J E N N I F E R

Idol

Kategori: Tv/Film

Åh, vad jag älskar Erik i IDOL!
Han är så söt, sjunger sjukt bra & valde en finfin låt! Rösta, rösta, rösta så att han går vidare ♥

PS...

Kategori: Bloggen

PS. Igår gick besökarantalet upp, why so? ;) Vilka är ni?! DS. ♥

Nöjd!

Kategori: Roligheter

Jag har gjort en systemåterställning av min dator.
Jag har konfigurerat min e-postserver (fatta hur jäkla krångligt det är!!).
Jag har installerat Microsoft Office.
Jag har laddat hem Firefox, winrar, uTorrent, VLC & installerat alltsammans.
SJÄLV!!!!!!!

Jag klarar mig skitbra på egen hand! Inte behöver jag en man i mitt liv ;)

Återuppstått?

Kategori: Things

Min dator krånglade som attans igår, så efter att den stängt av sig ca 5 gånger. Efter att skärmen blivit blå och en text som sa: "Dumping physical memory" kommit upp minst lika många gånger - så gjorde jag en systemåterställning. Jäklar vilket jobb! Men nu är det klart och jag får installera om alla program.

Virusskydd, Firefox, Outlook, Word, Msn, Sims, VLC, Photoshop...
& säkert 50 till!



Nu får vi bara hålla tummarna för att den fungerar! Fläkten börjar bli sjukt kass & datorn bränner i knät på mig. Det suger att jag inte har något skrivbord! :( Jag har en "datorplatta" från IKEA som man har om man har datorn i sängen osv. Men den verkar inte fungera direkt... Funderar på att kanske köpa en sånhär! Funkar det tror ni?

Never go back?

Kategori: Tänkvärt

Efter att spenderat en hel dag i sängen, där mitt största problem vart att bestämma vilken serie jag skulle se näst (True Blood, HIMYM eller GossipGirl?) & gjort typ 1000 facebook-quiz som har berättat hela min framtid (Jag kommer gifta mig 3 okt 2010 med någon som heter Mike, få 2 barn, vara prinsessa på Halloween, jobba som doktor och tatuera in en enhörning någonstans!) - då börjar man tänka på mer vettiga saker till slut!

Just nu sitter jag och tänker på förhållanden. Jag såg på GossipGirl och började tänka på det där med "en andra chans". Att bli tillsammans pånytt när man redan gjort slut en gång & ge killen/tjejen en ny chans. Vad ska man tycka om det?


Det är absolut inget för mig. Jag tycker det är ganska så korkat. Om man vart tillsammans och misslyckats, så är det ju en mening med det! :) Det är ingen idé att älta och försöka gång på gång. Kanske funkar det för en del - men då måste bådatvå förändrats ganska mycket för att det ska göra det!

Jag har jättesvårt att göra slut med någon, på grund av detta. För om jag tar det steget, då är det verkligen slut. Jag gråter ut och sedan går jag vidare. Ibland känner jag mig nästan känslokall, men det fungerar så... Jag kan inte sitta och hoppas på att han kanske ska komma tillbaka osv, för då kommer man aldrig komma över honom. Slut är slut, punkt!

Sen är man antingen vänner eller inte. Jag gillar att prata med mina ex, men det har alltid kännts rätt fel att träffas och umgås då han/jag har träffat någon ny. Fast så har jag kommit på att: ex är de som det är minst chans överhuvudtaget att jag börjar dejta. Så varför inte vara vän med sina ex? :) I like that idea!!

En månad..

Kategori: Right now

Om en månad bär det av!!!!!!!!!!!!!!!!
Hit blir det och det känns helt underbart. Jag längtar som fasiken för jag vill verkligen vara lite ledig. Egypten ska bli spännande också! Var där när jag var 13-14år men då såg jag inga pyramider eller något. Men det får vi fasiken göra denna gången! Ett måste!


Idag är dock inte lika kul för jag ligger hemma i sängen och mår kasst. Att vara sjuk är det tråkigaste som finns... Jag verkligen hatar det! Men jag försöker sova och sånt vettigt så att jag blir frisk snabbt som attan för helgen som väntar kommer bli en bra en! I've got a feeling ;)

Funderar på om jag ska dra iväg och köpa en pizza möjligtvis. Jag gick upp i morse kl 6 och duschade för jag tänkte försöka jobba. Men de kändes inget vidare så jag gick och la mig igen men kunde inte somna direkt. Så jag käkade frukost redan då. Sen somnade jag om och sov till 12! DET va sjukt nice. Minns inte ens senast jag sov så länge!

Därför är jag hungrig redan nu. Magen börjar kurra lite. Orkar verkligen inte pallra mig nerför backen till da pizza place... Eller jag orkar mest inte pallra mig upp för den senare!

Lyckorus!

Kategori: Roligheter

Jag är sjukt glad just nu! Det känns så jäkla bra, allt liksom :D
& efter all skit, så förtjänar jag faktiskt att vara glad!

Jävla nelly.com!!!!!

Kategori: Shoppa

Jag har försökt beställa kläder 3 (!!!) gånger från dom. & alla 3 gånger har jag väntat på min beställning jättelänge. Till slut har jag mejlat och fått svar att den är skickad men att dom inte kan se leveransdatum tyvärr, och så har de bett mig avvakta tills det gått 14 dagar och höra av mig igen isf.

Nu har de för tredje gången skickat den, utan att skicka sms-avi och sedan skickat tillbaka varan. Nu är det slut i lager och dom kan inte skicka den igen. "Tyvärr, jag beklagar men den är slut... Blablabla!". Och dom kan tydligen inte ens kolla upp varför utan stängde bara ärendet!!!!!

Top Model 12

Kategori: Tv/Film

Yeah! Top model var idag, det hade jag nästan glömt!
& det är makeovers idag. Det bästa av allt tycker jag, det är så kul att se hur dom blir annorlunda!


I got a job!

Kategori: Right now

Idag har vart en skön dag. Lite jobb, lite annat skönt! Inte mycket vettigt känns det som. Stannade på Allum på vägen hem för att shoppa lite smått. Det blev några linnen, sjukt många strumpor (för det äger jag verkligen INGA!) & en supersöt liten vit kofta.

Sen blev jag uppraggad av några Tele2-killar som ville sälja abonnemang. & när de fick veta att jag jobbade på Telia så försökte de sälja på mig ännu mer. Men klart dom inte lyckades. Det slutade med att jag blev erbjuden jobb och fick numret till den ene snubben. Haha. Sjukt kul! Nästan nåt man borde berätta för chefen, att jag var så bra på att sälja in Telia att jag fick ett jobb. ;) Men jag tog det inte- såklart! Dock ska jag ringa om jag skulle vilja ha ett!


Nu ska jag kika lite på True blood. Sen ska jag fixa hem lite musik + serier att lägga in i min iPod. Får inte glömma att skörda min Farm också! Det går framååååt hahaha ;)

Sovmorgon

Kategori: Tv/Film

Jag somnade om efter att jag skrev förra inlägget. Trött som bara den!
Men nu börjar jag piggna till efter frukost på sängen & En prinsessas dagbok 2 som gick på DisneyChannel. Älskar såna filmer! Man blir så glad! HAHA!


Funderar på att pallra mig upp ur sängen och fräscha till mig. Sen måste jag verkligen städa! Man ser knappt golvet i mitt lille rum. Jag hatar när det inte är ordning omkring mig! & så måste jag ta tag i alla saker på min långa lista! (Som jag skrev några inlägg tillbax!)

Nej, det är så att jag knappt borde posta detta inlägget. Så totalt fullkomligt helt och hållet ointressant är det! Pinsamt.

I got a feeling...

Kategori: Musica

Jag bara älskar den låten! Hör på den!!! :) Den gick på MTV igår morse och jag gillade den direkt! Om man går runt med den inställningen så blir nog varje kväll bra... ;)

I got a feeling - Black Eyed Peas

Ännu en kul kväll!

Kategori: Roligheter

Ååååh nu är jag trött!
Kom hem för en halvtimma sen och ska sova snart. Har pratat lite i telefonen & nu väntar jag mest på att jag ska bli sådär riktigt sömnig. Det var jag på tåget så jag somnade till, därför gick det över liksom.

Idag har det vart jobb & så har vi sagt hejdå till Ida som ska flytta till norrland. Min team-mate =( Vi var på Chez och Gretas och det var mycket trevligt. Dansade en del och det var sjukt skönt att slippa klackarna och bara ha ballerina. Ska ha det oftare när jag går ut!
Som vanligt har jag inga bilder...

Förövrigt har jag fått förlängt några månader till på jobbet & det gillar jag!

Nu ska jag soooooova för imorn ska jag va pigg för kanske ett litet kalas och att träffa Sanne, nattinattinatti

Shape-up!

Kategori: Right now

Nu har jag haft ett par otroligt roliga veckor som jag verkligen var värd!
Jag behövde lite kul.
Jag behövde släppa tankar på framtiden & jobbiga måsten. Men någon gång ska man återgå till verkligheten, nu är det snart dags.

Jag har bestämt mig för att släppa pluggandet för den här terminen/det här året. Det är säkert skitbra, men jag orkar inte lägga ner energin. Plus att jag vill ha hela grejen med nollning, pluggdagar och tjosanhejsan. Inte ensamhet framför en dator. Trååååkigt!


I helgen blir det shape-up. Organisering av kaoset... ;)

- Skriva mig ett nytt CV
- Fixa & söka lägenheter
- En springtur/låååångpromenad
- Fixa musik+film till iPoden
- Städa rummet
- Organsisera papper i pärmar & lådor
- Jobba övertid
- Rensa garderoben + lägga undan sommarkläder, sånt som ej används
- En nystart på bloggen, design m.m.

& så lite roligheter är jag värd!

- Gå ut med vänner från jobbet
- Gå på Håkan Hellström (?)
- Träffa Sannegull

Om jag är ärlig så tror jag att jag kommer göra de roliga sakerna + städa ungefär. Jag känner ju mig själv..!

Nu ska jag dock vara så duktig så duktig & gå och lägga mig. Jag är sjukt trött & tänkte kämpa som en idiot för att lära mig något sista utbildningsdagen! Nightynight!! ♥

Underbarhet!

Kategori: Roligheter

Ibland är livet bara så jäkla bra. Man är glad för ingenting. Man går runt och ler. Idag är en sån dag! Jag vet inte vad det är med mig, men jag känner mig lycklig.

Happiness

Kategori: Roligheter

Efter en sjukt bra helg med fina vänner, party, chillande, god mat & vin, ligger jag i soffan och slappar. Malin ligger bredvid och mellan oss står en stor skål med godis. Vi har redan plöjt igenom 2 filmer och fått besök av både Emma och pizza-budet (online-pizza is the shit!). Och strax börjar Top model!!!

Efter regn kommer solsken...

Jag tror bannemej inte att livet kan bli bättre!

Kanske om jag fick några rostmackor med sylt på! Jag är sjukt sugen på det, åt det jämt när jag var liten plutt... Nu ska jag bänka mig framför teven med Top Model, för Erik ringde och störde så jag missade att lägga upp det här inlägget ;) Puss! ♥

Minnen!

Kategori: Roligheter

Jag satt och pratade lite på msn med min gamle vän Johan och det var riktigt kul. Lite gamla minnen hann vi diskutera och jag fick fina bilder! Som jag aldrig hade sett förr! Haha, helt sjukt liten tycker jag att jag var!

Här är massa old pix som jag fick! ♥
& imorn ska vi nog ses en sväng, riktigt trevligt!

På bio!

På pizzaria!

I Danmark!

I Grebbestad!

Meera Danmark!

Bygga badrum!

Bygga tak!

Mera Grebbestad!

Godmorgon onsdag!

Kategori: Right now

Igår tänkte jag bloggat & svarat på kommentarer. Men tyvärr fungerade knappt blogg.se, det tog en kvart att logga in så jag gav upp!

Snart ska jag börja jobba. Är helt sjukt trött idag. Somnade sent och vaknade kl 4 av vad jag trodde var larmet, men när jag hade piggnat till så fattade jag att det var teven som var på. Av någon anledning... Tror att fjärren ramlade ner eller nåt så att den gick igång. Hur som helst somnade jag inte om utan kvart i 5 började jag titta på Hannah Montana istället. Min lillasysters intressen smittar av sig...

Trots tröttheten är jag på bra humör idag! För jag har en ny fin klänning på mig! ♥

Jag har himla mycket att göra de närmsta dagarna känner jag. Som tur är har jag inte så mycket planerat i helgen eftersom alla fina vänner är bortresta/upptagna. Tänkte skriva ihop en liten to-do-lista om jag hinner! Det behövs nog, så slipper man ha allt i huvudet!