J E N N I F E R

Bubbly

Kategori: Musica


Såhär känner jag mig! Fast ändå inte...
Men själva bubbligheten passar bra!

Jag har ingen aning om varför, men jag är nöjd & glad & börjar bli lite småtrött ;) Så jag tänkte krypa ned i sängen! Imorgon blir det jobb igen, trevligt faktiskt! Natti natti kära vänner, hoppas ni haft en lika fin helg som mig! ♥

Miaarose

Kategori: Right now

Det finns en engelsk tjej som laddar upp små klipp på youtube där hon sjunger & spelar. Främst covers men en del egna låtar också. Hon är verkligen grymt duktig!! Miaarose kallar hon sig och här finns hon.
(Det går inte att klistra in klippen här tyvärr, gå in och kolla själva!)

Jag satt och lyssnade lite nu och mindes en låt som jag lyssnade på för ett par år sedan. I don't love you - My chemical romance. Låten var mycket bättre då hon sjöng. Här kan ni höra den!
- I don't love you, like I did yesterday!

Men den bästa låten som finns måste ju ändå vara Bubbly! Check it out..

Nice nails

Kategori: Beauty

Nu har jag långa fina naglar! Love them!

Köpte ett sånt där hemma-kit för att göra nagelförlängning, med hjälp av tippar & gele. Men jag glömde av det... Idag hittade jag det och ångrade typ att jag köpte det. Det brukar ändå bli kasst när man gör sånt hemma!

Men jag hade inte så mycket för mig så jag testade. Visst tog det ett bra tag, men shit vad snyggt det blev! =) Jag är grymt nöjd. Imorgon tänkte jag gå och shoppa mig ett fransk manikyr-kit. Sjukt snyggt kommer det bli!


Hot hottie!

Kategori: Right now

Varm varm varm! & anfådd!
Jag har... *padapadapam* VART PÅ EN POWERWALK! Det låter verkligen inte som mig!

Men jag känner mig jäkligt nöjd med mig själv!

Nattinatt

Kategori: Right now

Jag är trött som tusan just nu. Vill. Bara. Sova. Vilket jag ska göra snart också!

Det är iochförsig inte mer än rätt att jag är trött. Klockan fyra ramlade jag in igår och somnade nog inte före 5. Vaknade därefter 1gång/timman & gav upp sovandet vid strax före 9. Sedan har dagen vart fylld av skojigheter. Har promenerat runt på stan & gått på bio bland annat.

Tänkte sova snartsnartsnart. Ska bli så himlans skönt så ni förstår inte!
Jag gillar verkligen att lägga mig när jag är sådär härligt jättesömnig. När man lägger huvudet på kudden då så är det den skönaste känslan som finns. När sängen är så mjuk och sval att man inte vill något annat än att gosa ner sig och somna. Så känns det nu!

Därför ska jag sätta på ett avsnitt av Lipstick Jungle och krypa ner under täcket! ♥

Underbar kväll!

Kategori: Right now

Jag hade så jääääkla kul igår kväll!

Kvällen började med att vi gjorde ordning oss lite smått hemma hos Malin. Snyggade till oss och hade trevligt! Sen gick vi och mötte upp det mesta av folket på Notting Hill. Har aldrig vart där förut & folket var nog liiiite äldre än mig, haha. Men det va sjukt mysigt!

Dock stack vi iväg och åt lite för vi var döhungriga, jag, Malin och Erik. Vi bara gick rätt över gatan till ett litet ställe som hette Byns Bistro. Supermysigt! Lätt en sån där "romantisk-första-dejt-resturang"! Det var bra service, billigt, görbra mat och jättefint! Perfekt helt enkelt. Sedan drog vi tillbaks till dom andra & satt på uteserveringen och chillade.

När vi tröttnade på att vara stilla tog vi en taxi (!) till ParkLane för att dansa lite. Vi trodde aldrig vi skulle komma in, men tja - varför inte chansa?! Så vi 7 pers ställde oss i kön för dom som stod på listan... och vi kom in!!! Sen dansade vi tills fötterna inte kunde bära oss mer.

Jag blir glad bara jag tänker på kvällen! & så träffade jag Niklas!!! Sjukt kul! :D

Som vanligt har jag typ inga bilder. Men det kanske kommer upp några på facebook efterhand, vad vet jag. Ett par kort fastnade jag nog allt på!

Puss ♥

What to wear?!

Kategori: Right now

Åh jag vet inte vad jag ska ha på mig imorn...
Först ska jag jobba och sen ska jag ut. Det blir svårmatchat faktiskt! Tråkigt nog så blir det antagligen jeans! Jag får väl packa en liten bag som jag får lämna hos Malin sen eller något.

Gaaah, jag hatar att fundera ut vad jag ska ha på mig vid utgång. Blir aldrig nöjd! Önskar att jag var lite brunare också. Och hade mindre utväxt. Haha, då hade nog kläderna spelat liiiite mindre roll.

Nej men nu går jag å bestämmer mig för något bara. Det blir säkert skitbra! Nu ska jag snegla lite på Scary Movie 3 också!
HÖRS!

Hip hop

Kategori: Tv/Film

(Nu är det inte så himla bra bild tyvärr.)
Men kolla in det här klippet från So you think you can dance! Jäklar vad jag blir imponerad! SÅDÄR vill jag också kunna dansa. Shitshitshit va grymma dom är!

Life is life

Kategori: Right now

Doodleidoodlelidoo..
Nu är jag hemma från jobbet! Inte så jättetrött. Det är sjukt bra att jag vart ute och promenixat både igår och idag. Tror faktiskt det blir en imorn morgon också!

Hursomhelst. Nu tittar jag på nyheter - känner mig himla vuxen! Hihihi.
Dagen har vart finnemang. Planerat lite resa och snackat med gamla vänner. Såna trevligheter! Jag har toppenfina vänner!

Och ja... ja det känns bra! Livet menar jag.
Jag trodde inte att jag skulle säga det, men hittills så känns det faktiskt himla bra. Helt otroligt!

Nu blir det nog Roomservice eller något annat skoj. Det går inget kul på teve! Sen ska jag sussa sött på kudden. Dock har jag sovmorron imorgon också så det blir sköööönt. Sen är det bara 2 dagar kvar till helgen. Wihooooo!

Som en fjäder

Kategori: Right now

Om man ska se det positiva med ALLT. Så är det positiva med att bli dumpad att man plötsligt kan gå ner lite i vikt. Dom där kilona som man la på sig medan man var ihop. (Och mest åt pizza/mcdonalds). Nu är jag 4-5kg lättare - sådär enkelt!

Fast jag är inte den som sitter hemma och deppar heller! Jag är egentligen en ganska positiv person. Ibland tappar jag bara bort mig själv lite väl enkelt. Men stora förändringar i livet är jag bra på! Jag tar tag i mitt liv och gör något bra av saker och ting. Jag menar, nu har jag träffat någon stup i ett i flera år känns det som. Jag vill lära mig att klara mig själv och leva mitt eget liv! Detta är ju sjukt bra egentligen. Det är bara så himla tråkigt att vara ensam... hihi ;)

Men jag vet ju att jag bara fixar det om jag är tvungen! Annars tar jag oftast the easy way out!

This monday

Kategori: Right now

Nu sitter jag och dricker smoothie och försöker vakna. Idag blir det jobb. Såhär tidigt är inte så vanligt för mig. Resten av veckan blir det sentsentsent! På sättochvis ganska skönt (får vi hoppas).

Förövrigt att statistiken på bloggen stigit en del. Kan inte riktigt luska ut anledningen. Har bloggat något varje dag, det är väl det kanske? =)

Gud vad krystat detta blev då! Jag är nog inte tillräckligt vaken för att blogga! Tar tag i det lite senare istället. ;) Have a nice day! Tooodels!

Ont i magen

Kategori: Right now

Det här gör verkligen att man får ont i magen. Jag förstår inte hur sådant kan hända...

HÖLL SIG FÖR BRÖSTET I två timmar hade den 16-årige pojken b
[Bild lånad från Aftonbladet]

Positivt

Kategori: Tänkvärt


Jag kan må jäkligt bra när jag egentligen borde mått sjukt dåligt. Om jag är bra på något, så är jag bra på att peppa mig själv. Det hänger helt enkelt på hur du ser på saker & ting.

It's all in how you look at it.
Very true!

Funny shit

Kategori: Roligheter

Haha, sånt här kan jag tycka är himla kul!

Japp

Kategori: Right now

Jag skulle vilja skriva massor. Men nej, jag sammanfattar allt med ett:
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

(jag är lite trött idag...)

Från tjuvlyssnat...

Kategori: Roligheter

Buss mellan Uddevalla och Göteborg
Två tjejer ~15 sitter och diskuterar killar.
Tjej 1: Hur är det mellan dig och Patrik?
Tjej 2: Jag har gjort slut.
Tjej 1: Va? Shit, gumman, varför det?
Tjej 2: Ja, alltså… Visst, han hade moppe och så, men… han var helt enkelt inte den rätte.

Helt klockrent!

Från tjuvlyssnat...

Kategori: Roligheter

Buss mellan Uddevalla och Göteborg
Två tjejer ~15 sitter och diskuterar killar.
Tjej 1: Hur är det mellan dig och Patrik?
Tjej 2: Jag har gjort slut.
Tjej 1: Va? Shit, gumman, varför det?
Tjej 2: Ja, alltså… Visst, han hade moppe och så, men… han var helt enkelt inte den rätte.

Helt klockrent!

Kolla vilket par!

Kategori: Celebs

Hihi, tjusigt ;) En rysk supermodel + hennes make!

Paulina Porizkova med sin man sedan 20 år Ric Ocasek.

Dumdidumdum

Kategori: Bloggen

Jag vill blogga. Om något. Men kan liksom inte komma på vad...
Vill bara ha min nya design! Dock blir jag inte ett dugg nöjd. Har pillat fram & tillbaka med headern hela morgonen.

Designen

Kategori: Bloggen

Jag är så himla petig när det gäller bloggdesign. Verkligen allt ska vara perfekt innan jag byter. Just nu har jag kommit ganska så långt, det är lite småpill kvar + att headern ska bli klar. Så det bör inte ta alltför lång tid innan jag byter.

Tyvärr jobbar jag ganska så mycket, men till helgen ska det nog hinnas med skulle jag tro. Såfort jag har en smashing design så ska jag blogga så det ryker!! Jag är supersugen, men det är helt enkelt inte lika kul när jag är missnöjd.

Min nuvarande design är ett misslyckat försök av att få förändring, sedan i vintras. Inte mycket energi lades ner. Men nu har jag fått tillbaka suget. Dels för att jag har mer tid och dels för att plugget börjar snart. Då ska jag syssla med web-design all min lediga tid så jag måste färska upp minnet lite.

The Beautiful Life

Kategori: Tv/Film

Jag läste på Posh24 om en ny serie som ska komma, The Beautiful Life. Bl.a. Mischa Barton är med i den & det är Ashton Kutcher som är producent. Den handlar om modellvärlden kort och gott. Vad man kan se i trailern så verkar det vara en serie helt i min smak. (Sanne jag tror du skulle gilla den också! Hihi.)

Frågan är bara när den kommer till Sverige!?

Kolla in traliern här nedanför




Sola & bada <3

Kategori: Right now

Idag ska jag äntligen få bada! Visst har jag ont i huvudet & halsen. Men vad fasen! Jag får sol äntligen, äntligen, äntligen, äntligen!!!

Om drygt 40min kommer Malin inrullandes & hämtar upp mig. Supergulligt att hon orkade det. Annars hade jag fått åka alldeles för mycket buss och spårvagn. Hade kanske dock vart lite mysigt för det var läääängesen jag satt mer än en 10 minuter på det. Förr åkte jag ju tåg vaaaarje dag!

Nemen det var inte det vi skulle prata om! Jag ska ut med Malin (& hennes familj) på deras båt och bada & sola. Det ska bli så obeskrivligt härligt att jag typ tuppar av. Jag har inte badat i Sverige mer än 2 gånger denna sommaren. Fatta hur lite det är. Hur deprimerande det är?

Sen ikväll så ska jag hem till min kära family! Grilla & mysa med dom och mina kusiner. Det ska också bli helt underbart!


Jag i Greeek! ♥

Toooodles - nu blir de frukost + måla naglarna & then I'm off to the ocean!
Ha en underbar dag!

Voilá!

Kategori: Right now


♥ Fullkornspasta
♥ Fetaost
♥ Tomatoes
♥ Pesto


Yummie!!!




Matigt

Kategori: Right now

Jag känner mig ganska hungrig och har suttit här och fnulat på vad jag ska äta.
Har redan vart så duktig idag att jag har lagat lax, potatis och rom+rödlökssås. Men då var det givetvis något fel på den jädrans potatisen. Gammal eller nåt (jag trodde knappt potatis kunde bli det!) hursomhelst så smakade det inte nåt vidare. Istället har jag frusit in laxen och ställt såsen i kylen. Det får bli sånt gottigt imorn istället!

Var inne på arla och kikade efter smaskiga pastasallader. Givetvis har jag knappt något hemma och orakar inte pallra mig iväg till affären. Men jag har nog kommit på något ganska smaskigt ändå! Man tager vad man haver!

Nu väntar jag på att pastan ska koka upp! Mums! Kan knäppa en bild sen om det ser gott ut! ;)
Puss ♥

Varför?

Kategori: Right now

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååh varför ska det vara finfint väder nu för?
För min del kunde det gärna regnat faktiskt. Jobbvecka & sjukhet. Passar faktiskt inte alls tycker jag.
I helgen är det jätteokej med solväder men man får ångest när det är sånt här väder & man måste sitta inne!

Nästan så att jag borde trotsa huvudvärken och gå ut på balkongen faktiskt.
Men asså, det är nog inte så bra med feber+sol&värme.


Hemma i sängen

Kategori: Right now

Goodmorgning!
Jag är vaknad & ligger i sängen med datorn i knät. Kikar på Roomservice på tv. Har fått dille på det tror jag! Tittade på det halva dagen igår och hela morgonen nu. Mår inte alls särskilt bra så jag blir hemma idag också. Mår illa och sånt. Beror nog på att jag har lite feber för då mår jag alltid illa. Har dock inte någon temp så jag kan inte kolla det.

Jag tänkte hoppa in i duschen snart. Är alldeles varm & äcklig känner jag. Men först får det sluta snurra! Haha, det känns som om jag är bakis lite.

Men nej, nu slutar jag klaga! Ska pilla ihop en liten design idag också. Försöka iaf!
Puss <3

To-do

Kategori: Right now

Fatta att jag har massor att göra här hemma!

Sovrummet
- Hänga upp gardiner
- Hänga upp tv:n på väggen
- Möblera om

Vardagsrummet
- Köpa nya gardiner + gardinstång
- Köpa en lampa
+ sätta upp det

Köket
- Sätta upp gardinstång + gardiner
- Rensa ur skåpen & storstäda
- Fixa eluttaget + sätta upp taklampa

Badrummet
- Flytta en hylla
- Sätta upp handduksghängare x2


Arbetsrummet
- Hänga upp tavla
- Köpa hyllor och sätta upp

Hallen
- Hänga upp "Välkommen"-skylten
- Organisera om i garderoberna

Jag gjorde en liten lista på vad som behöver göras och det är inte lite...
Sen är jag sjuk nu också!
Har gått hem från jobbet och ligger i sängen & tittar på Oprah. Med huvudvärk, illamående och yrsel. Uschans.

Kelly Clarksson

Kategori: Celebs

Jag har fortfarande inte riktigt gått upp ur sängen ännu! Mitt huvud är lite tungt & jag är trött som tusan.
Kom inte hem förrän 4 i natt. Men det var det värt för vi hade grymt kul! Har lite bilder som jag kan ladda upp senare! Tänkte även pilla ihop en ny design & satsa lite på bloggandet igen!

Låg och kollade på So you think you can dance för en stund sen.
Kelly Clarksson
uppträdde lite! & hon har blivit lite rundare! Inget fel med det, jag tycker det är ganska grymt att hon inte bryr sig om idealen. Men hon hade skittråkiga kläder på sig. Pösigt, svarta utstående byxor, rött linne som satt illa... Varför behöver hon sunka till sig bara för att hon är liiite större? Hon hade grymt bra stil innan!


Kelly för något år sedan...

...och nu! (Detta var inte var hon hade på sig i SYTYCD, det hittade jag ingen bild på tyvärr)

Nu ska jag pallra mig upp och göra en pan-pizza & sen bär det av till IKEA med Malin. Bara lite småsaker som ska shoppas! Puss ♥