J E N N I F E R

Tired...

Kategori: Right now

Är verkligen helt otaggad på att göra något alls.
Kollat lite på melodifestivalien, lite på Ghost whisperer, ätit lite godis, pratat lite i telefon, lite på msn...

Känner inte för något speciellt, är bara tröttare än någonsin. Ska nog kolla klart på GW och typ sova lite. Såna perioder har man ju ibland så det är nog bra snart! :) Inte depp, bara trött - så missförstå icke... ;)

På mcD,...

Kategori: Right now

12ab97ccedb3f31d4117569e4331b63d.png

Kolla varifrån!

På mcD, man måste tjocka till sig lite innan man ska på bio ;)

Fick ett...

Kategori: Right now

0-4ee42a14a6da0f82db42364c4edbc96a.png

Kolla varifrån!

Fick ett litet infall att åka till Allum en svängom. Har man suttit inne i två dagar så vill man ut till slut, tro mig!! Så jag drog med mig lillasyster för att shoppa ett litet album.
För imorgon tänkte jag pyssla!!! :) trots att jag är ledig så ska jag vila en hel del hade jag tänkt. 

Nu ska jag smaska i mig min supergoda smoothie från Mammamia - hallon, björnbär & apelsinsorbet!  Mumma!! 

Cleanin' out my closet

Kategori: Right now

Jag ligger hemma med feber idag också, men med en tablett känner man sig åtminstone lite bättre.
Och lite rastlös liksom... därför, padapadapam - så städar jag garderoben. Inte direkt något krävande jobb. Öser bara ut allt på golvet och sedan lägga det i fina högar. Än sålänge har jag hängt upp fina klänningar på min lilla klädställning och organiserat skor. Det ser redan mycket bättre ut.


Nu vill jag dock mest sova lite, så jag funderar på att göra det. Eller bara lägga mig och kolla på The Hills.
Måste pallra mig iväg till ICA också, vi har ingen mjölk. Idag är jag inte sugen på bullar, utan bara smoothie. Lite nyttigare åtminstone! Älskart...

Breakfast at Tiffany's

Kategori: Tv/Film

Jag tror jag har funnit mig en ny favoritfilm...
Och nu vet jag att katten som jag ska skaffa, ska hetta Cat.

Sämst

Kategori: Right now

Jag är sämst på att blogga. Orkar inte.

Nu är jag sjuk också. Vill ingenting. Msn & musik... orkar inte ens kolla teve! Då får man bara mer ont i skallen :) Tända ljus, Rascal Flatts & gulliga vänner på MSN är fint nog.

Om jag inte är helt dödssjuk imorgon så ska jag baka bullar. Det är bra skit, för jag är inte hungrig eller sugen på något annat. Håll tummarna att jag lever, för bullar är GOTT!

Nu ska jag sova typ strax, wunderbar!!!

SNÖKAOS!

Kategori: Right now

Man kan säga att det snöat lite idag. Men det borde man inte säga... för det har snöat SJUKT mycket! Jag har aldrig sett så här mycket snö. Helt otroligt! Är just nu vääääldigt tveksam till om det överhuvudtaget kommer vara möjligt att ta sig till jobbet imorgon. Håll tummarna?!

Idag har vart en himlans trevlig kväll tillsammans med Patrik, smaskig mat och Melodifestivalen. Jag har kommit fram till att jag ska gifta mig med Måns!!!! Fin pojk den där, Måns Zelmerlöw

Nu ska jag hoppa i pyjamasen, borsta tänderna och sätta på någon trevlig serie. Sen blir det soooooohvaaaa för min del! Man vet ju aldrig, på något mystiskt sätt så KAN ju faktiskt all snö vara putsväck imorgon.

Men det är inte så troligt... kolla här hur det ser ut utanför mig!

Kolla brevlådan, igensnöad - jaaaa-aa!




Att det överhuvudtaget syns något, beror på att jag tog utan blixt, förutom på den i mitten!

Varför?

Kategori: Roligheter

Varförvarförvarförvarför bestämmde jag mig för att jobba övertid idag?
I och för sig är jag inte trött. Somnade ofattbart trött innan tio! Jag känner bara inte för att gå upp och börja jobba typ. Vill hellre göra massor med andra saker. Men det är väl bara att ta tag i livet och sluta kolla på Americas Funniest Homevideos?

HAHAHAHAHA, en sånhär bil var nyss med i AFV...

Den magiska leksaksaffären

Kategori: Right now

Jag sitter i Ebbas säng och kollar på världens bästa film - Den magiska leksaksaffären.
Den är så söt och underbart magisk, man drömmer sig verkligen bort för en stund!

Dustin Hoffman
spelar en virrig ägare av en magisk leksaksaffär där Natalie Portman jobbar. De ska hyra in en revisor (eller mutant som dom säger i filmen, de kommer från ordet accountant) eftersom ägarn nu är 240år och lite till och snart ska dö, så han lämnar butiken för ett tag... Då blir leksaksaffären lite deppig, gråare och inte lika magisk. Så handlar det om hur dom ska lyckas rädda leksaksaffären utan Mr Magorium som ägarn heter!

Snygga till...

Kategori: Bloggen

Nu ska jag sätta mig ner och snygga till den här bloggen.
Har laddat ner 35 nya teckensnitt till datorn. Denna gången ska det bli bra!

En helt vanlig tisdag

Kategori: Right now

Nu är det tisdag, vilket i den här veckan innebär torsdag. Alltså dagen före helgen ;) Eftersom jag ska jobba nu i helgen så är jag ledig torsdag-fredag vilket är underbart bra. Ska dock jobba över på torsdag, segt men det innebär massor med extra pengar.

Sitter just nu och äter frukost och försöker tagga till inför dagen. Är lite smått seg och sjukt hängig, tror jag har feber tillomed för jag kokar verkligen. Hoppas det går över!!! Längtar tills ikväll när jag får ligga i sängen igen..!

Idag ska Sanne på intervju på Telia och jag är taggad för henne. Haha & på torsdag är det Denise tur fick jag precis sms om! Vilket litet gäng vi hade blivit - fy vad roligt vi skulle ha det i så fall!

Katt!

Kategori: Roligheter



En sån här SÖT sak ska jag ha när jag flyttar. Finns inget sötare alltså ;)
Ser fram emot flytten ännu mera nu!!!

Måndagsmys

Kategori: Right now

Min blogg är ju totalt skev när det gäller allt. Menyerna hoppar lite som dom vill, ibland är det typ flera mil mellan varje länk och ibland ser det ut som det ska. Hela headern har hoppat lite snett den också. Fattar inte vad som händer. Men jag får väl stå ut tills jag har tid att göra om. Tänkte fixat det i helgen men lyckades aldrig få Photoshop installerat så att jag kunde knåpa ihop något. Min bror hjälpte mig äntligen igår, lite sent menmen.

Får fixa någon dag denna veckan om jag hinner. Inte idag för det blir självklart måndagsmys med Sanne. Helt nice. Vi ska baka - kanelbullar, semlor och bröd. Så sjukt bra! & GOTT!

 

Change?

Kategori: Tänkvärt

Sometimes, we need to learn how to accept rejection and how to reject acceptance..

Aim high

Kategori: Tänkvärt

Shoot for the moon.
Even if you miss, you'll land among the stars.

Kärleksbrev!

Kategori: Tänkvärt

Nu har jag fulländat en alla♥dag, troligtvis den bästa på länge. Mycket tid för familjen & mys. Har kikat på kärleksfilmer halva dagen. Promenerat i snön i solen med mormor & morfar. Njutit av en underbar dag kort sagt!

Dessutom har jag både skrivit och fått ett kärleksbrev!
(att det var en deal med en kompis för att vi tyckte att det hade blivit för lite sånt idag, behöver vi ju inte tänka på)

Nu ligger jag i sängen med en chokladask och en romantisk komedi på teven. Det är precis såhär det ska vara och jag måste säga att detta nog var min bästa alla♥dag någonsin!

& så lyssnar vi på lite fin kärleksmusik va?


Ronan Keating - When you say nothing at all



Sugababes -
Too lost in you


Bad English - When I see you smile

Alla ♥ dag

Kategori: Right now

Happy valentines-day!


Inte för att jag direkt har märkt att det är allahjärtansdag, men ändå. Sitter i soffan, med datorn i knät och kollar på film med familjen. Himla mysigt tycker jag! Fin och lite småsorglig film, If Only heter den. Det har bara blivit sånadär sorgliga filmer den här helgen. Har tittat på Ghost och Catch and release också.
Haha, så kärlek på det viset har det blivit.

Nu ska jag njuta av det sista av den här dagen. Käka lite godis, god mat och mysa i sängen med min bok kanskekanske. Boken blir aldrig av, men något annat ska jag väl lyckas göra. ;)

Ghost

Kategori: Right now

Jag har suttit och Simsat hela kvällen. NEJ, det var faktiskt ljug - bara ca en timma, eller kanske 2... ;)
Jag är trött som tusan men känner inte för att sova riktigt ännu. Imorgon är dock en hyfsat lång dag så jag kanske borde iallafall. Inte direkt något jobbigt som ska ske, bara fulltupp!
Jobba lite övertid, 80års-kalasande för farfadern och lite Melodifestivaltittande med mormor & morfar.

Tyckte att det var dags för lite quality-time med the grandparents helt enkelt! Ska bli jättemys faktiskt, få lite flashbacks tills när man var en liten skrutt.

Har slökikat på Ghost ikväll - gratis filmer på teven är bästast. I Telia Digital-tv!


Tänkte borsta tänderna, leta lite till efter Photoshop-cdn och packa en liten survival-väska för morgondagen. Sen är jag redy-set-go! (Känner mig väldigt internationell & intressant när jag använder massa engelska uttryck... men jag inser att det väl egentligen bara låter löjligt, lite som Hollywoodfruarna pratar!!)

Bröllop!

Kategori: Roligheter

Sitter och diskuterar bröllop med lille Alex, det finns inte så mycket som är vettigare att pyssla med en fredagskväll alltså ;) & änsålänge har vi kommit fram till att om vi gifter oss så ska vårt bröllop inspireras av YouTube-klippet här nedanför... Jag dog lite när jag såg det, så himla kul!!!

Thank God It's Friday

Kategori: Right now


Jobbelijobba idag...

 

Snaaaaaaaaaaaaaaart är det iallafall helg... ÄLSKART!
Det jobbigaste med dagen är att jag måste åka tåg till jobbet. Usch och fy... Det är nog sjukt kallt ute så jag längtar verkligen inte till att gå hela vägen. Huuuuvaligen. Men ibland får man göra det också!
Fick åtminstone tillbaks min varma gosia halsduk av Johan igår så jag ska nog kunna överleva.

Tänkte ta och sola solarium efter jobbet och sen typ ingenting mer. Möjligtvis hälsa på mormor och morfar lite. Men det kanske blir en sväng på lördag eller söndag istället. Dom svarade inte när jag ringde igår så jag vet inte ...
Det blir en lugn helg och det säger jag inte nej till. Totalt underbart säger jag!

Nu ska jag pallra mig iväg! Ha de gott :) PUSS!

Bebis?

Kategori: Tänkvärt

Kollade på Vakna med TheVoice nyss och då hade dom nån såndär sexexpert där & man fick ringa in och ställa frågor. Det var en tjej som ringde in och ställde frågor om graviditet osv eftersom hon trodde hon var med barn. Fjorton år var ungen! FJORTON! Shit...
Jag hade aaaaldrig velat ha barn nu ju, tänk för 6-7 år sedan då. Nevereverever!

Jag skulle dock aldrig kunna göra abort, men då får man ju se till att inte bli gravid heller.
Så enkelt är det ju!

Abort är okej när det gäller våldtäkt och sådana saker, men inte bara för att man är för lat eller slarvig för att skydda sig på annat sätt. Det borde vara förbjudet... Tycker jag!

Hehe, nu blev det vettiga tankar, men jag blev så chockad när jag insåg hur liten jag egentligen var när jag var 14.


Wake-up call

Kategori: Right now

Flöööög upp ur sängen som en dåre och kastade mig ut i köket. Insåg mitt i sovandet att jag glömde ställa kladdkakan i kylen som jag bakade inatt (ska ta med till mötet). Shittt vad jag skyndade mig! Som att någon minut hit eller dit i kylan gör skillnad, den är ju superkladdig så den får stå där och stelna. Men det var ett jobbigt sätt att vakna på - det var dit jag ville komma! Helt mörbultad är jag...

Nu står den i kylen och jag vaknade till totalt så nu ligger jag med datorn i knät. Behöver inte gå upp förrän om 1,5 timma! Funderar på att göra någon lyxig och god frukost för en gångs skull.
Rostmacka, chai och en smoothie kanske?

Skrev inlägget för typ 2-3 timmar sedan, men det dök visst inte upp förräns nu... ;)


@ work

Kategori: Right now

Whoooa.. jag har inte något att blogga om! Gör verkligen inget vettigt om dagarna. Har jobbat och blivit den  värsta Sims-nörden man kan tänka sig. Skit att jag skulle få med det när jag köpte datorn! Det är farligt... ;) Själva spelandet är inte sådär superskoj, men att bygga och inreda husen är min grej! SJUKT ROLIGT!

Idag jobbar jag kvällen så jag är hemma sent. Lite tråkigt, men med tanke på att jag jobbar kväll imorgon också så är det inte så farligt. Usch vad tråkig jag är nu, skriver inget skoj.

Nu ska jag lyssna på lite musik o chilla för det är rast!

Beyoncé

Kategori: Musica

Jag satt och lade in lite random musik i en spellista i Spotify och plockade in massor av Beyoncé-låtar. Hittade en som jag inte hört förr men jag älskar den hur mycket som helst... så himla fin! :)

Det är så att jag önskar att jag var lite hjärtekrossad så att jag kunde få känna igen mig i den!

Beyoncé - Broken-hearted girl

paaaarteeey

Kategori: Right now

Idag ska här blir party och jag är GRYMT taggad för det måste jag säga! Vi ska fira lilla Malin som fyllt vuxen! Totalvuxen alltså - nu finns inga mer åldrar att se fram emot ;)

Först nu idag ska jag ta det lugnt och fräscha till hela mig! Tänkte sola, peela, måla naglar, inpacka håret, noppa bryn, färga ögonfransar och ansiktsmaska = totalrenovering helt enkelt! Har nog aldrig gjort allting på en gång, men någon gång ska det väl vara dags att bli finis!

Ikväll bär det av till SoHo först för att äta middag och mysa till det. Sedan blir det utgång med alla som vill och det kommer att bli... LEGENDARY!

Nu ska jag börja dagen med att gå upp och käka någon frukost kanske..!
Ha en underbart rolig lördag vänner! ♥ PUSS!


Mysfredag!

Kategori: Right now

Nu har jag vart sämst på att blogga ett tag, så nu får vi ändra på det! Den senaste veckan har jag dock pysslat med annat än att sitta vid datorn. Det är kul med omväxling. Jag har vart på Ullared, haft filmkvällar och annat skoj!!

Jag har ju tillome en ny fin dator att blogga från. Alla vill ha foton på den, så det får vi väl ta och fixa någon dag ;)

Igår myste jag hemma hos Maba, kollade Let's dance, käkade fiskbullar (!!!) + massor av godis & chips och hade varsin dator i knät. Perfekt kväll! Hon fick present också som jag tror hon blev lite glad över. Inget användbart, men fotoalbum är braaa! :D

Snowy...

Kategori: Right now

0-63dd70f9ea431ce9299dc8d3bf3e9efa.png

Kolla varifrån!

 

Heeey! Det snöar...igen! Nu vill ja ha sommar!!!

 

Idag blir det yoga(!!!!!!!)

Kategori: Right now

Jag har hört att det är bra att träna när man har mensvärk, så snart blir det yoga med Sannegull.
Veckans version av måndagsmys och det är BRA. Träning är BRA!

Funderar på om jag ska tigga lite så att jag får ha bil. Men nej, jag kan vara så ekonomisk och hälsosam att jag går & tar tåget. Det får man vara ibland också. Mitt huvud behöver nog frisk luft. Ååååååh nu känner jag mig sjukt duktig - ibland är jag BRA.

Nu måste jag dock dra mig hemifrån... för att hinna!

Tänk på det här sålänge:

En ond dag...

Kategori: Right now

Öronen gör ont, huvudet gör ondare, mensvärk OCH ont i axeln.
Det gjorde att jag kände att det var en bra idé att stanna hemma...

Har legat i sängen fram tills nu, sovit som en stock verkligen. Riktigt skönt! Huvudet är liiiite bättre så jag tänkte försöka mig på att göra någon slags lunch. Gärna något med nudlar kände jag.

Sen har jag ju köpt en ny dator också som jag inte ens har packat upp.
Orkade inte igår så jag bara ställde den i ett hörn av rummet för att ta tag i det när jag orkade. Det är ju så många installationer och grejer man måste fixa. Men tjusig är den, jag öppnade den för att glutta lite på den. Inte som jag tänkt mig, för den va liksom ristad på ovansidan. Men det var snyggt, lite annorlunda! :D

Tänkte, om huvudontet släpper, göra lite bloggdesign.
Det är lite många att göra nu, det är ju skoj men jag är sämst på att veta vart jag ska börja då!