J E N N I F E R

Godnatten

Kategori: Right now

Jag tyckte jag hade för lite planer i helgen. Så jag satte igång och planerade ihop massa små saker att hitta på. Hur dum är jag inte då? Nu hinner jag inte plugga ett dugg! Och jag känner mig lite stressad över att hinna med allt... SMART! Och ja, idag kom jag på att jag ville jobba övertid också. Så nu blir det full rulle utan stopp. Men det är kul! Faktiskt! Sova kan man göra i graven.

Eller nu. För jag tänkte faktiskt sova lite nu! Läsa lite först dock, så att man blir trött.
Goooooodnatt!

Skönhet = 0,7

Kategori: Right now

Jag läste en artikel i Aftonbladet för ett tag sedan att man hade räknat ut att måttet för skönhet är 0,7. Det är någon som har kommit på att förhållandet mellan midja och höfter ska vara just den siffran för att en kvinna ska vara vacker. Så jag tänkte att jag skulle testa...

Midjemått (smalaste punkt) / Höftmått (bredaste punkt) = Ska vara 0,7

För mig:
72/103 = 0,699

Närmre kan man väl inte ens komma? :) Så nu kan jag vara lycklig och känna mig snygg då!

Fullt upp!!

Kategori: Right now

Jisses vad jag har pluggat nu! Två av tre delar är redan klara och det är nu jag har kommit till den roliga biten. Att börja skapa webbplatsen. Jag är redan på det klara med vad jag ska göra och det känns otroligt bra. Tanken är att jag ska göra en London-guide. Tänkte som en tok i en vecka på vad jag kunde göra för någonting. Men vips så kom jag på det, tack vare Callebooooy :P haha!

Tänkte försöka göra klart så mycket som möjligt ikväll så att jag kan slappna av sedan. Blir skönast så! Behöver få gjort allt innan London så att jag kan slappna av när jag väl är där. Längtar som en tok, på torsdag bär det av!

Tvätta!

Kategori: Right now

Haha gud vilka människor det finns i världen!

Jag har tvättid ikväll och hatar verkligen det. Springa upp å ner och upp å ner! Superjobbigt ju...! Så jag bokade 4maskiner i samma tvättstuga så att jag kan göra det snabbt och lätt och kan koncentrera mig på att plugga ikväll. Då börjar gubben innan mig att gnälla & bråka om hur jag kan med att boka två samtidigt! Herregud. Har folk inget liv? Det är väl upp till mig att bestämma hur jag vill tvätta ;)

Nu har jag fått ur mig det! Måste plugga nu. Boring! Men fick mycket gjort mellan samtalen idag iallafall - tur!!

Snurr

Kategori: Right now

Gosh... det är galet mycket mer att göra än vad jag trodde! Mitt huvud snurrar utav allt jag läst och hittills har jag inte ens gjort något konkret. Men jag är helt taggad utav att lära mig saker igen. Jag vill göra allt på en gång!

Pluggis

Kategori: Right now

Helt slut just nu. Det är synd för klockan är bara 13:20!

Jag har dock hunnit med att träna, sola, rösta, shoppa och äta lunch :) Det är inte illa för att vara en ledig dag. Nu vill jag helst av allt bara ta en tupplur. Men nepp! Här ska pluggas. Lika bra att sätta igång så blir det inte så stressigt sedan.

Det jag måste göra är att skriva minst 4 inlägg i något forum där jag ska jämföra användarvänligheten på två olika hemsidor. Målgrupper, handikappsanpassning och massa mer skall jag ta upp. Dessutom ska jag skriva någonting på 3-4 sidor. Men har inte riktigt förstått vad. Det går nog upp för mig snart!

Ledig dag!

Kategori: Right now

Godmorgon - eller goddag!

Idag har jag inte tränat. Känner mig kass, men kroppen är helt slut och jag vet ju att det inte är bra att träna varje dag. Så det får bli uppehåll idag. Är dessutom krasslig, som alltid kommer det när man väl är ledig. Men inte tänker jag ligga hemma för det. Två ipren och ett glas BeroccaBoost och woopwoop - så orkar jag med en eftermiddag på stan :)

Måste ju shoppa upp lite utav guldbonus-checkarna jag fick på H&M.
Tänkte mig ett bar lackleggins, lite underkläder och möjligtvis någon mysig tröja eller så. För en gångs skull något impulsköp kanske. Brukar vara rätt bra på att hålla mig till planerade köp annars. Råkar bara vara så att jag planerar att köpa välldans mycket...

& påtal om shopping. Min nya iPhone kommer på posten vilken dag som helst! LYCKA! Men vetesjutton hur jag ska göra för att få ett micro-SIM. Känns lite småläskigt att klippa i det...

Jag har tränat, jag är ledig, jag är rik

Kategori: Right now

Idag har jag tränat för tredje dagen i rad och jag känner mig oerhört duktig. Det är så himla skönt! Jag är piggare, gladare och märker verkligen hur snabbt jag orkar liiiite till. Visst har jag tränat lite sporadiskt i några månader, men nu är det på allvar. Jag bara bestämde mig - äntligen.

Just idag pushade jag mig att springa lite mer på bandet. Brukar annars bara gå, för löpning (både på löpband eller ute) är det värsta jag vet. Det sitter i sen skoltiden då våra hitler-gympalärare älskade att tvinga oss att springa Gula-slingan i tid och otid. Jämtjämtjämtjämt. Uttrycket "Gula slingan" gör att jag får lite ont i magen, haha!

Nu är jag ledig i två dagar och det känns underbart. Man hinner mycket mer när man är ledig på vardagar känns det som. Det blir bio ikväll och sedan imorn träning och plugg. Annars vet jag inte mer. Måste verkligen komma igång med plugget på allvar. Fick böckerna idag - finally!! & dom är inte lättlästa, 300-500sidor. Men det underlättar grymt mycket att jag tycker det är så himla roligt att jag helst hade velat börja igår :)

BTW! Fick nån slags årsbonus ifrån H&M idag... handlar man för mycket om man får 1050kr i rabattcheckar? Shopoholic?! Jag tror jag är det. Men IMORN ska jag shoppa! Man ska ju vara snygg när man åker till London för att shoppa vetni ;)


T R Ö T T

Kategori: Right now

Jag. Är. Så. Trött.
Men att vara trött efter träning är ju det skönaste :)

Tagga till

Kategori: Right now

Nu sitter jag på jobbet och dricker thé och smaskar banan. Det är änna skönt med måndag, men bara av den anledningen att jag ska jobba helg och är ledig på torsdag och fredag. Det är nice!

Denna veckan har jag bestämt mig för att vara galet nyttig. Fick ett litet infall igår när jag tittade på Biggest loser - efter att ha ätit typ 2kg deg medan vi bakade kanelbullar. Kände att nej nu fick det vara nog. Jag satt där och insåg att jag tyckte att den som gått ned 2,9kr var dålig eftersom en annan gick ned 9,7kg. De är liksom inte så himla kasst att gå ned 3kg på en vecka! Hallå eller!! Så nu ska ja se vad som är rimligt. Den här veckan blir det till att vara totalnyttig utan undantag och träna varje dag. Får se hur det går! Än så länge är jag taggad iaf... ;)

BTW! Nästa vecka är det London :) Deeeet är bra grejjer!
BTW #2! Jag hatar designen på den här bloggen justnu. Vad tänkte jag med den där störda färgen - aprikos?!

Friday :)

Kategori: Right now

Jag har precis kommit hem från en mysig kväll hemma hos Malin med Daniel och Jeanine :) Sjukt bra var det! Men nu är jag helt död. Vet inte varför heller för veckan har vart lugn och det har gått himla fort. Ligger och kikar på Vänner och funderar på om jag skall sova. Är trött men inte riktigt så där suuuuupertrött så att ögona bara faller ihop.

Tough call!

Imorgon ska jag mest bara fixa hemma. Stryka, laga matlådor och främst av allt sätta mig in lite i kursen jag ska läsa. Hade verkligen velat ha mitt skrivbord nu så att jag kunde suttit där och känt mig sådär riktigt "pluggig". Men det får bli bordet helt enkelt. Iofs bra att det kommer till användning.

Skulle tro att det blir sängen nu :) GODNATT!

Plugghäst!

Kategori: Right now

Jag ska läsa en kurs i webdesign i höst. Kom på igår att det var konstigt att jag inte fått någon information om när det startar. Hade tänkt på det i förbigående men eftersom kursen är på kvartsfart tänkte jag att den kanske inte börjat ännu bara. Till slut mejlade jag i varje fall dom igår och då har jag bara inte fått några papper och att kursen startade för 1-2 veckor sedan. Så nu har jag massa att ta igen på bara några dagar. Galet jobbigt!

Och jag vet inte ens vart jag ska få tag på böckerna. Det får jag ta imorgon.
Tänkte kolla stadsbiblioteket för där borde dom väl ha något vettigt..!

Nu blev jag helt stressad. Hade helt glömt hur det är att plugga! Kanske lite lättare om man gör det på heltid dock. Då är det det enda man tänker på liksom.

Kundtjänst-panik!

Kategori: Right now

Jag får lite smått panik. Hur gör man med kundtjänster?
Jag jobbar på en själv och jag tror inte det hjälper mig att ha förtroende för andra företag. Snarare tvärtom. Jag vet ju exakt hur Telia funkar och jämfört med andra är det oerhört bra. Men jag hör ju vad kunderna säger om andra företag hela tiden. Och är fullkommligt besatt av fairshopping. Läser omdömen om alla och funderar en gång för mycket över vilket bolag man ska välja. Det är farligt. Jag får verkligen äkta panikkänslor för att ha kontakt med någon kundservice, för jag har inget förtroende alls över att det skall fungera någonstans.

Nu börjar jag tro på det jag panikar över. Jag har kommit fram till Bredband2 tre gånger under den senaste 1timma & 45minutrarna och blev klickad alla gångerna. Resten utav gångerna hamnar jag i ett talsvar som berättar öppettiderna och sedan läggs samtalet på. Hur sjutton gör man???

Och varför i hela världen klagar någon på Telia för? Det är ju superenkelt med Telia! Tryggt och bra.
Snälla gå med i Gothnet igen...

To-do to-day!

Kategori: Right now

Helt ointressant att läsa, det fattar jag också. Men jag måste göra massa saker idag så jag tänkte skriva ned det för min egen skull. En to-do-lista:

♥ (stor)städa!
♥ formatera om datorn (prio1 att hitta skivan!)
♥ laga lite matlådor (jag tycker man likagärna kan göra många när man redan lagar mat!)
♥ bära ner skit till förrådet
♥ lägga in lite grejer på blocket/tradera (kanske lära mig tradera först?!)

Drömmar

Kategori: Right now

Jag har drömt helt galna saker inatt.
Börjar nästan bli lite smått rädd för mig själv - hur kan jag ens fantisera ihop allt? Borde nog skriva en bok!

Inatt drömde jag att jag vaknade utav att massa folk försökte ta sig in i mitt hus (ja, tydligen bodde jag i ett hus!). Det var riktiga svartklädda Matrix-snubbar i kostym med solglasögon. Hursomhaver skulle jag skynda mig att smita ut bakvägen för att komma undan. Och ändå så stannar jag upp och letar fram kläder som matchar och är fina. Haha. Så skrattade jag lite åt mig själv, helt lugn, som om jag vet att jag drömmer.
Tillslut kom jag undan ändå. Gömde mig i någon stor affär, tog mig in i någons hus och bytte kläder för att inte bli igenkänd och snodde nycklarna till deras bil för att ge mig iväg.

Det var som en film! & jag har haft den typen av drömmar i flera dagar nu vilket är roligt! Är ju med om helt sjuka äventyr hela nätterna :)

I'll be there for youuu..

Kategori: Right now

Andra dagen på mitt nyttiga liv och ja, det känns fortfarande bra.
Var nära att misslyckas flera gånger. Men bestämde mig verkligen för att stå emot! Sjukt bra. Det var längesen jag skaffade mig sådan självdiciplin ;) Tränade faktiskt både igår och idag. Igår på gymmet och idag hemma. Hantlar och såndär stor gummiboll! Sjukt bra.

Nu ligger jag i soffan och kollar på Vänner. Och väntar på att Karl ska ringa för sen ska jag sova! Tidigt för en gångs skull för det är jag riktigt sämst på. Istället går jag runt och klappar nästan ihop av trötthet. Så vill jag ju inte ha det!

Imorgon är en fin dag - fredag! Då blir det kräftskiva och sedan mys med Sanne. För vid typ 4 ska vi skjutsa föräldrarna hennes till Landvetter för dom lyckostarna ska ut och flyga. Jag är avundsjuk! Men jag har bestämt mig för att spara. Och då ska jag bannemej göra det. Så det blir London och nada más i höst..!

Gooooo dag!

Kategori: Right now

Idag ska jag ha en sjukt skön dag efter jobbet.
Jag ska träna, sola och bara ta hand om mig själv. Alltså det behövs verkligen. Galet mycket! Efter en del eftertanke kom jag fram till att jag inte spenderat en endaste hemmakväll för mig själv sedan jag flyttade. Vilket innebär 3 veckor av att konstant umgås med någon.

Så idag har jag sagt nej till allt som föreslagits och så ska jag chilla. SÅ GOTT SKA DE BLI!

Jobbdagen är i princip slut nu. Bara 1½ timma möte och sen bär det hemmåt. Eller ja, till gymmet då ;)