J E N N I F E R

Monday morning

Kategori: Right now

Idag blev det en liten sväng hem till Floda. Umgås med lillasyster medan föräldrarna var upptagna på annat håll. Så slapp hon vara själv helt enkelt. Eftersom det är tråkigt att bara sitta hemma så drog jag med henne till Lindex. Den enda vettiga klädbutik som finns i Lerum, men bättre än inget. Det blev två par strumpbyxor med små hjärtan. Förhoppningsvis mycket bättre kvalitet än de från H&M som gick sönder första gången jag använde dem. Båda två!

Har även fått mina två vännerboxar av Sanne som hon shoppade i Ullared. Har börjat glo på säsong 7 nu ikväll. Himlans mysigt! Men snart bär det av hemåt :) Sitta på tåget och lyssna på musik och läsa bok. Saknar änna det... Det var det endaste bra med tåget, att man slappnade av lite liksom.

Ska försöka bli bättre på dethär bloggandet förresten. Men det känns som att jag har glömt hur man gör lite ;)

Lyckodag!

Kategori: Right now

Idag skall jag till IKEA. Är det något fel på mig om jag tycker att det är veckans höjdpunkt?
Det är ju helt bäst att strosa runt där, provsitta fåtöljer, köpa onödiga småsaker och äta supersmaskiga köttbullar för 19kr. Jag är taggad.

Sen måste jag storhandla också. Får lära mig sådant så att jag inte behöver gå till super-duper-dyra-ICA-nära varje dag liksom. Men hur sjutton gör man det utan en bil? Måste man bli biff för att kunna handla?
Jag kommer aldrig kunna bära hem allting. Det blir bättre sen när Coop öppnar i november tror jag det var. Men tills dess får jag ta mig till Focus tror jag. Långt hursomhelst. Ska se om jag kan tigga och be om att få skjuts av Karl... Wish me luck! ;)

Nu ska jag jobba stenhårt fram tills lunch om 45min för idag blir det långlunch på Juliens och det får man förtjäna.

Nyttigt tips

Kategori: Home

Jag försöker vara nyttig nu. Inget godis, bullar, kakor, glass osv.
Men ibland blir man sugen på något och då har jag kommit på något som är helt sjukt gott. Vaniljyoghurt med akaciahonung och cashewnötter. SMASKENS! Testa :) nyttigt och bra också! (om man inte överdoserar honungen som jag gärna skulle vilja göra!)

Den är här...

Kategori: Right now

Det känns lite smådeppigt att det är höst nu. Det känns verkligen i luften. Ruggigheten.
Men samtidigt så välldans mysigt. Jag gillar att ligga hemma med filmer, tända ljus och sånt gosigt.

Jag har förövrigt lyckats koppla in en router - tjalalalala!
Nu blir det mackor och the. Sådär höstigt och bra. Jag har faktiskt bakat dom själv dessutom ;)

Just do it

Kategori: Tänkvärt

Godmorgon!!

Kategori: Right now

Galet dålig är jag på att blogga...
Jag får fixa bilder på lägenheten iallafall och lägga upp! Men vill ju lite att det ska vara superfint innan jag gör det :) Lovar att det kommer dock!

Nu är jag tillbaka på jobbet också. Helt galet bra att gå 5 minuter innan jag börjar istället för 1 timma. Sjukt bra känsla må jag säga. Dags att börja jobba nu. Wihoooo.. idag och 3 dagar kvar till helg!

Update

Kategori: Right now

Det börjar kännas bra nu att ha flyttat. Börjar liksom kännas mer och mer som hemma. Galet bra!
Idag skaffade jag mig en fin lampa till vardagsrummet. Slog på stort och köpte en kristallkrona. Har tittat på den superlänge men var inte säker på om den skulle passa in. Men nu kände jag att den nog hade passat helt perfekt - och det gjorde den! Så nu är jag lycklig :D

Fast semestern gått alldeles för fort nu det sista...
när man har fullt upp!
Haft en supertrevlig dag idag hursomhaver. Sanne hälsade på lite, vi gick på stan och sen gjorde vi chili-con-carne. Mycket bättre än att sitta i regnet och titta på Lotta på Liseberg. Bättre med teven då!

Nu ska jag diska lite, sätta in lite hyllor och sen sova. För jag är supertrött!
Puss ♥

Fina fynd

Kategori: Right now

Det är galet vad mycket saker man kan finna när man går igenom allt man äger...

- 9 par solglasögon
- 19 läppglans/läppstift
- 4 pincetter
- över 70kr i enkronor, femkronor och femtioöringar
- någons hemnycklar, vet ej vems??
- alla fyra(!!) lås jag köpt för att låsa mitt gymskåp (detta sedan jag skaffade gymkort i mars tror jag det var)
- säkerligen 50 stycken mini-nagellack i samma färger (tror att jag tappar bort ett och så köper jag ett nytt, typ 4 gånger om)

Hittills har packandet bland annat resulterat i ca 7-8 lådor till köket, 2 lådor klämfyllda med skor skor och åter skor och en låda med enbart sjalar. Helt galet. Men Karl erkände att han också hade 2 lådor skor - då kändes det inte riktigt lika tungt.

Och faktum är att jag snart är klar med packandet. Det känns underbart och läskigt. Väldigt overkligt också. Eftersom jag har väntat så ofantligt länge så är det fortfarande långt kvar i mitt huvud. Jag kan inte riktigt koppla att det är såpass snart. Det är alla andra som påminner mig stup i ett! & tur är väl det för annars hade jag suttit här utan en endaste sak i någon låda.

Nu ska jag krypa ned under täcket och läsa en grym bok. Kommer nog somna på några sekunder sedan.

I like

Kategori: Tänkvärt



Rainy day

Kategori: Right now

Det känns rätt knasigt att det är första augusti idag. Hur fort går inte tiden då?

Regnet vräker ner. Usch så sorgligt. Solsolsol ska det ju vara på semestern i augusti. Det är nu man ångrar att man valde semester sent. Men å andra sidan hade jag då inte vart ledig medan jag flyttar vilket hade vart sämre.

Idag blir det målande utav min tv-bänk. Tur att en del av balkongen har lite tak känner jag.
Man får lite inspiration när man tittar på Ernst. Gosh vad jag har kollat på honom denna helgen. Kommer få inrednings-överdos snart tror jag. Mammas AlltiHemmet-tidningar. Ernst. Roomservice. Målandet. Galet!