J E N N I F E R

TGIF

Kategori: Right now

23 minuter kvar till helg. Den känslan älskar jag!

Dessutom har jag hunnit med att rensa på mitt skrivbord. Det är helt tomt och det är liksom en riktig lättnad. Älskar när det är ordning omkring mig.

Helgens projekt blir att rensa hårddisken och garderoben hade jag tänkt mig. Det behövs änna. Ska för första gången på flera år tror jag, försöka mig på att slänga kläder. Inte ens trasiga saker kan jag slänga. Det kommer nog nästan göra ont. Men vilken lättnad när det är klart och jag kan hitta i garderoben igen. Tänkte även göra någon slags lista på vad jag behöver införskaffa. Vår och sommarkläder är ju det roligaste att köpa :D

Happy Valentines Day

Kategori: Right nowInte för att jag är något jättestort fan av Alla-hjärtans-dag, men eftersom citatet var fint så får vi väl se till att uppmärksamma det litegrann ;)

Nu ligger jag i sängen med ett glas vatten, huvudvärkstablett och tittar teve. Jobbar kvällen idag och försöker få bort känslan av att vara sjuk och hängig innan dess. Känner mig inte helt på topp idag. Men för att dagen ska bli lite roligare ska jag shoppa frukost på Espressohouse och sushi till lunch. Känns som en bra liten morot. Det sköna är att vi har möte och workshop så man kan slappna av lite mer. Inte bara jobbjobbjobb som lätt kan bli enformigt.

Troget

Kategori: Bloggen

BTW, vilka är ni 24 personer som läste min blogg igår?!

Jag har ju inte skrivit en rad på evigheter. Hur dåligt som helst, jag vet. Men vad sjutton, bättre nu än aldrig. Det handlar mest om att jag hatar min design. Jag känner lite som så att om jag inte kan/vill/hinner göra det fullt ut, är det ingen idé att göra något alls. All or nothing. En dag kommer det nog ändå.

Den perfekta helgen

Kategori: Right now

Den här helgen har jag storslagna planer och jag har en känsla utav att det kommer att bli en underbar helg. Jag tänkte se till att hinna med allt man ska göra en helg - den perfekta helgen skall det bli. Inte en sekund tvekar jag på att det inte kommer bli så.

Hittills har jag hunnit med att:
- Äta en trerätters fantastiskt god middag på El Corazon med underbara arbetskamrater (de bästa!!)
- Baka kärleksmums
- Mysa framför teven med tända ljus

Och jag planerar att:
- Umgås med min fina familj
- Sola en sväng
- Fördrinkar med Sannegull (+ middag?!)
- Sova!!!
- Fira Malin med en pangkväll och dans halva natten
- Myssöndag med Solsidan, gos och kärleksmums

Tror ni jag lyckas med min panghelg?
Jag tänkte börja den med att läsa min grymmebra bok och titta på På spåret. Man får ju gå in helhjärtat från start för att lyckas va! GODNATTEN!