J E N N I F E R

Fulltupp!

Kategori: Right now

Jag har inte orkat blogga på massa dagar nu! =) Det har hänt för mycket annat. Men nu börjar det äntligen lugna ner sig lite. Jag jobbar mest hela tiden. Resten av tiden har jag körlektioner och träffar Totte.

Min dator är förövrigt på reparation just nu. Den stänger av sig så fort den blir lite varm. Segt. Men nu har jag Tottes laptop här sålänge. Tills jag får tillbaka min egna. Om 2-3 veckor. Och förmodligen nån tusenlapp. Jag kan slå vad om att dom kommer hitta på någon bra anledning till att felet inte går på garantin. Hade inte förvånat mig! Jag brukar ha otur med sånt.

Nu är jag sugen på choklad! Mums va gott det hade vart. En riktigt krämig, chokladig kladdkaka med grädde! Jag har vart så duktig i helgen. I fredags käkade jag inte något godis. I lördags smaskade jag ett par chips. Och igår åt jag i princip inte ens nån mat. Bara snacks på bion.

Sjukt himla trött är jag nu också. Vill ha lite choklad och sen sussa sött på kudden...
Nej nu ska jag ta mig en liten titt på tv:n och se om det går något bra! Kanske kika lite på Gossip Girl.
Puss!

London baby!

Kategori: Right now

Godkväll =)

Imorgon vid den här tiden är jag i Londoooon!! Sjukt kul! Jag är astaggad. Just nu är jag iofs mest trött, men jag vill se vilka som går vidare i Let's dance, sen ska jag bli lite brunare tänkte jag. Det är ingen solsemester, men brun vill jag ju vara ändåså.

Idag har jag jobbat och det har ringt mycket idag så det har vart lite stressigt. Den sista tiden hade jag dock möte och det var rätt slappt och skönt. Vi fick göra en liten gruppuppgift. Fick lite flashbacks till skolan. Var exakt samma känsla!! Saknar skolan lite nu.. Det är först nu som det har sjunkit in att det aldrig kommer tillbaka! Älskade LM!
Hursomhelst lekte vi (säger man så?) JEOPARDY. Jag vann colanappar! Love them!

Kommer nog snart att somna tror jag. Himla trött är jag! Kvällen har vart lugn, vi skulle gått på bio först, men jag kände att jag hade ont i huvudet och hade vart uppe sen 5. Så jag var inte så himla pigg på det tyvärr. Hade vart himla mysigt annars!! Istället har vi käkat tacos och så har jag kollat på Let's dance medan Totte har spelat WoW. KUL! Haha, nejmen det är ganska mysigt.

Nu bloggar jag och han spelar... ;)

Jag ska noga läsa lite bloggar och sådäringa och sen stoppa mig i sängen och friskna till helt och hållet. Flyget går inte så tidigt imorn, vilket är himla skönt faktiskt. 15.25. Så det blir en riktig sovmorgon innan det! Oså måste jag packa mig lite... Nattinattpuss!

Framtid och grejer

Kategori: Roligheter

Jag har faktiskt kommit på vad jag vill göra med mitt liv. Och shit vad nöjd jag är!

Jag vill plugga till antingen Webmaster eller Webredaktör. Visst låter det spännande?! Jag tror nog det är min grej!!!

Men frågan är om jag vill plugga på distans eller inte. Webmaster är endast distans, men den andra är valfritt. När man läser om dom är det i princip samma sak man gör och ungefär samma kurser man läser. Webmaster är på Högskolan i Väst och Webredaktör är i Borås.

Jag vill ju inte flytta till någon av ställena, jag vill helst bo i Göteborg. Så då är ju frågan hur många föreläsningar man måste/ska gå på i Borås i så fall... Någon eller ett par i veckan är ju inga problem, men om det är varje dag mellan 8 och 16 så är det ju inte så kul. Då måste man ju i princip bo där. Annars kommer all tid gå till att pendla!

Men jag ska kika runt lite till. Det kanske finns andra utbildningar också. Men det finns inget alls i Göteborg. Dom verkar inte ha satsat på det alls vilket är lite tråkigt.. =(

Nu ska jag dock gå från datorn en stund. Jag får stört ont i huvudet av att bara sitta här!

Dags att sova

Kategori: Right now

Nu är jag sjukt trött. Och sjuk fortfarande. Tänkte sova nu så att jag förhoppningsvis blir frisk tills imorgon!
Håll tummarna!

Natti natti!

Sold it!

Kategori: Things

Nu äger jag ingen iPhone längre. Den är såld!
2000 riksdaler rikare är jag till och med.

Får se när det blir av att köpa en ny - men jag är sjukt nöjd med min gamlagamla för tillfället! Knapparna på vänstersidan fungerar inte direkt jättebra. Men i övrigt älskar jag den. Vad gör det då om man inte kan skriva JKL och PQRS eller göra punkter och sånt?


Min älskade gamla Sony Ericsson k810i


Jag skulle vilja göra om min blogg också. Men det känns inte som att jag kommer bli lika nöjd. Jag är väldigt inne i att förändra saker just nu! Vill att allt ska vara nytt och fräscht! Sol, vår, resor osv.

På lördag drar vi till London. Och det ska bli party! Jättekul! Jag längtar stört mycket. Men jag är massa stressad över vad jag ska ta med mig och sådär. Har en himla beslutsångest för allt! Haha. Jag kan aldrig bestämma mig riktigt.

New phone

Kategori: Things

Jag ligger hemma sjuk igen. Att jag aldrig kan hålla mig frisk?!
Det är liksom inte kul längre. I'm bored! Och har stört ont i huvudet!

Tänkte fixa till iPhonen om jag orkar sen. Rensa ur den och sådär. Den är såld! Och jag ska köpa en riktig mobil istället. Har hittat en som jag vill ha. Dock måste jag lägga till typ 2500 för att få den. Men det är det värt!


Jag kan inte bestämma mig om den ska vara silver eller svart bara... It's hard to decide! Den finns i rosa också... ;)

Nu ska jag hitta en huvudvärkstablett. Sen borde jag hitta mig nåt att äta, men jag är inte hungrig alls!

Fields of gold

Kategori: Musica


Eva Cassidy - Fields of gold

Jag älskar den här låten. Första gången jag hörde den var det en tjej i skolan som sjöng den, solo, i domkyrkan och det var knäpptyst runt omkring. Hon hade såndär härlig hes röst! Loved it! Faktiskt bättre än de "riktiga" versionerna som Sting och Eva Cassidy har gjort...

Busy

Kategori: Right now

Jag är så himla dålig på att blogga. Jag vet!
Men det är mycket nu helt enkelt. Om några veckor är det lugnt och skönt igen.

Det är körlektioner, halkan, uppkörningen, jobbet, London och så ska jag hinna ha lite kul också! Dessutom känner jag mig sjuk också... Så just nu är jag inte riktigt världens lyckligaste människa. Men det kommer! I helgen ska jag till London! Sjukt kul! Ska bli riktigt skönt att komma bort lite. Bo på hotell och ha roligt bara!

Funderar just nu på vad jag ska ha med mig. Ska vara där i 1 dag i princip så det behöver ju inte vara massa direkt!

Jaojao.. Nu ska jag titta lite på teve och sen ska jag sova tidigt! Känner att det behövs en pigg och bra start på denna veckan.
Nattinatt!

Stupid stupid

Kategori: Roligheter

Vissa människor är bara rent av korkade.
Jag hittade den här artikeln på Aftonbladet imorse.

En man har åkt till Turkiet och tagit med sig sitt mobila bredband och så råkade han upptäcka att det fungerade att använda där. Så han surfade under hela semestern och när han kom hem så fick han en räkning på över 40000kr. Hur kunde det ens komma som en chock?


För det första är ett mobilt bredband precis som en mobiltelefon, det kostar mer utomlands. För det andra så har mobila bredband en spärr som man själv, måste ringa in till kundtjänst för att plocka bort. Vilket han måste ha gjort. ÄNDÅ har Allmänna Reklamationsnämnden gett honom rätt och Telia kommer att avskriva hans faktura. Tjena!

Jag förstår att det kanske ser bättre ut om Telia bara tar bort skulden.  Och att man bryr sig om sina kunder osv. 
Men samtidigt är det ju mannen själv som har tagit bort spärren och använt det utomlands! Då är det ju bara löjligt att Telia ska behöva betala.

Smooooothie

Kategori: Right now

Jag har vart uppe tidigt och bakat en kladdkaka. Haha. Känner mig himla duktig.
Dock tänker jag inte äta av den, jag ska bara bjuda lite!

Nu tittar jag på Ugly Betty och dricker Smoothie! Mums!

Tänkte göra odrning mig lite nu, ska dra om en kvart!

Skulder?!

Kategori: Right now

Jag läste precis på aftonbladet om skulder och såg hur lätt en skuld blir till, bara utav att nån kanske tappat bort en räkning på en liten summa:

Skuld 100 kronor

Skriftlig betalningspåminnelse 50 kronor

Inkassokrav 160 kronor

Ansökan till kronofogden om betalningsföreläggande 300 kronor

Inkassobolagets ombudsarvode 340 kronor

Indrivningsavgift 600 kronor

Summa 1 550 kronor

Alltså över 1500 spänn får man betala när man egentligen var skyldig en 100lapp! STÖRT!

Hotell i London efterlyses?

Kategori: Right now


Shiiit. Nu har jag glömt att blogga igen. IGEN!
Det finns faktiskt anledningar.

Jag har jobbat. Hela helgen. Men sen har det inte ringt något så jag borde bloggat varannan minut ungefär.
Vad urdålig jag är på det här!

Sen behöver jag hjälp. Har någon vart i London? Jag har inte det men ska dit om mindre än två veckor och jag behöver ett hotell! Vart ska man bo?? Vart bokar man? Scary! Jag är rädd att man bokar och betalar och så kommer man dit så finns inte hotellet. Typ.

HJÄLP MIG!

Så här ser jag London för tillfället:

Thank God It's Friday

Kategori: Right now

Ååååh vad det är skönt att det är fredag! Även om jag jobbar imorgon...
Fredagar är liksom speciella ändåså!

Ikväll ska jag en sväng till Totte.
Jag har inga tåg att åka när jag jobbar på helgen så det går inte riktigt att sova hemma då. Sen är det ju inte bara därför jag ska till honom, det låter som att jag måste och inte vill. Men jag vill!

Nej nu måste jag börja ta samtal och hjälpa små kunder med deras problem. ;)

Have a nice day ♥

I Love Candy

Kategori: Right now


In my bed - With my candy!
L O V L E Y !

Hem och mysa

Kategori: Right now

Det är 1 timma och 8 minuter kvar av dagen...
Men satan vad långsamt det har gått!

Jag är himla otaggad idag kan man väl säga. Jag vill hem och sova! Ska bannemej köpa en påse godis och krypa upp i sängen med någon film sen. =) Det ska jag göra - ibland känner man sig bara värd det helt enkelt!


[Bild från Matilda Hammar]

It's a date!

Kategori: Roligheter

Fick precis ett samtal från min körskola...
Det är bokat nu!!! =D
Halkan, uppkörningen och en sjutusan massa körlektioner dessförinnan. Mestadels dubbellektioner vilket är toppen!

Jag har dock inga jättestora förhoppningar om att jag kommer klara allting så fort. Jag hinner ju aldrig köra hemma... Får väl hoppas att jag har en bra dag när jag kör upp helt enkelt! Har ju i princip 2 uppkörningar, en för körskolan och en riktig. Jag är ofta sån att jag stressar upp mig och så går det pissdåligt. Så jag är ganska beredd på att jag kommer få lägga lite av sommaren på att plugga om teorin och göra en ny uppkörning.
Teorin är ju superlätt, jag är inte orolig för att jag ska missa om jag skulle göra om den igen. Men det är liksom bara jobbigt att plugga på det på nytt!

Men det närmar sig med stormsteg i varje fall...!

Torsdagsmorgon

Kategori: Right now

Morn!
Nu sitter jag och äter frukost och tittar på Vakna med The Voice =) Lite trevligt är det!
Idag är det för övrigt torsdag, var helt bombsäker på att det var måndag förut. Så är det när man är ledig mitt i veckan. Nu väntar dock 10 dagar av jobb. Men det känns faktiskt inte så jobbigt.

Strax ska jag åka, får skjuts med pappa till stan så för en gångs skulle slipper jag tåget!
Förresten hoppas jag att jag får min kompensation för det sena tåget som jag åkte med för några veckor sen. Jag skickade iväg dom dagen efter det var sent, men har fortfarande inte fått dom.

Jag bloggar senare, nu börjar jag få bråttom! Kraaawm!

Right round

Kategori: Right now


Flo Rida
- Right Round

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down

Jag, som alla andra har fastnat för den här låten! Den är grym =) Har laddat hem den och massa andra låtar ikväll, tänkte att jag skulle uppdatera iPhonen med lite musik. Har knappt haft några låtar i den sen jag fick den. Så nu är det ändå dags! Dock har jag en himla massa filmklipp... Spenderar hela tågresorna med att titta på How I met your mother. Därav det grymma citatet som jag mobilbloggade med förut! Barney Stinson säger stört mycket kul!

Dock är det andra gången jag ser avsnitten nu. Känner att jag behöver uppdatera mig och följa en ny serie ett tag.
Någon som har ett förslag?

Jag har inom några månader kollat på (i princip) alla avsnitt av Scrubs, How I met your mother och Sex and the city. Vet inte riktigt vad som står näst på tur. Desperate Housewives funderar jag på. Har aldrig sett ett endaste avsnitt faktiskt. Eller kanske One tree hill, har knappt sett några där heller. Eller Gilmore Girls. Det följde jag på teve ett tag, men sen började jag jobba och är aldrig hemma när det går längre!

Barney Stinson

Kategori: Right now

When I'm sad - I stop being sad and be awesome instead, true story!

Rosa delfiner

Kategori: Tv/Film


Det finns rosa delfiner! Mycket gulliga :) Men inte så vanliga skulle jag tro. Enligt Aftonbladet var det ett tecken på inavel om jag läste rätt. Skummade bara igenom artikeln... Lite hemskt!

För övrigt tittar jag just nu på Stepford Wives. Den är lite smått obehaglig men ganska så bra. Nicole Kidman spelar huvudpersonen och Bette Midler är hennes kompis. Henne gillar jag - hon är skön!








Ledighet

Kategori: Right now

Godkväll!! Nu sitter jag på tåget på väg hem från jobbet. Jag har glömt mina hörlurar nånstans så jag kan inte titta på How I met your mother, vilket brukar vara min sysselsättning när jag åker tåg! Det finns iofs annat att göra, men inget lika kul - jag älskar HIMYM! Imorgon är jag förresten ledig vilket ska bli rätt skönt, men jag har precis vårt ledig så det hade inte gjort nåt om jag vart ledig i slutet av veckan. Men man får ju inte alltid som maN vill! Jag tänkte gå till frisören imorgon faktiskt :) färga slingor ska jag göra! Dom jag gjorde för några veckor sedan syns inte alls! Måste be dom göra många nu så att dom inte drunknar i resten av håret, det brukar vara så. Nej nu måste jag slå en signal hem så att någon kommer o hämtar mig och min stora väska! Puss & kram

Onödigheter

Kategori: Things

För den som har mycket pengar och är i behov av onödiga saker, så kan man alltid köpa ett ögonfransbalsam för 1300kr. Det känns som en totalt onödig pryl! Jag hade inte ens betalat en hundring för det!


RevitaLash Ögonfransbalsam - 1295kr - www.eleven.se