J E N N I F E R

Packa mitt liv i lådor

Kategori: Right now

Gaaaaaaah. Vad trött jag är nu! Men packat har jag gjort - helt galet mycket saker har jag måste jag säga. Konstigt nog skall allt placeras i "köket". Alltså ett rum som knappt är ett rum utan mest en vägg med bänkar och skåp. Och så en spis. Men på något sätt ska det väl säkert gå. Vi får hoppas att det finns många skåp...

Från början tog alla saker upp heeeela golvet. Men efter 2-3 timmar utav inpackande i tidningspacker och nedpackande i lådor - så står det nu 8 fullproppade flyttkartonger som en vägg omkring mig. Problemet är det att dessa lådor bara innehåller det som jag köpt den senaste tiden och lite studentpresenter. Ingenting utav det som normalt finns i mitt rum.

Vet inte riktigt vad som hände med bildernas kvalitet, menmen..


Allt står kvar precis som vanligt. Sängen. Garderoberna. Tv. Hyllor. Lådor. Skåp. Hela baletten.
Jag behöver fler lådor... Så mycket kan jag säga. Men det här ska nog bli dunderbra.

Nu ska jag bara ta en dusch och sedan sova som en liten gris hela natten lång. Tror att katten kommer sova ännu goare. Han förstor liksom inte riktigt att jag packade utan trodde nog bombsäkert att jag byggde små fort åt honom att leka i. För det gjorde han. Har nog aldrig sett någon fara omkring så mycket förut...

GODNATT! ♥

Hjärtat rusar, pulsen slår

Kategori: Right now

Jag har haft en galet bra kväll. Kanonkul minst sagt. Ångrar inte en sekund att jag tillslut åkte på grillkvällen alltså. Så mycket skratt, goda grillspett (moi hade gjort dom!) och lite tjusiga wakeboard-trix. Nästa gång ska jag lära mig att åka alltså. Såg himla skoooj ut!

BTW! Vet ni vad det första jag gjorde på semestern var? Jo, jag gick och gymmade kl 8 på morgonen. Bravo va?!
Känner dock hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon. Är liksom alldeles stel just nu.

Tänkte borsta tänderna och krypa ned under täcket och njuta över att den första semesterdagen vart så underbar. Sedan ska jag ta tag i nästa dag och hoppas på att alla semesterdagar blir minst lika bra. Men det är inget snack om den saken.

Helt grymt bra känns allting nu. Flytten - jobbet - semestern - livet - London - framtiden ♥♥♥ nice! Jag gillar läget helt enkelt. Det finns inget bättre än precis innan något bra/kul/nytt/spännande som man längtat efter - väl skall ske!

SEMESTEEEEEEEEEEEEEEER!!!

Kategori: About me

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D

Då var dagen här! För att börja ett såntdär nytt liv nivet?
När man bestämt sig och det äntligen kommer att bli av. Imorgon ska jag börja packa ihop alla saker i lådor. För flytten närmar sig. Ärligt talat ska det bli superhärligt. Bara att sluta leva i ett kaos av att inte kunna städa, dammsuga eller typ, ha ett golv utan en stoooooooooor hög i hörnet. Galet omysigt har jag det just nu.

Ska träna tänkte jag. Kanonbra känns det verkligen. Tipptopp. Tror att jag ska sola också. Känner mig pissblek.

GOSH - jag är taggad till tusen.

Idag är jag duktig!

Kategori: Right now

Adressändring - CHECK!
Bredbandsbeställning - CHECK!

Närmar sig flytten i räcerfart? JAAA-AAAA!!

Happyface, bigtime!

Kategori: Right now

Idag är jag på bra humör. Helt sjukt glad är jag, för jag har fått fast jobb! Finally! Det jag väntat på sedan jag började här och nu tappat tron helt på att jag skulle få. Men skam den som ger sig :D

Dock med vissa ändringar. Jag kommer få lämna min fantastiskt fina plats med utsikt över Ullevi och flytta till mitten av allting. Dessutom innebär det, sorgligast av allt, att jag får sluta i mitt älskade team 2 som fostrat mig sedan jag började. Nu blir jag en nummer 9. Men det får väl funka, ha? Tänker tränga mig in i afterworker och grejer ändåså i mitt vanliga gamla team. Så enkelt blir dom inte av med mig. Och det är flera månader tills jag byter dessutom.

Nu kan jag dock slappna av, inte behöva oroa mig över att leta nytt jobb vilken månad som helst.
Wihooooooooooooo!

& om en timma slutar jag! HAPPYHAPPYHAPPY!

Koseligt

Kategori: Right now

Idag har vart en bra dag. Så hiiiimlans mysig. Jag gillar såna dagar!
Nu har jag precis vart och badat ett kvällsdopp i Vällsjön. Favoritbadplatsen ever. Om man räknar sjöar då.

ATM ska jag klämma i mig en kall cola och en smaskig vaniljbulle. Sen blir det sussa ganska tidigt idag. Föhoppningsvis! Måste bara komma på vad jag ska ha på mig imorn :O Så nedrans svårt ju. Alltid samma problem!
Baseballjackan? Långklänningen? Blommiga jackan? Gosetröjan?
Men det ska ju vara varmt! Gaaaaaah. Bigtime i-landsproblem. Ska nog grubbla över detta medan jag klämmer i mig en bulle. I like that idea. Peeeeace.. haha! PUSS!

Sketans räkmackor

Kategori: Tänkvärt

Ibland känner man sig bara så otroligt dålig på allt man gör. Allt går bara fel.
Kass kass kass kass kass.

Jag antar att det var min tur att stöta på lite motgångar. Allt brukar bara bli så bra för mig jämt och jag kan ju inte alltid få räkmackor igenom livet. Det fattar jag också. Egentligen är det lite bra att det inte är så lätt jämt, då blir det ju ingen match att göra något i livet. Rätt tråkigt! Det är ju bara så satans segt just när allt går emot en lite! Det går nog över snart, hoppas vi.

Men nu skiter jag i att klaga. Nu tänker vi på musik istället.
Det har kommit så många sjukt bra låtar! Lyssna på dom här liksom >>>


Katten sover, hur söt? ;)

Kategori: Right now

img_0490 (MMS)

Katten sover, hur söt? ;)

Cleanin' out my closet

Kategori: Right now

Idag fick jag ett ryck - här ska städas!

Älskar den här lördagen!

Kategori: Right now

Vissa dagar startar man med att inte ha så höga förväntningar. Att allting kommer att bli lite sisådär, trots att kul saker skall hända så förbereder man sig på att det ändå inte är så där jättebra. Man vaknar väl lite på fel sida kanske man kan säga. Idag var en sån dag.

Men 99% av de dagarna som är sådana blir jättebra. Antagligen för att man inte har några förväntningar alls utan bara låter allting rulla på utan att tänka på hur det känns.

Nu sitter jag här i sängen med en skål jordgubbar och grädde, kollar på SATC och myser. Nu när jag tänker tillbaka på dagen som gått så känner jag att allting har vart toppen. Jag har haft riktigt roligt!

Imorse kollade jag på lite serier och myste i sängen. Sen packade jag väskan och drog med mig lillasyster till stranden och badade ett par timmar. Därefter blev det kalas för bror min som har förlovat sig, världens godaste tårta, lekar och trevligt i trädgården. Sedan blev jag barnvakt någon timma och hoppade studsmatta med syster, kusiner och grannbarnen. Riktig lektant! Sen tog jag med hela gänget och badade igen. Det behövdes, man svimmade liksom nästan efter studsmattan. Detta var nog lätt den varmaste dagen i år! Sedan satt jag på balkongen och mös med mamma och pappa. Till sist åkte jag och köpte jordgubbar och satt och pratade med Alex någon timma. Min fina vän som ska bli sjökapten och har spenderat de senaste 2 månaderna på havet och bara är hemma några dagar. Det var det bästa slutet på dagen. Jag blir så glad av att prata med den pojken :)