, inte alls. Visst kan jag vara lättirriterad, men det går snabbt över och det är få människor som jag "inte kan med" såattsäga. En av dom är Linda Rosing och Spy-Eva från Ordjakten (kan ha att göra med att hon spytt i tv, har stark spyfobi, hahaha). Och sen själva Ordjaktsprogrammen i allmänhet. Inte för att det är en person, men dom uppbringar samma känsla i mig. :P


Nu har jag hittat en sån person till. Som jag faktiskt känner, Madde. Jag vet att man inte ska hänga ut människor och det är säkert totalt förbjudet. Men justnu skiter jag i det, hon är pinsam. Vi är bara bekanta, en kompis kompis. Träffade henne första gången egentligen för va 1½ månad sedan då vi var på bio ett par stycken - Alice i underlandet. Jag hade betalt biljetterna och nu har jag fortfarande inte fått pengarna. Har bett snällt typ 10 gånger. Och sen mindre snällt några gånger nu, men hon bemödar sig inte ens att svara...

Såklart vet jag att 125kr inte är mycket pengar. Hade aldrig ens bett om dom om det gällde min bror eller någon nära kompis. Men nu har det liksom gått över till att bara vara en principsak! Jag skulle skämmas om jag var hon ju. Jag skäms över att ens be om dom... :S Kanske är jag lite väl mesig, men nej, jag ska stå på mig nu - baraföratt!!!

Nu ska jag återgå till att vara mitt vanliga ohatande jag, var bara tvungen att få ut det på något sätt! :)

Vulkanutbrott?!!!?!??!?!

Kategori: Right now


Det har vart ett vulkanutbrott på Island. Och nu är det tydligen så att dom börjat ställa in flyg i Sverige. Norrland änsålänge, men det rör sig snabbt nedåt. Ååååååh, varför ska de ske just nu? Irriterande. MYCKET irriterande. 
Inte för att jag kan tycka att det är så stor skillnad på synen för piloten i ett askmoln gentemot ett vanligt moln...

Kul att jag ska flyga imornkväll. Kulkulkulkulkul.

Scrubs + sleepytime!

Kategori: Tv/Film

Nu ska jag snart sova :) Himla trött är jag. Har liksom blivit så van att kunna somna så fort jag blivit lite trött, att jag kände att jag saknade en liten nap idag. Så nu är jag helt dödstrött. Som Lily i HIMYM där dom tar bort naptime för barnen och hon därmed inte heller får sova, så att hon somnar överallt = jag idag alltså.

Yeahyeah, nu ska jag kika på några avsnitt Scrubs. Kan liksom inte somna om jag inte kollar på något! Så störd är jag... Jag somnar liksom goare då iallafall! Gooooodnight, sleeptight!

Dear John

Kategori: Tv/Film

Jag måste städa.
Baj...
Jag orkar inte.

Om jag inte städar får jag inte äta choklad har jag bestämt mig för. Därför måste jag ju, hahaha. Det kallas att utpressa sig själv! Så om jag bara får rumpan ur sängen och städar undan lite på golvet typ, så får jag kika på en film som jag har väntat superlänge på - Dear John och käka apelsinkrokantmarabouchoklad ♥

Så det är väl bara att sätta igång då va?
Totalvärt ju!!!


While John is on leave in his hometown, he finds Savannah, a college student visiting the town. Although love was unexpected, it doesn't mean they didn't find it. With the knowledge of John having to leave for the army, their love still lives, until his re-signs on due to the 9/11 attack. Troubles invade and their love put on hold. One cannot bear it anymore; can the other?

Random

Kategori: Right now

Satte mig och sökte lite utbildningar helt på impuls. Hittade massa skoj, men fick ned det till två olika grejer tillslut:
- Arbets- och organisationspsykologi
- Webdesign på distans



Får väl se om jag känner för att läsa något av dem i höst. Kan man läsa två kurser samtidigt förresten? Det var jag bombsäker på att man kunde, men man var ju tvungen att rangordna. Känns konstigt...

Hursomhaver, nu ska jag käka middag. Sen tänkte jag kleta in mig med brunutansol, om man är för sjuk för att sola så får man ju fuska :D Ska för satan vara med i en tidning, JAG TÄNKER INTE VARA BLEKFIS!!!!!!!!!!!!!!!

Big Momma!

Kategori: Tv/Film

Vilken supermysig dag det har vart, trots sjukheten. (Känner mig ofantligt tjatig, menmen...)
Jag och Ebba har legat i varsin soffa, med täcke, cola och kollat på Big Mommas House. Både 1an och 2an. Haha :D


Nu tänkte jag plocka upp i mitt rum för det ser ut som skit! Kan inte slappna av när det är stökigt, inte ens när jag mår dåligt. Ibland känner jag mig som Monica i Vänner. Städfreak. Freak i allmänhet.

Ofreeeeeech

Kategori: Tänkvärt

Något man börjar sakna efter att vart sjuk ett tag, är att ha normala kläder på sig.
Jag vill ha jeans! Jag vill ha klänning! Jag vill ha smink!
Jag vill ha fint hår! Jag vill gå ut och ha solglasögon på mig!



Snart går jag och jobbar bara för att få känna mig som en människa igen. Men jag borde nog friskna till först... ;)
Det är alltid ett plus i kanten att må bra också!

K A T T, yeeeey

Kategori: Right now

& shit va rolig min syster är! :D

E: Jennifeeeeeeeeeeer!! Vetduvad!!! Vi ska få en katt om 10 veckor! (hon kommer in i mitt rum totalt överlycklig!)
J: Va skoj!!! Då får du komma på ett bra namn.
E: Den är röd, Rotmos kan den heta
J: Varför det? Hahaha, ta något gott istället. (Här springer hon iväg ut ur mitt rum)
E: Tacooooos!!
J: Fast jag menade ju något gott som är rött...

Så nu ska vi tydligen vi ha en katt som heter Tacos. Hehehehehe.


Och han kommer se ut som nedan ungefär ↓




Äntligen hemma!

Kategori: Home

Jag ligger och kikar på Äntligen hemma och hon den där jobbiga inredaren, håller på och tjusar till ett rum åt en söt liten tant. Och det blir läskigt fint! Såndär känsla vill jag ha på mitt hem också. L O V E  I T !!!!
Längtar som fan tills jag flyttar!

Såhär är tanken, fast inte så "överdrivet"... :)

Atchoooooooooo

Kategori: Right now

Åh vad sjukheten är tråkig...........................

Jag har kollat på HIMYM, GossipGirl, lite Scrubs, Vänner och filmen The Box. Den var förresten rätt så bra :) Sedan har jag pratat med Krille någon timma typ, min lille bonne! Jag satt i solen i typ 5 minuter förut också :D lite sol förtjänar man, hur kasst man än mår. Frisk luft är ju bra!!!
Men sen höll jag dock på att brinna upp och det var ändå inte skönt.

Nu funderar jag på om jag ska kolla lite gullig film, sån överdrivet söt gulligullfjårtiz-film som jag och Sanne brukar gilla!! Dessutom har jag redan sett den med henne, men kommer knappt ihåg den - Raise your voice!

Förresten, har hittat en sjukt skön tjej som har en YouTube-kanal. iJustine heter hon, så jäkla mycket energi att man blir helt lycklig. Man vill själv dansa i Apple-butiken och göra en massa roliga covers!!!

You can run, but you can't hide

Kategori: Tänkvärt

Jag har hittat en otroligt bra blogg. För en gångs skull är det en som inte handlar om smink, kläder, film eller något annat ytligt. Den här tjejen har verkligen vart med om saker i livet. Förjävliga saker rent ut sagt och hon skriver jättebra. Sjukt stark verkar hon vara och man blir inspirerad av det man läser.
& man önskar att man bara kunde rest tillbaka i tiden och gett henne en kram eller något...


Hursomhaver, LÄS den. Jag kunde inte slita mig, har precis spenderat ca 1 timma med att läsa igenom allt hon skrivit under den enda vecka hon haft den.

Fin stavning

Kategori: Right now

 

 

0-12e8b29c11bfcce90c21b0758106f5ff.png

Jennyfir var namnet :)

Snö?

Kategori: Right now

Nu skiter jag fullständigt i att jag är sjuk och hängig. För jag vill köra afro! Får helt enkelt sluta bara om det blir för jobbigt :) Efter gymmet blir det grillning, fruktsallad och mys hemma med Sanne och la familia. En grymt bra ledig dag måste jag säga. Och med en Alvedon blir den ännu bättre... ;)



Ska byta om till gymkläder nu efter att ha suttit i solen på altanen ett par timmar och läst Så länge vi båda andas!
Förövrigt började det snöa lite smått när jag satt där, STÖRT!?

Whatever...

Kategori: Right now

Nu är jag totalt uttråkad. Vet inte vad jag ska göra med mig själv idag. Jag vill träna. Rastlös är jag...
Skiter snart i att jag är sjuk och åker till gymmet. Det är kul där ju! Jag har den där krypande känslan av att det inte finns något att göra. Sån man hade när man var liten.

Tror att det beror på att jag känner mig lite bättre. Bara ont i huvudet och lite yr.

Ligger och läser bloggar. Är inne på Bloglovin' och trycker F5. Då och då har jag ett nytt inlägg att läsa...
Fuck, ja måste nog hitta på något. Måla en tavla. Göra tvålar. Se en film. Duscha. Städa mina smycken. Rensa garderoben.

VAD. SOM. HELST.

Funderar också på hur jag ska göra med den där intervjun. Åka eller inte åka?
Pengar kostar det att köra dit. Men samtidigt - jag i en tidning! FAN VA COOLT!

Tack Alex!

Kategori: YouTubat

Dagens låt, HAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

LarsKristerz - Carina

Snygga Ebba...

Kategori: Right now

0-264b7960f65710223f08da34bcbdbf7f.png

Kolla varifrån!

Snygga Ebba också :) men nu får vi sluta blogga för reklamen har börjat!!

Hej Einstein!  Så...

Kategori: Right now

-d1eaccb0061d5987555a2a7520b620b.png

Kolla varifrån!

Hej Einstein! 
Så här snygg är man på bio ;) 3D is the shit! Var ju tvungen att klämma i mig några Alvedon för jag ville inte avboka.. Vet inte ens om det gick eftersom vi redan betalt biljetterna :) Avatar blir det givetvis med lillasyster! <3

Seriefreak

Kategori: Tv/Film

Sjuk är tråkigt. Men skönt också...

Ligger i sängen och kikar på GhostWhisperer. Jag är verkligen helt såld på det! Inne på femte säsongen nu, inte många avsnitt kvar nu. Kommer ju nästan bli tomt när jag inte kan kolla mer på det. Jag gör så alltid. Fastnar totalt i en serie och streckkollar alla avsnitt så snabbt att jag knappt kommer ihåg vad de handlar om. Detsamma med böcker... :) Vill liksom veta slutet direkt men samtidigt blir man så ledsen när det tar slut. Hahaha.

Jag har kollat hela säsonger av GossipGirl, Scrubs, How I Met Your Mother, Vänner, Sex and The City, GhostWhisperer, House, True Blood, The Vampire Diaries, The Big Bang Theory, Glee och 90210.

Nu ska jag organisera min hårddisk. Den börjar bli full och oerhört rörig, hittar inte ett skit eftersom allt är ett enda kaos på den. Sedan måste jag klä på mig och sånt eftersom jag och Ebba har biljetter till Avatar ikväll. FINALLY!!! Köpte dom för flera dagar sedan så jag kan inte banga :)

Gnällig som tusan

Kategori: Right now

Just nu är jag obotligt uttråkad. Mår kasst och ligger i soffan och lyssnar på syster som sjunger SingStar. Sjöng ett par låtar med henne, men orkade inte - halsen mår baj. Jag mår baj. Jag är baj. Jag är sugen på godis också. Det är mest baj. Försöker samla tillräckligt med energi för att åka och köpa något.
Men jag kan inte finna den energin någonstans.

Åtminstone borde jag köra ut mama och papa från mitt rum och gå och lägga mig. Det hade vart skönt!
Sov heeeela vägen hem i bilen från jobbet, hehe. Men är lika trött för det...

OCH NU SKA JAG SLUTA GNÄLLA SÅ FÖRJÄKLIGT.


SingStar

Kategori: Shoppa

Wiiiiiiieeee! Nu fick jag SingStar-miccar och alla skivor som jag beställde från CDON :)
Får sjunga SingStar med Ebba sedan om vi hinner. Skitungen är på Allum och shoppar, haha. Själv orkar jag inte riktigt. Håller på att bli sjuk och det SUGER.
Håll tummen att det inte blir något...

Prinsessa

Kategori: Tv/Film

Gooooodmorgon!
Inte för att jag tycker att det är morgon riktigt längre. Har vart vaken sen halvåtta, PÅ MIN LEDIGA DAG!!
Sjukt bra va? Och det bästa av allt är att jag redan har hunnit hämta ut mitt körkort på posten och tränat. Helt död var jag efteråt. Men efter en mumsig frukost ska jag nog orka den här dagen också.

Nu slappar jag på soffan framför en film, Prinsessa. Råkade hyra den av misstag, men den var ju rätt bra & söt. Funderar på om jag kanske skulle duscha...
Man luktar inte hallon så att säga ;)


Idag blir en lugn dag. Chill hemma, kanske lite städande av rummet och lite bio ikväll. Remember me, den där nya filmen med Robert Pattisson.

Mitt kall i livet

Kategori: Roligheter

Jag måste bara få visa hur GRYM jag är på BubbleShooter.
Det var värt att föreviga det här ögonblicket. Jag har hittat mitt kall i livet.

Glad påsk!

Kategori: Right now

Nu har jag jobbat och hunnit fira påsk. Och leka rätt mycket! Men jag gillar det, jag har mycket barn kvar i mig :) Sitter och tittar på Harry Potter. Mest för att den går på teven, men ändåså...

Tror att jag borde plocka undan lite här, fluffa till kuddarna i sängen och såntdär. Sen ska jag ha en myskväll hemma med familjen. Har haft rätt fulltupp hela veckan lång.

Förövrigt har jag beställt massa med kul saker den senaste tiden, så i torsdags hade jag ett paket på sängen och ett på posten. Ett par klänningar och en prydnadskudde från H&M. Och från Ellos lite påslakan och sådant + en matta. Men den ska jag byta! Den var inte alls som jag föreställt mig, synd som attans!

Nu ska jag kolla Körslaget och trycka i mig godis från påskägget som jag precis fick leta upp :D
Puss&smisk

Långfredag & majs

Kategori: Right now

That's right. Den här dagen är låååååååång. Väldigt lång fredag.

Hade faktiskt väldigt gärna vart ledig precis som alla andra, men istället sitter jag på jobbet och kämpar mig framåt. Här finns äckligt mycket godis. Stora skålar, verkligen överallt. Nu får jag inte i mig en godisbit till. Därför har jag övergått till nötter. Och rostade majs. Jag hade totalt glömt bort hur smaskigt det är!

[P1010013.JPG]