J E N N I F E R

Semesteeeeeeeeeeeeeeer!

Kategori: Right now

Nu har jag semester!
Bara fem dagar men just nu är det lika underbart som en vecka. Man hinner njuta och ändå inte bli uttråkad. Perfekt känner jag när det dessutom ska bli helt fantastiskt väder resten utav veckan. Det klagar man ju inte ett dugg på!

Har hunnit sola ett par minuter nu och tänkte hoppa in i duschen för ikväll blir det lite bio.
Synd bara att det är så fint väder, men det tar jag ju vara på imorgon när jag ska grilla vid Härlanda.
Livet funkar. Det känns helt sjukt bra. Nästan för bra. Men det är ju så sommaren ska vara!


Navigate Yachting

Kategori: Roligheter

Läste om detta på Blondinbellas blogg. Hur grymt är det inte?
Om man som jag då inte vet ett skvatt om att segla så kan man ju antingen ta med någon duktig kompis som kan eller bara hyra en skeppare (pilot höll jag på att kalla det, nollkoll!). PERFEKT!

Nu vet jag vad jag ska göra nästa sommar!! ;)

Bääääääzzta dagen ♥

Kategori: Right now

Jag har haft den bääääääääzzzta midsommaraftonen ever :) sjukt bra verkligen!! ♥
Nu är jag helt död och borde sovit för längesen. Men rostade mackor var ett måste. Så himla gott!
Får väl berätta om dagen och lägga upp alla hundratals bilder på face under morgondagen. Nu ska jag sova goare än någonsin!

Imorgon blir det till att sooooova - sen åka hem och mysa med Sanne (eller i Slottskogen!)


GLAD MIDSOMMAR!!!

En kick

Kategori: Right now

Jag var dödstrött imorse när jag skulle upp. Snoozade i 40min och jag brukar aldrig snooza...
Eftersom jag var så trött och hade pangont i huvudet, tog jag två ipren och köpte en latte på McDonalds. Dessutom lite Gott&blandat som jag tänkte käka ikväll för att det är synd om mig som jobbar idag.

Men jag kan aldrig spara, så nu har jag käkat nästan alla färgglada Gott&blandat (dom svarta lakritsaktiga är ääääckliga!). Nu är jag nästan hög. Ipren + Latte + Socker = EN KICK

Känner mig liksom lite hyper.

Som lillepöjken här nedan ↓

Glee

Kategori: Tv/Film

Jag har fortfarande sand i håret efter att ha legat på stranden i Öland. Det är ändå ett bra sommartecken, haha.
Helgen var hursomhaver underbar och härlig. Avkoppling och mys. Speciellt massvis med god mat. Det känns som att jag aldrig vill äta mer, det räckte för några år framåt.


Kollar på Glee just nu, första avsnittet - supersött program! Och grymt duktiga :)

Going to Öland!

Kategori: Right now

14:00 - Jag har packat klart. Så bra har jag aldrig vart! 1 timma innan jag ska åka dessutom. Tjenis!

14.46 - Nu har jag dock sprungit runt och stoppat ner saker som jag egentligen inte ens behöver - bara för att jag hinner tänka efter. Hur dumt är inte det då? Tror jag gillar att jag är färdigpackad precis i tid tills jag skall gå istället. Lite mindre saker att ha med sig i så fall.

Om ca 10 minuter bär det av för att hämta lillasyster på kalas och snabbtsnabbtsnabbt skjutsa hem henne, skynda till tåget och åka till stan. Där möter jag upp gänget jag skall åka med. Så himla underbart ska det bli!!! Superskönt att bara åka bort lite känner jag. Hoppas vi får sol också! Det hade vart kanon!

Blivit med långklänning...

Kategori: Shoppa

Beställde precis klänningen nedan från Gina.

Undrar om jag någonsin kommer känna att det är "jag" att ha på mig en sådan - förutom när man går på bal typ. Men det är snyggt på andra, min granne tillexempel är skitsnygg i sin. Då tänker jag, självklart: jag vill meeeeeeeeeeeed... och vips har jag letat upp en tjusig sak som jag beställer. Innan jag hinner ångra mig liksom!

Hot or not?

Jag har en riktigt mysig dag på stranden ;)

Kategori: Right now

img_0455 (MMS)

Jag har en riktigt mysig dag på stranden ;)

Älskar idag!

Kategori: Right now

Jag har kollat på fotboll idag - DET är galet. Inget som jag kunde vänta mig utav mig själv ens.
Och minst av allt kunde jag väl vänta mig att det var kul och att jag skulle tycka det var spännande.

Förutom att titta på fotboll har jag färgat Sannes hår, solat, gått en sväng på stan och grillat och myst på altanen med Sanne + familj. Det låter väl som en toppenkväll? Själva dagen har ju vart rätt så fin också. Mötet spenderades ute i solen och smaskig lunch på Lilla Juliens. Ååååh vad jag gillar denna dagen!

Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på SATC tills jag sussar sött. Vilket inte kommer dröja många minuter känner jag. Helt underbart är det förövrigt att jag är ledig resten utav veckan! Känns helt underbart med långhelg! Vad som händer då kan jag berätta imorgon. Det orkar jag inte nu :)

Bubbly

Kategori: YouTubat

Colbie Caillat - Bubbly

Series

Kategori: Tv/Film

Jag har fastnat i Californication nu också, precis som alla andra. Bättre sent än aldrig får man väl säga. ;)
Efter det här avsnittet blir det dock True Blood - igår kom första avsnittet på säsong 3! Det behövs ju när alla andra serier har tagit sommarlov. Serier överhuvudtaget är bääääääzzt!

 

In my head

Kategori: YouTubat

Mitt fina iPhone-headset har gått sönder :( OCH det är slut på hemsidan! Sååååån otur!
Sitter och YouTubar låtar nu för att ha något att lyssna på medan jag gör annat än att sitta i telefonen. Jag latar mig inte får jag väl påpeka, jag har bara andra arbetsuppgifter just nu.

Egentligen slutar jag om 2 timmar. Funderar på om jag skall jobba över lite. Bara för att... Jag är ändå ledig torsdag och fredag så det är värt att ha jobbat så jag kan njuta lite extra.

Jason Derulo - In my head

SOLO

Kategori: Beauty

Titta! Lite häftigt är det faktiskt måste jag själv medge...
Jag ser en aning ut som en ailien på sidan 2. Fast - skitsamma!! Det är coolt att ha en tidning där jag är med :)

Reportaget handlar om att man ska vara nöjd med sig själv och att alla ser olika ut trots att man kanske väger samma. Därför ska man skita i vad siffran på vågen visar och satsa på att känna sig bra. Lite av det jag sa låter rätt omvänt. Menar ju inte alls att man måste ändra på sig för att bli nöjd - utan att man mår bättre av att träna psykiskt och därför borde man försöka göra det om man mår dåligt över något.

Den perfekta nyansen...

Kategori: Beauty

Jag ska färga håret - tanken är att det till slut skall bli Lauren Conrad-nyans.
Men jag förstår också att det kommer att ta ett tag! Just nu är det mest... jättemörkt!!!


I'm gettin there...

Klippdockor 2.0

Kategori: Roligheter

Jag har kul - jag sitter och leker med klippdockor, fast i en nyare version. Egentligen är det väl tänkt att man ska få inspiration och sådär. Men det är roligare att vara oseriös! :D ni kan leka själva - HÄR

Sunday mornin' rain is fallin' (NOT!)

Kategori: Right now

Idag är jag omänskligt trött. Har nog aldrig sovit så här lite på en hel vecka.
Man borde kunna säga att jag har haft världens roligaste vecka då antagligen. Men nej! Inte ens det, har ju mest jobbat liksom ;)

Men hursomhaver så är det söndag idag, bästa dagen på veckan typ!! Ledighet!
Ska shoppa jordgubbar och ligga på mage i sängen & läsa tidningar, spela TheSims och kolla nån serie.
Det känns som en bra dag. Har tillomed hunnit städa. Bara duschen och frukosten som saknas!

Have a nice day babys! ♥

Thank God it's friday!!

Kategori: Right now

Det lilla som jag har sovit i natt går lätt att avrunda till ingenting..!

MINDRE än 3timmar. Har bara vridit och vänt på mig, vart för varm - för kall. Dessutom haft superont i halsen så varje gång jag har somnat till har jag vaknat för att det gjorde ont. Klockan 3 gick jag upp och tog en tablett för jag tänkte, då känns det ju som att jag mår bra när jag vaknar!! Smart, ha?

Men jag somnade aldrig om, haha. Så nu mår jag bra, övertrött tror jag! Men det går att leva på det också.
& idag ska jag ha rosa gummistövlar på mig! Kanske ett beslut taget för att jag är lite lost idag, men det känns bra att ha torra fötter!


Mina är dock så fejk det kan bli, från Maxi!
Men hey, varför betala 1200kr för att ha stövlar på sig nån gång om året?

Häftigheter

Kategori: Right now

Ooooooh, öppnade mailen och såg att jag hade fått ett mail från SOLO. Tidningen som jag är med i kommer ut nästa vecka... Himla spännande!! Fick en liten smygkik på det bifogat också, haha! Ser aningens ut som en ailien på ena bilden, men hyfsat nöjd är jag ändå. Kunde absolut vart värre!

Får inte visa bilder ännu... men imorgon kanske ;)


Hallonmums!!

Kategori: Right now

img_0423 (MMS)

Ibland ska man vara nyttig också :) vaniljyoghurt med hallon och linfrön! Känner att det är dags att tänka på beach 2010!!

SATC

Kategori: Right now

Efter en låååång vecka är det äntligen helg och jag bestämde mig för att ta en chill kväll idag. Jag har inte sovit mer än 5 timmar någon natt. Troligtvis mindre än 4 inatt. Hinner liksom inte mer! Så trots att jag gärna hade gjort något idag, åkte jag raka vägen hem och la mig på sängen. Tog en power nap det första jag gjorde tillochmed!

Nu kollar jag på Sex and the city och laddar för att orka städa mitt rum. Har gjort det hela kvällen men jag kommer aldrig igång! Haha, lat som jag är :D

12 timmar jobb

Kategori: Right now

Det är ett halvt dygn av jobbande och det är precis vad jag gjort idag. Mitt huvud vill inte vara med längre känns det som. Det gav upp runt fem när jag egentligen skulle slutat!

Men om man ska se det positiva med dagen så har jag faktiskt haft riktigt kul. Jag har även slagit mitt egna säljrekord. Dessutom har jag ätit lunch ute i värmen. Och innan jag åkte hem hann jag med en glass i solen med Simon.

Nu ligger jag i sängen och tycker det är sjukt skönt att dagen ändå är över och att jag har sovmorgon imorn. Ska kolla på Sex and the city och sova tidigt ikväll :) Det är jag sjukt nöjd med ändå!

Latte-love!

Kategori: Right now

img_0421 (MMS)

Jag fick en latte av Sanne! Hon är bäst - min fina vän!! :D (att det var jag sin tiggde till mig den är ju inte så viktigt...)