J E N N I F E R

Nice catch!

Kategori: Shoppa

Jag älskar att shoppa. Lite för mycket, det är jag medveten om. Men allra bäst är det när man gör riktiga kap. Får supermycket rabatt, hittar något man letat efter länge osv. Då kan jag få en riktig kick, haha, farligt men kul.

Idag gjorde jag ett superkap!! Check it out!


Vita låga Converse för halva priset på LaRedoute! Älskar rabattkoder, det är typ BÄST!
Man får 50% rabatt med koden: 01269 (Hittat den HÄR, finns massvis av bra koder till de flesta webshopparna)

Nightynight

Kategori: Right now

Varje dag är inte en bra dag. Vaknade upp med kasst humör och var beredd på en skitdag. Dock blev jag plötsligt på världsbra humör efter jag hade klippt mig och första timman på jobbet (på grund av kaffet kanske...) men sedan dog det. Bara massa tråkiga motgångar, trötthet och annat. Har längtat hem hela dagen! Jag måste säga att ibland är det sämst att vara tjej - PMS och humörsvängningar borde ingen få ha.

Dagens höjdpunkt är ändå att jag pratat med fina Alex en stund. Han ska åka ut på båt heeeeela sommarn vilket känns tråkigt! Inte för att jag träffar honom otherwise heller eftersom han bor i Kalmar, but anyways.
Det livade upp min dag aningens ändå!

Får ta och sova nu och vakna upp till en fin dag imorgon. Fredag och massvis av kul planerat i helgen! :)
Godnatt och sovgott!

Makeup-väska

Kategori: Shoppa

Verktygsväska med justerbara fack

Ser ni någon skillnad på dessa?
Inte någon större olikhet - ärligt talat skulle det kunna vara samma väska fast olika storlekar. Am I right? 
Den första är en sminkväska som jag hittade på Eleven för 799kr och den andra är en verktygslåda från Jula för 399kr. Hehehe. Gissa vilken jag kommer köpa?! Tycker att jag har lite o-ordning bland typ allt jag äger. Tänkte satsa på en sån här bra sak!

Det är säkert jättesmart att köpa in verktygslådor och sälja som makeup-väskor till små dumma blonda tjejer. Tur att jag inte är dum! ;)

Sol och sommar!

Kategori: Right now

Shit. Såg precis sista avsnittet av GG... Helt sjukt slut. Hatar slutet av säsonger för man vill ALLTID se nästa säsong direkt. Men men, får väl klara mig något år innan den kommer typ. :(

Har hursomhaver haft en toppenbra dag idag!
Slapp jobbdag med möte och grejer och sedan en sväng på stan med fina Malin. Shoppade lite smycken och en kofta - sen smaskade vi i oss kycklingspett på Jensens. I love it! & vilket härligt väder det har vart. Helt underbart! Sommaren är äntligen här!

Nu ska jag sova faktiskt, eller försöka i varje fall. Känner mig lite halvt hängig och supertrött och någon gång ska man väl vara så duktig?! Godnatt med er!

Nuggets

Kategori: Right now

Sitter här och är dööööödligt hungrig. Har lunch nu och sitter bara och väntar på alla andra...
Chicken nuggets here I come! Mumsigt ska det bli för magen kurrar sig rejält.


Fräschaste bilden jag kunde hitta på nuggets :)

Underbarhet!

Kategori: Right now

Vilken uuuuuuuuuuunderbar dag det är idag! Superjättebra dag. Helt fantastisk grymmetoppenbra dag.
Eller så har jag druckit kaffe...

Det är sjukt att jag fortfarande blir helt superhajpad varje gång jag dricker en latte på morgonen. Hallå det är liksom mest mjölk?! Hursomhaver är det rätt nice, åtminstone fram tills det börjar avta och jag blir helt skakis.


e.l.f.

Kategori: Shoppa

Jag har hittat världens bästa webshop. Hur billigt som helst! Hoppas bara att sminket inte är helt s ä m s t ... Men det skulle nog inte spela någon roll med tanke på hur mycket jag fick för så lite pengar. Under 300kr liksom.

Fraktfritt just nu om man använder den här koden: GOELF42EU
Här hittar ni hemsidan!

Dreamboy

Kategori: Roligheter

Jag har hittat min drömkille, på H&Ms hemsida dessutom...
Okej, det kanske inte är själva killen. Utan mer stilen. Tänk ett par converse på det. Love it!

It's getting to me...

Kategori: Tv/Film

Jag ligger och kollar på 90210 och inser nu att jag nog tittat på det lite för mycket den senaste tiden...
Det känner jag när jag plötsligt har ont i magen och är orolig över något. Efter en stund inser jag att jag faktiskt inte har råkat köra på någon av misstag, vart otrogen eller ljugit för alla omkring mig.

Tur det. Känns inte riktigt som mig faktiskt.

Nystart

Kategori: Right now


Jag har haft en skitdag. Inte för att det hänt något dåligt utan för att det inte har hänt ett dugg! Hatar sådana dagar när man verkligen vill göra något men inget händer. Vaknde pigg och utvilad och supertaggad (efter att ha sovit några timmar till efter senaste inlägget) för vad som helst. Men så har alla bara bangat. Blääääääää.

Tänkte ta och börja om den här dagen nu med att dricka lite kaffe, kleta på en ansiktsmask och kolla på 90210.

Goodmorning!

Kategori: Tänkvärt


Jag är trött som tusan, borde inte vara vaken såhär tidigt... Vaknade till eftersom lillasyster är sjuk och mamma sprang omkring och fixade kl 5 imorse. Sen sov jag aldrig riktigt hårt efter det. Så nu fastnade jag på YouTube och kollade på iJustine.

Funderar på att sätta på någon film och halvsova ett tag till. Men jag är så himla hungrig. Ända sedan igårkväll faktiskt. Haha, var för lat för att laga något innan jag somnade. Fast klockan var ändå efter tolv så det är ok att vara lat då...

Walk on water?

Kategori: YouTubat



Hittade det här klippet på Fokis blogg. Tjena vad coolt liksom! Det verkar ju som att det faktiskt är sant...

Mesmyslåt

Kategori: YouTubat

Joshua Radin - I'd rather be with you

En sån där låt som man bara vill gosa ner sig i sängen och mysa till! Rätt enformig och man har ju hört det förr liksom.
Men som sagt, mysmysmysig låt!

A beautiful morning

Kategori: Right now

Är det inte underbart med morgonar?
Jag är oftast så trött att jag inte minns när jag ska gå upp. Idag var jag bombsäker på att jag hade försovit mig, sen insåg jag att jag hade ställt klockan typ 40min tidigare för att kunna snooza. Det brukar jag aldrig göra, men det är ju alltid så skönt att ligga kvar. Så jag tänkte; why not try it?

Men det var ju ett stort misslyckande. Har konstaterat en gång för alla att man blir bara tröttare.
Tänkte banga frukost idag, men eftersom jag ändå hade gått upp lite för tidigt tvingade jag mig själv att gå och göra mig en smoothie iaf. Och vad hittar jag inte i kylen - smooooothie! Igår hade jag glömt att jag gjorde lite extra.

Monday morning

Kategori: Right now

Man skulle kunna säga att jag är trött idag. Men det är ett understatement. Önskar nästan att jag skulle åka tåg nu på morgonen så att jag kunde köpt en latte på Espresso House. Får väl bli caféet på jobbet, men det är inte riktigt samma sak måste jag säga...

Nu ska jag dricka smoothie, kolla på The Voice och lista ut vad jag vill ha på mig idag. Är det för tidigt för jeansjacka? I hope not, för det vill jag ha. Ska nog kolla temperaturen först!


Sen tänker vi på detta varje gång vi möter en motgång..

Pepp!

Kategori: About me

I fredags hade vi någon slags inspirationsdag på jobbet då vi fick lyssna på en föreläsning med en bigtime butiksägare och på kvällen blev vi bjudna på Mañana hela teamet. Men dessförinnan så fick vi i uppgift att skriva små lappar med positiva saker som vi tycker om varann. Dessa var mina lappar och jag blev superglad för allt.

Sedan fick jag ett geléhjärta utav lillasyster idag, så det fick vara med också.


Har jag inte världens underbaraste jobbarkompisar?

4 o'clock in the morning

Kategori: YouTubat

Salem al Fakir - 4 o'clock

Och den är med i senaste Telia-reklamen. Tjusigt va?! I like it alot!

Goodnight, sleep tight

Kategori: Right now

Snart sleepytime i min heta 4G-Telia-t-shirt. Sjukt snygg i storlek XXL om jag inte minns fel, stort ska det va!
Ska kolla klart på Vampire Diaries nu, älskart!!! Sen blir det soooooova. Ska bli så sjukligt skönt - NICE!!

Cool kille aka Liten skit

Kategori: Roligheter


Ascool kille! Sjukt snygg och grym stil. Han ploppade upp som vänförslag på face. Tydligen är han en rätt famous modebloggare. Det sjukaste av allt är att han är 93:a! Det är inte OK... I min skalle är alla som är ett par år yngre än mig fortfarande runt tioårsåldern. Jag har inte riktigt insett hur fort tiden har gått och hur stora alla småbarn har blivit. Och hur stor jag har blivit!

Jealousy

Kategori: Tänkvärt

Vad är det här för korkad fråga?

Klart som sjutton att min partner (om jag nu hade haft någon, haha) hade fått åka på kryssning. Varför inte?
För om man är tillsammans med någon så litar man på varann och då vill man inte hoppa på någon random person av det andra könet för att man råkar vara på kryssning.

Man kan inte tacka nej till allt som innefattar att man skulle kunna träffa en annan. Tänk vad mycket saker i livet man hade missat i så fall! Då borde man ju rimligtvis inte låta sin partner gå ut med kompisarna och parta en kväll? Då borde partnern inte få åka iväg på konferenser/föreläsningar/kickoffer med jobbet? Då borde partnern inte få gå ut och äta eller på bio? Ellerhur!?

Jag blir helt chockad när jag läser kommentarerna till inlägget jag länkade. Cirka hälften av de som svarat på frågan säger att de inte skulle låta sin partner åka. Det får mig verkligen att undra hur svartsjuka och paranioda dessa människor egentligen är. Klart att risken finns att han/hon träffar en annan där, men vad jag försöker säga är att den chansen/risken finns varje dag. Så fort man går utanför dörren. Och om man nu skulle förbjuda sin partner att åka på kryssning, då tycker jag att man likagärna kan göra slut. Då har man inte något hälsosamt förhållande.

Numb encore

Kategori: YouTubat


Linkin Park + JayZ - Numb Encore


Kommer ihåg att jag gillade Linkin Park när jag var yngre. Påmindes om det påväg hem från gymmet förut då den gick på radion. Himla bra ändå! Rätt häftigt att dom bara korsade de två låtarna och så låter det sjukt bra.

Camplay

Kategori: Roligheter

Hittade en rolig grej i WebCamen på min dator, Masque. Man tar ett foto på ansiktet som datorn själv matchar in i bilden. Shit vad fult det blir, men det ser nästan lite äkta ut ändå! Kolla här!

Effective and awesome

Kategori: Sportisch

Hjälp vad mycket nya serier det har kommit plötsligt. Upptäckte att jag har missat 2 avsnitt av Gossip Girl, Ghost Whisperer och Vampire Diaries. Och ett utav How I Met Your Mother... Man kan undra i vilken värld jag har befunnit mig i de senaste veckorna.


Hursomhaver så har jag hunnit träna nu. Ett riktigt dunderpass blev det. Först snabb promenix 20min och 10min på crosstrainern. Sedan tränade vi hela kroppen - ben, armar, rygg och allt. Nu känner jag mig helt lealös. Passar himla bra att ligga på sängen och kolla serier då. Har till och med hunnit duscha med peeling och hårinpackning, äta sushi OCH städa hela mitt rum. Effektiv ska man vara - I'm awesome!

Nu sitter jag och njuter av att allt är klart och försöker komma på vad som händer ikväll?
Tell me please ;)

Nu ska här tränas med Sanne! Yey, känner m...

Kategori: Right now

img_0333 (MMS)

Nu ska här tränas med Sanne! Yey, känner mig faktiskt riktigt duktig :)

Godmorgon lördag!

Kategori: Right now

Vilken otroligt rolig kväll vi hade igår. Nästan alla var med och det var en himla bra stämning!
Tyvärr hade jag glömt kameran hemma så det blev inte så mycket roliga bilder för min del. Men det var andra som hade, så förhoppningsvis finns det några :)

Är sjukt trött just nu - och hungrig! Men jag orkar inte riktigt gå upp och fixa något. Snart får jag tvinga upp mig för jag ska träna strax och det är inte kul att få håll.

Jag har tränat!

Kategori: Right now

Outside my window

Kategori: Right now

img_0331 (MMS)

Det står två gubbar utanför mitt fönster på jobbet. Kanske inte så konstigt egentligen, beror på vart man jobbar. Det är ovanligt att jag ser någon utanför mitt fönster, jag sitter högst upp i huset, alltså på femte våningen. Så det är inte ofta jag ser någon utanför fönstret. ;)

Tänkvärt

Kategori: Tänkvärt


Från och med nu kör vi hårt på detta, ok?

Börja med ett skratt

Kategori: Right now

IDAG ÄR JAG TRÖTT!!!!!!!!!!
Ja det va jag tvungen att skriva med stora bokstäver. SÅ trött är jag!

Ligger på sängen, redo att gå och kollar på Americas Funniest Homevideos. Det är så jag gör varje morgon, haha. Rätt smart att starta dagen med att skratta åt puckona. Idag är förövrigt en såndär bra dag när jag ska käka frukost med Sanne på Espressohouse!

Neeerd

Kategori: About me

Jag är uttråkad! Funderar på att ta en tupplur, men då kommer jag bara bli segare. Får sova tidigt ikväll bara. Har suttit och lekt med webcamen och ett par 3D-bioglasögon. Så roligt man nu kan ha med såna.... Snart blir det dock lite träning med Sanne och förhoppningsvis lite middag innan.

Men mest ser jag ut som en lärare tycker jag

The Holiday

Kategori: Tv/Film


Nu ska jag kolla på min favoritfilm of all times - The Holiday. Den är liksom perfekt. Vet inte hur många gånger jag skrivit om den i bloggen. Men den är totalbäst!
Bäst skådespelare - Cameron Diaz, Jude Law, Jack Black osv. Bäst historia. Bäst allt. Bästbästbästbästbäst!

Sen är det sovdags. Har sovmorgon imorn, men sover inte direkt forever för det :)
Gooooodnightsleeptight!

Humor!!!

Kategori: YouTubat

Det här är bara så ofantligt roligt! Jag bara älskar hollywoodfruarna och det här är så klockrent. Humor på högsta nivå! Nu ska jag fortsätta att kolla på Good Luck Chuck :D

Trainin'

Kategori: Right now

Nu ska vi trääääna! Fan vad bra vi är Sanne!!!
Sen är det kalas och tårta, men det ska vi inte tänka på... ;)

Cirkus!

Kategori: Right now

En himla trevlig helg verkar detta bli. Enda motgången är att jag sitter här och är döööödligt allergisk. Inte mot pollen, men mot hästarna som uppträdde på cirkusen vi nyss var på. Jag, Sanne, Ebba och Noah + 2 lasersvärd. Himlans kul var det, man var tillbaka till när man var liten nästan. ;)

Nu står Sanne och fixar och donar i köket för vi ska äta kladdkaka, fruktsallad och varma hallon med glass och grädda. Tjocka blir vi, men jag dansade halva natten till idag och tränar imorn. Då är det OK, ellerhur kompisar? Man ska alltid unna sig något ibland.