J E N N I F E R

Kanelbullar i sängen

Kategori: Right now

Nu är jag äääääntligen hemma! Fatta vad jag har saknat sängen idag. Och nu ligger jag här med datorn i knät...
och så äter jag kanelbullar och dricker the. Var smart nog att äta lite middag först iaf. Mumsigt! Börjar 12.45 imorgon så det är inte jättebråttom med att sova. Får se vad jag orkar ta mig för. Typ se en film! Känns lagom. Kanske lite glass också.. Det är ju synd om mig, jag är sjuk ;)

Förresten tror jag att min mobil kommer nu imorgon eller i övermorgon. Hade vart grymt! Hinner hämta den på torsdag efter jobbet eller på lördag annars. Helst så fort som möjligt! Tycker att dom är lite sega alltså! Den släpps den 1 oktober i affärer, trodde att jag skulle få min lite innan - men nejdå!

Hallå! 1 oktober liksom.. Det är nästan vinter. Åtminstone jättemycket höst. Helt sjukt vad tiden går... Och vad tråkig jag låter! Nu ska jag kika på något kul på datorn sen sova! Natti!

Sleepy!

Kategori: Right now

Jag vill sova...

At work

Kategori: Right now

Nu sitter jag på jobbet! Det känns som att det är mycket att göra idag efter att jag har vart hemma en hel vecka. Men det ska väl gå att lösa. Just nu har jag precis haft två stycken som har medlyssnat med mig, jag jobbar på Telias kundtjänst och det var några som satt bredvid och lyssnade på hur jag pratade och sådär. Lite spännande! Men inte så nervös, har börjat vänja mig liksom.

Ska snart börja svara igen, men nu hade jag lite rast. Sen lunch om en timma!

Hur går det för er idag? Är det en bra dag?

Idag ska jag pallra mig till jobbet

Kategori: Right now

Godmorgon!
Alldeles strax ska jag pallra mig iväg till jobbet. Mycket bättre mår jag inte, men jag kan inte vara hemma mer. Så jag får försöka, om jag mår piss får jag helt enkelt bara gå hem igen. =)

Har egentligen inte så mycket att skriva, ska gå om någon minut bara. Ska på sätt och vis bli ganska skönt att komma tillbaka till det gamla vanliga. Men tråkigt att jag slutar typ åtta-nånting ikväll!

Ha en grym dag! Kram!

Lovely!

Kategori: Right now

Jag ska få godis när Patrik kommer från träningen, wohoo!
Kanske borde jag också träna, men inte när jag är sjuk iaf. Men sen måste jag fasen sätta igång! Jag blir fet! Ushans.. Men jag hinner liksom inte. De närmsta två veckorna kommer jag komma hem 21-22 varje dag. Iofs borde jag gå upp tidigare o springa eller nåt. Har dock inga gympaskor... Måste köpa!

Får börja med situps och armhävningar. Det måste jag fasen göra! Och sluta med godis. Så fort jag är frisk. Sen äter jag ju inget godis när jag är i Tunisien. Där finns inte så mycket gott ändå.

Förresten, kommer nåt kul på teve ikväll? Idol eller?


Den här killen är från Floda, har för mig att vi har gått i samma kör också, Unga gunget! Den förste, blonde - Jesper, tänker jag på.

Ibland tycker man synd om sig själv...

Kategori: Right now

Bläää, jag har ont i höronen! Uschling.. Nu ligger jag i Patriks säng och tycker synd om mig själv. Han ska träna fotboll och jag är inne på heeeelt fel vecka, börjar typ gråta för allt och för att jag har ont. Bajs. Sen ORKAR jag inte åka till accessakuten och sitta i flera timmar för dom kommer säkert inte göra något ändåså, bara för att jag aldrig får feber.

Nu ska jag titta på något på teve. Hoppas det går något bra! Ska tuffa till mig lite, får nog käka lite choklad tror jag. För imorn måste jag jobba...
Kram!

Godkväll!

Kategori: Right now

Nu sitter jag hemma hos Patrik, har käkat glass och allergitabletter! Men nu ska vi snart se på någon film och sådär...Om vi nu hittar någon kul! Förut var vi hemma hos hans mormor en sväng och åt äppelkaka, det var lite trevligt. Men nu sitter jag här och nyser och det är mindre kul. Är helt plötsligt asallergisk mot lille hunden, Candy. Blir nog mer känslig när jag är sjuk!

Har egentligen inte så mycket att skriva nu, kan se om jag hittar några gamla kul bilder på mig på Patriks dator!



Jaoo, en gång var jag himla blond! Men men, nu ska jag titta på teve när Patriken duschar..
Kram och godnatt!

The man who can't be moved

Kategori: Right now

Nu ska jag iväg till Patrik. Stekhet känner jag mig, får stoppa i mig en tablett tror jag! Men imorn SKA jag bannemig till jobbet.
Puss!

Lämnar lite musik, en underbar låt!
The Script - The man who can't be moved

Shopaholic, oh yes!

Kategori: Right now

Jag har helt glömt av att blogga idag, har haft fullt upp med en riktig familjedag! Har vart hemma (fortfarande mår jag inte bättre, snarare sämre) och umgåtts! Var med mamma och handlade imorse. En sväng på Lindex och sen ICA. Givetvis hittade jag finfina saker. Jag är en shopaholic...

Just nu sitter jag här och dricker the, lägger in ny musik på min iPod och har hårfärg i håret. Samma bruna som innan, den gick ur rätt fort och det var lite ljusa slingor på vissa ställen. Så nu får vi väl se om jag blir snyggare! Ska skölja ur om någon minut. :)


   


En svart väska, en himla massa underkläder och en sjal... Men jag glömde ta kort på det fina armbandet jag köpte!

Nu är det snart middag och sen ska jag till Patrik. Varesig jag mår bra eller dåligt måste jag faktiskt idag, för det ska vara besiktning på huset imorn och då är det inte så kul att ligga i sängen medans det kommer en gubbe och kollar runt ;)

How I met your mother

Kategori: Tv/Film

Nä hörrni! Nu ska jag stoppa ner mig i sängen med datorn, ett par avsnitt av How I met your mother och Göran (en stor rosa filur från basketkastningen på Liseberg, som jag har fått från söta Patrik). Sen ska jag sova!

Godnatt!

Nyinköpt!

Kategori: Shoppa


Kappa 899:- Lindex
Lackleggins 199:- GinaTricot
Linnen från H&M, BikBok och GinaTricot

Jag gillar änna mina nya kläder!
Listan på saker som "måste" köpas har börjat kortas ner... Näst på tur står skor! Klackar, boots och lite allt möjligt. Längesen jag köpte det! Har sett ett par supersöta ballerinaskor på DinSko, kunde inte hitta dom idag bara. Men jag följer med mamma och syster till stan imorgon om jag orkar... Men BARA för att kolla på skor.

Nu ska jag se på Sunes Jul med Ebba!

Dammsugardags

Kategori: Right now

Nu ska här tydligen dammsugas. Om det är något jag verkligen hatar så är det att städa.. men å andra sidan, det är ännu värre att ha det stökigt.

Pest
eller kolera?

Men när jag skaffar egen lya ska jag ha en flashig dammsugare.


Den här hade jag tänkt >>>>>









Jag tror jag älskar min säng...

Kategori: Right now

Nu är jag äntligen hemma från stan!
Har köpt massa fint. Fick mig en vinterkappa till slut och jag älskar den! Sen köpte jag lite andra smågrejer också. Lovar att visa bilder om en stund när jag orkar ta några ;) Men sjukt nöjd är jag kan jag säga!
 
Stöp ner i sängen direkt när jag kom hem. Antar att jag inte är helt frisk ännu. Men det var för tråkigt att bara ligga inne en fjärde dag, så jag vägrade. Hade en klipptid som jag inte ville missa och då tog jag allt på en gång.

Tänkte vila mig en stund till och sen knäppa några bilder. Ska bara ligga hemma och lata mig hela kvällen! Hade tänkt åka en sväng till mormor och morfar men jag orkar helt enkelt inte. Kanske blir någon dag i veckan istället.
För just nu är allt jag kan tänka på hur mycket jag tycker om att ligga i min säng!

Madagaskar

Kategori: Right now

Nu är jag vaken! Jäkligt tidigt men så är det ibland.

Just nu ligger jag i soffan och kikar på Madagaskar med min lillasyster, Ebba. Ungefär den enda filmen förrutom Shrek som är riktigt kul även om den är datagjord. Älskade tecknade och animerade filmer när jag var liten, men nu är det inte alls kul. Men som sagt, Madagaskar är kul, förmodligen eftersom det är lite "vuxenhumor" med också! Sånt som inte barn hör, men vi vuxna märker...

Zebran Marty, Lejonet Alex, Giraffen Melman och Flodhästen Gloria

Godnatt!

Kategori: Right now

Sov så gott!

Dagens

Kategori: Right now

Dagens planer: Ligga hemma i sängen och tycka synd om mig själv
Dagens humör: Huvudvärk och trött, men imorn ska jag rycka upp mig får vi hoppas!
Dagens utseende: H&M-pyjamas, stor grå tröja och Hello-Kitty-strumpor
Dagens låt: Agnes - On and on är nog den enda låt jag har hört idag
Dagens saknad: Patrik ;)
Dagens vill ha: Kläder!
Dagens köp: Ingenting alls!
Dagens måste: Bli frisk
Dagens tråkigaste: Att vara uttråkad
Dagens roligaste: VÄNNER, typ alla tre säsonger som jag har sett
Dagens kärlek: Gissa tre gånger!

Bild på min fina bästa kompis Sanne och mig

Köpa teve?

Kategori: Things

Nu sitter jag i sängen, med datorn i knät och gör bloggdesign. Patriks blogg denna gången. Men det blir inte som jag vill. På något sett så ser allting bara... löjligt, ut. Sen vill jag inte göra den alldeles för lik min och då är det svårt.

Strax kommer han hit, Patrik. Min underbaring! Så ska vi titta på någon film och ha mysigt. Han hade med sig någon som han vill se på teven, så jag får försöka få med mamma och pappa på att se den. Jag har nämligen inte någon teve just nu. Ska dock köpa en vilken dag som helst! Vet inte riktigt vilken bara, någon som är expert på det?

FUNDERAR PÅ NÅGON AV DOM HÄR

       

1. Samsung 32" för 5790:-'
2. Philips 42" för 6990:-
3. Anderson 37" för 6990:-

Vilken är bäst?

New phone! Yeah!

Kategori: Things

Jag har beställt en mobil! DET är party!
Den kommer någon gång nästa vecka, hoppas på onsdag för det är då den "släpps".


L O V L E Y !

Kul att vara sjuk?

Kategori: Right now

Nu ligger jag i sängen och tittar på film. Mår rätt kasst, sjukheten är ganska tråkig, för hur skönt det än är att vara hemma så gör jag liksom inget. Orkar inte... Jag har tittat på snart 3 säsonger av vänner, 1 filmer, gjort min blogg, ätit pinsamt mycket glass med chokladsås och chokladbollar från IKEA. Snart spricker jag nog.
Tur att Patrik kommer sen så att jag inte dör av uttråkning!

Har hittills hunnit med att se Little black book med Brittany Murphy. Har nog sett den förut för mycket kände jag igen. Den handlade iallafall om att hon snokade igenom sin pojkväns handdator och kom på att han levde ett liv som hon inte visste något om. Han träffade alla sina ex-flickvänner regelbundet och nämnde aldrig något för henne. Så hon sökte upp exen för att se hur de var och blev vän med den ena tjejen. Det var lite kul att det inte slutade som man föreställde sig iaf! Oväntat liksom!

För övrigt är Brittany Murphy sjukt söt!


Men nu tänkte jag fortsätta att se den andra filmen... The accidental husband, tror jag den hette. Med Uma Thurman och Colin Firth bland annat. Riktiga tjejfilmer! Men jag gillar det!

Ska försöka komma på något riktigt spännande att blogga om sen också! Och så tänkte jag göra om Patriks blogg...
Puss!

Välkommen!

Kategori: Right now

Jag är klar och jag är nöjd!
Trodde aldrig att jag skulle säga det, men ibland är det helt grymt att ligga i sängen och vara sjuk. Då får man helt plötsligt tid för sånt här. Jag har velat göra en ny blogg hela sommaren, men det var inte förräns nu som jag hann med... Lite sorgligt att jobba så mycket!

Men vad jag tänkte säga är:
Hej och välkommen till min nya blogg! Hoppas du kommer tillbaka!

Kram,
Jennifer!