J E N N I F E R

Ready-to-go (nästan)

Kategori: Right now

Nu bär det snart av. Men den stora frågan är... Varför packar jag inte?
Jag har än sålänge hunnit lägga fram lite saker i en hög, inget mer. Väskan, min stora fina rosa väska, står utanför dörren och jag känner inte riktigt för att börja. Jag HATAR att packa. För jag bara vet att jag kommer att glömma minst hälften. Och det är så jobbigt att jag helst skiter i att packa.

Jag väntar nog tills jag ätit middag. Dör av hunger just nu!

Jag börjar bli lite småtaggad på att åka nu faktiskt. Har bunkrat upp med lite tidningar och naturgodis (Jag kom ihåg att vi har nyttig månad idag Sanne!) I'm ready!

Någon som vill påminna om vad jag behöver ha med mig?
De 3P:na: Pass, pengar, piljett ;)
iPod, Mobil, Kamera, diverse olika laddare, högtalare, bikini, klänningar, shorts, linnen, handdukar, flipflops, sandaler, underkläder, tjocktröja, kofta, väska... medmera.

N I C E!

Kategori: Right now

To-do

Kategori: Right now

Jag typ dör av stress.
Vaknade upp idag, tung i huvudet och hängig allmänt. Hostar som en galning, det är jobbigast! Hoppas verkligen att det på något mirakulöst sätt går över tills i övermorgon. Helst redan tills imorgon, tack!
Tänk om jag inte kommer med planet för att dom tror att jag har svininfluensa liksom...?

Hursomhelst, idag har jag en del att stå i. Plocka fram en del saker som jag ska packa, vilket jag faktiskt redan börjat med. Fixa ordning våra iPodar med filmer och annat trevligt! Tvätta lite som jag kommer på att jag vill ha med. Hitta min blåvitrandiga bikini. Hm, jag ska nog skriva lista!!!

Idag ska jag:
- börja packa
- börja fixa musik + film
- kolla på GG
- möblera om, om jag hinner
- hitta bikinin
- tömma & ladda kameran

Imorgon ska jag:
- handla tidiningar och något nyttigt snacks som jag kan käka på planet
- fortsätta med musiken + filmer till iPod om jag ej hinner idag
- packa färdigt
- möblera om och fixa mitt rum

Jobbupdate..

Kategori: Right now

Godmorgon höll jag på att skriva, haha, den här dagen har gått snabbt så att jag knappt märkt att den försvunnit. Satt och tänkte på hur tidigt det blir mörkt. & snart har jag lunch. Dygnsrytmen blir helt fel när man jobbar kväll alltså!

Jag har shoppat MASSOR. Men det är skoj ju! Älskar det... Funderar på att börja pilla i rummet när jag kommer hem. Skitsamma att jag jobbar sent idag och börjar tidigt imorn. Det blir ju roligare om mitt rum är fint! <3

Hur som helst, snart äre lunch!!! Har tillochmed lunchkompisar idag, Emma och Carlos. I like, så skönt att slippa äta själver. Nä, nu måste jag svara 45min och sen ääääta! Har köpt med mig mumsig sallad från Paprika & det är gottgottigottgott.

Godmorgon måndag!

Kategori: Right now

Det brukar inte vara någon bra grej att det är måndag. Men nu är det faktiskt det! Jag & Sanne har kommit på ett sätt att göra måndagen till en bättre dag på veckan. Förra veckan hade vi mysig filmkväll. Men det gick inte idag eftersom jag jobbar kväll. Så vi har mys på morgonen istället. Vi ska käka frukost på café!!!
Idag ska här shoppas :D & sen jobb nu i 3 dagar, sedan blir det Egypten på torsdag!

Oj, kul att det ringde en tekniker nu som ska fixa mina problem på jobbet. Haha. Smart-ass! Han skulle kommit i fredags faktiskt. Men aja, bättre sent en aldrig!

Nu måste jag ta tag i mitt liv, platta håret och klä på mig. Sen måste jag åka! Ha en toppenmåndag!
Puss

Love Actually

Kategori: Right now

Nu har jag en hög säng! Jag känner mig som en prinsessa verkligen! Hihi, nu fattas bara mina ascoola leopardmönstrade sängkläder som jag skickat efter från H&M så kommer min säng vara äckligt grym :D

Jag tänkte faktiskt stoppa ner mig under täcket och sova tidigt ikväll. Är i stort behov av sömn så det känns rtt smart. Tänkte slötitta lite Love Actually också. Så himla söt film!


Imorgon blir det stan med Sanne på förmiddagen. Först ska vi äta frukost och mysa på café. Därefter blir det massvis med shopping. Jag behöver så himla mycket saker! Blir nog en del påsar att släpa på skulle jag tro... ;)

En trött dag

Kategori: Right now

Idag var en trött dag. Minst sagt! Men det var en kul kväll så det är absolut inga problem!
Väntar på att det ska ploppa upp lite bilder på fejs... Emma? ;)

Efter att ha vaknat upp imorse, tog jag och Malin på oss våra höga klackar (vilket kändes lite tungt pga onda fötter) och pallrade oss iväg och åt lite brunch. Bakpotatis med räkröra & det var supermums.

Därefter drog jag mig hemåt. Sov en liten tupplur för att bli människa igen. Sedan var det bara att göra ordning sig och åka på kalas hos mormor & morfar. Det var nice att träffa kära kusiner och släktingar. :) Älskar min family!

Nu är jag dock rätt död. Försöker samla den ork som krävs för att vända upp&nerpå min säng för att sätta på ben. Just nu ligger den på golvet efter att jag fått sålt min sängram. Duktiga brodern hjälpte lite.
Kanske likabra att ta tag i det så att jag kan lägga mig och sova sen???

Parteeeey

Kategori: Right now

Heeeeeeeej!

Vi har kul :D Hoppas ni har det ikväll också. Det är Emma som har hjälpt mig att blogga, hon har tagit sååååå fina bilder som jag kände att jag var tvungen att lägga upp!





PS. jag lovar att jag är pigg! bara sjut flummig ;)

Tonights gonna be a good night

Kategori: Right now

Nu är det snart dags att börja göra sig iordning, för ikväll blir det party! Ska bli så himla kul, som vanligt! :D
Jag shoppade en dösnygg klänning förut på BikBok av alla ställen. Ebba var grym som smakråd! Vi har samma smak, hehe, kan ju vara för att vi är syskon.


Bilden blev pluttig, vet inte varför..


Hinner dock inte ändra för jag måste draaa! Sanne kommer nu :D
Ha en grym kväll för de ska jag ha!!! Puss!

Freeeeeedag!

Kategori: Right now

NEMEN HEJ!
Jag har äntligen slutat för dagen. Eller ja, för 1½ timma sen. Men jag klagar inte ett dugg, för det här har nog vart den slappaste dagen någonsin på jobbet. Helt nice! 1timma och 37minuter har jag pratat i telefonen. Resten av tiden har vart fylld av möte, administrativa grejer, mejlande och raster. Älskart! Jag hann liksom inte med på att dagen gick.

Imorgon blir det klänningsshopping, som tack åt mig själv för en grymt bra vecka. Jag tycker jag har vart duktig helt enkelt. På jobbet speciellt och sen har jag fått mycket annat gjort.

Sitter och väntar på att IDOL ska komma upp på TV4-play. Shit vad långsamma dom är då!
Nu ska jag nog käka lite middag tror jag. Bättre sent än aldrig...

I gotta feeling...

Kategori: Right now

Jag har vart en grymt dålig bloggare de senaste dagarna. But now I'm back!
Har vart helt inne i jobbet och allt fixande och planerande av vad som komma skall. Snart är det dags, Egypten om en vecka. Jag bara älskar livet just nu! Inte trodde jag att allt kunde kännas så bra ;)

Det finns så mycket att se fram emot nu!
Lördag: Utgång!
Söndag: Träffa min underbara släkt & fira morföräldrarna
Måndag: Shopping-dag med Sannegull
29/10-5/11: Egypten med finaste Malin! WOHOOOOOWE!
6/11-8/11: Långhelg, säkert lite party & massa kul!
12/11: JAG FYLLER 20!!!!
14/11: Funderar på att dra ihop lite fina vänner och käka middag & gå ut och dansa natten lång - någon som är på??
20/11-21/11: Jobbresa (om den nu blev av?)
4/12-6/12: BSB-konsert + Sthlm-resa!

Jag har alla helger fram till december planerade, utom 1. Men det går alltid att klämma in mer roligheter! Alla veckodagar finns ju kvar...

Snart tänkte jag krypa ner under täcket och sova gott tills klockan jättemycket för imorgon har jag sovmorgon! Tänkte bara fixa in någon film i min ipod... Behöver vekrligen en såndär konverterare som funkar. & någon film till Malin! Sov gott fina vänner


HAPPYFACE!!!

Kategori: Roligheter


Jag ska vara positiv. Det är så himla kul när saker och ting är kul!
Idag har vart en underbar dag. Kul på jobbet först, sedan träffat Sanne och käkat chokladbollar (eller chokladboll om man ska vara noga, vi bakade helt enkelt varsin stor boll!) & myst med film. Coyote Ugly, söt som tusan!

Vi har också gjort en deal: inte en endaste godisbit från och med idag - i 1 månad framåt!
Tror ni vi fixar det?

Jag har även internetshoppat lite. Var ju tvungen att fira att jag tydligen är guldkund på H&M nuförtiden. 1000kr presentcheckar fick jag idag! Förstår ni lyckan?! Firade dethela med en paljettbikini som jag gluttat på hela långa sommaren.
Tyckte att jag var värd den för Egyptenresan! 1½ vecka kvar!!!!!!!!!

Imorgon är det jobb på dagen och på kvällen tänkte jag sola. Fräscha till hela mig och börja på en nystart liksom. Kanske har fått en lägenhet på kroken också. I Lerum är den, men vadfasen! Kul som bara den i alla fall! Håll tummarna ;)

Nuuuu ska jag sova! Godnatt!

Saturday is nice!

Kategori: Right now

Sjukt nice med helg igen! Även fast jag jobbar... Det är ändåså slappare att jobba helg än alla andra dagar!
Igår var jag ledig och umgicks med kära Malin. Vi var och badade på vattenpalatset och sedan hade vi lite sleepover med IDOL och film. & MASSOR utav chips, godis och glass! Yummy!

Idag har vi jobbat och snart ska vi åka ändaut till Onsala. Verkligen bonnelandet ;)
Där ska vi chilla lite med massa folk. Vet inte riktigt alls vilka som kommer, men det ska nog bli skoj!

Vi är nog som ett litet par jag och Malin. Gör allt ihop! Men jag gillart :D haha

Hon är sjukt långsam... Står och blåser håret och grejer! Segfis! & jag kollar på Ensam mamma söker. Vettigt program, verkligen sjukt bra......eller inte!!! Men lite småkul att roa sig med.

Nu blir det snart dags att åka! Puss på er & ha en toppenkväll!!!!


Finafina vänner :D

Älskart!

Kategori: Roligheter

Idag har jag haft en tipptoppdag!

Jag har mest gått på stan, men jag har shoppat fina saker. & träffat fina vänner! Det har vart så chill alltihop. Hade inte planerat något speciellt egentligen. Träffa Sanne och Malin. Men inte göra så mycket vettigheter.


Sounds good, ha?


Sanne och jag
spatserade runt några timmar i stan imorse. Fixade vaccin, shoppade lite ögonskugga och en mössa. Sen vandrade jag omkring själv i en timma och satt på ett café ännu någon timma. Sen kom Malin och joinade. Har typ aldrig vart själv på stan så länge, men det var rätt skönt. Man kunde kolla på vad man själv ville liksom. & jag hittade mig en jacka! Till PANGPRIS! 399kr plus att ja hade en rabattkupong, så jag fick den för 299kr. Grymmebra!

Till sist svängde jag förbi Emanuel och kollade hur det gick med lägenheten. Planerar nu att spara ihop sisådär 2,5 miljoner och köpa den av honom. Hade vart N I C E! Kollade även på Mammas pojkar..! Då ringde Johan och så gick vi och käkade. På Lilla London. Men maten var typ uppvärmd och det var sjukt kasst.

Nu blir det Vänner, Scrubs & How I met your mother. Älska tv-kvällarna!

Home sweet home!

Kategori: Right now

Äntligen hemma! Efter 1 timma på centralen...
Har vart en mycket bättre dag idag, om man jämför med igår. Men så är det alltid & jag är glad för det!

Imorgon är jag ledig, sjuktsjukt skönt! Dock ska jag ändå upp hyfsat tidigt. Ska med Sannebanan till stan ;) Dock ingen stress, räcker att jag vaknar 9 eller något. Jag måste leta vinterjacka. Kommer inte hitta något för jag vet inte vad jag vill ha ens. Så jag ska kolla runt mest. Tänkte vänta med att köpa nåt tills efter Egyptenresan. Först då kommer jag frysa som en idiot skulle jag tro! Efter värmen liksom!

Hade tänkt jobba som en ännu större idiot fram tills dess faktiskt. Så att man känner sig riktigt förtjänt av resan!

Nu tänkte jag faktiskt hoppa i säng och vila mitt lilla öga. Pusspåer!

Gloria

Kategori: Musica

Idag är en dag för att inte göra något vettigt. Jag har haft en pissdag, där allt jag gjort gått fel - från morgon till kväll. Så på hemvägen köpte jag choklad och vaniljbullar och har legat i sängen sedan jag kom hem. Kollat igenom alla grymma serier som kommit idag, käkat mitt snask och vilat min onda rygg.

Tänkte sätta på How I met your mother nu och trycka i mig lite choklad. Fortsätta tycka synd om mig själv lite också!

Lyssna på denna grymt bra låten sålängen! Peace!
Förresten verkar min mobil vara helt väck, fasen också... att jag ens blev förvånad där!

Mando Diao - Gloria

Knock you down

Kategori: Musica

Den här låten är så skön ;)

Keri Hilson feat. Kanye West - Knock you down

Jag gillart!

Kategori: Right now

Egentligen hade jag tänkt hitta på massor av vettiga saker idag. Gå på stan och göra ärenden, köpa tågkort, köpa massor av småsaker som jag behöver, skaffa vaccin till resan osv.

Men alltså, jag känner inte för det. Jag vill hem och ta det lugnt. Sova. Slappa. Se på film.
Orkar verkligen inte tampas med massa idioter på stan!
Känner mig stört positiv idag. Haha! Nej det är inget sådant alls. Är på toppenhumör och så. Men vill göra något annat! Gå en promenad eller ut och springa typ. Ovanligt för att vara mig! 

Jag är så trött på allt vanligt! Jag vill göra något nyttnyttnytt!
Det känns som att jag förändras ganska mycket just nu. & faktiskt åt ett bättre håll! Jag gillart!


Enda bilden jag hittade på jobbdatorn.
Bara för att den hänger på en vägg på jobbet! Haha

I'm lovin it! (igen)

Kategori: Roligheter

Det här var nog en perfekt helg! :D I like it alot!
Men nu är det dags att sova, eller det var dags för flera timmar sen för jag ska upp när klockan visar 5någonting. DET är deppigt, men det var det värt!

Bio x2, party, shopping & mys... det kan inte bli bättre!

WORD! ;) haahaaha

Sunday morning!

Kategori: Musica

Morn!
Jag ligger & kollar på Juno och fixar med musik till iPoden. Funderar på att äta något till frukost kanske.
Sådär slapp och skön som en söndagsmorgon ska vara.

Några ideer om vilken musik jag ska skaffa då? Försöker hitta något nytt! Är lite trött på all Rihanna, Beyonce osv. Det börjar bli så uttjatat, vill ha nya låtar!
Har redan laddat hem FooFighters x2, The Killers, Mando Diao, The Script, Backstreet Boys, Coldplay...

Snart ska jag hoppa in i duschen, fixa mig lite och dra till stan! Det ska bli nice :D
Ha en toppensöndag! Det ska jag ha iaf ;)
PUSS!

Ni kan få lyssna på en grym låt sålänge!

Eva Simons - Silly Boy

Underbara dagar med er!

Kategori: Right now

Jag har haft en toppenmysig kväll!

Lights i Alingsås, Sanne, Denise, Paj, Varm choklad med grädde & massa prat. I like it alot! Dessutom hann vi med en film, lite godis och sånt också! Har nog någon bild, men inte nu för de är på Sannes kamera...

Idag har jag vart lite frånvarande och grymt trött. Hade tänkt jobbat lite imorn, men det får bli till att vila ut istället. Jag ska faktiskt vara duktig och göra det nu. Brukar alltid hitta på något roligare än att bara sitta hemma, även när jag är sjuk och så. Haha, sämst på att slappa är jag!

Imorn ska jag dock träffa Malin och Morsing. Käka lite god mat på Jensen och ha trevligt!
& nu ska jag sova. Eller först fixa min musik och sen sova. Natti!

I'm lovin it!

Kategori: Right now

Jag är extremt trött idag. Ligger just nu i soffan och kikar på tv, IDOL på TV4-anytime. Bra uppfinning det där! Väntar på att familjen ska komma hem igen med McDonald's, det är precis vad jag behöver för att piggna till! ;) I'm lovin it!


Lights i Alingsås


Senare ska jag träffa Sanne & Denise. Vi tänkte åka till Alingsås, gå på café och se Lights i Alingsås och det ska bli himlans nice! Jag känner jättemycket för en lugn och skön kväll. Orkar inte med mer utgång faktiskt, hur kul det än är!

Thank god it's friday!

Kategori: Roligheter

Ååååååh vilken underbar kväll det var igår! ♥
Det var inte alls meningen att vi skulle ut och dansa liksom. Men så blidde det! & det blev grymt! Oftast är det roligast när det blir sådär spontant och ogenomtänkt.

Filmen Fame som vi såg på bio var fantastisk - både söt, romantisk och (väldigt) lite depp. Precis en sån film som jag och Sannegull gillar. Chickflick.


Efter bion var det party! Och det var kul - som vanligt antar jag, haha. Jag säger så varje gång, men det är verkligen sant! Hela gänget från jobbet var där...! Jag gillar verkligen mina underbara jobbarkompisar!

Carlos nu får du vara med på min blogg!! ;) X2!


Carlos, Jenni, Sanne



Jenni, Malin, Carlos

GOOOOOOOOOOOOOOOOODMORGON!

Kategori: Right now

Om 3 veckor är jag på en varmare plats! Woho! :D

Men idag blir det jobb & biodejt! Fame ska vi se... Verkar rätt kul faktiskt! Och sen hälsar vi nog på mina kära jobbarkompisar på AfterWork.

OJ! Bråttom, ska ju åka nu!

Det var nice!

Kategori: Right now

Jag har haft en grymligt trevlig kväll med Johan. Först käkade vi på Bryggeriet, deras smaskiga Filé Mignon som vanligt! Älskar det stället, nästan min favoritresturang. Tillsammans med Jensens såklart.


Johan, en gång när vi byggde badrum!


Efter maten gick vi och hälsade på Emanuel en sväng i hans lägenhet. Han håller på att renovera så jag erbjöd mig att hjälpa till. Så sjukt kul tycker jag sånt är! Pilla, fixa & dona. Jag ska bannemej bli snickare... och inredare! ♥ Fint ställe, synd bara att den kommer kosta typ 2 mille när han säljer den!

Till sist gick vi och fikade. Gottegris som man är! Jag tog bara en latte. Älskart! Hihihi. & så smakade jag på en sjukt god cheesecake med hallon. Me like!

När jag kom hem vart det strömavbrott! & jag tänkte:
"Shit, jag som skulle skörda!!!"
Jag trodde att jag kommit över detdär med Farmville, men nä. Det var visst för mycket att hoppas på!

Nu blir det sängen och något avsnitt Desperate maybe?! Eller bara sova... för jag är trött!
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN! ♥

It's gotta be good

Kategori: Right now

Klicka på F5 om inget är annurlunda ;)

Jag är sjukt nöjd! & världens perfektionist, så det är ungefär allt jag har gjort idag. Och tittat på Desperate Housewifes. Det var dags att ta tag i den serien tyckte jag för jag är nog den sista tjejen i världen som inte sett ett enda avsnitt!

Idag har jag legat hemma med ont i öronen, det suger att det inte blir så mycket bättre.
Nu ska jag dock iväg strax och träffa Johan. Hade totalt glömt bort det tills han ringde, men det ska bli sjukt trevligt. :)



Joo, facebook är bra...

Kategori: Roligheter

Skit.

Kategori: Right now

Sometimes in life, you just want that someone besides you, who will stay there. No matter what happens in the world around you...

Fatta OK!?

Höron-ont

Kategori: Bloggen

Nu är jag hemma. Äntligen, jobbet har varit en pina idag. Får se om det är bättre imorn, annars orkar jag inte sitta med det där jäklarns head-setet! Så förbaskat ont gör det! Hur som helst, som tur var har jag inte öroninflammation. Bara väldigt trånga hörselgångar som var himlans svullna. Så jag fick någon nässpray och tabletter mot det!

Arbete pågår...!


Jag har lagt mig på sängen och tänkte fixa min blogg en gång för alla.
En SNYGG design. Håll tummarna för att jag får tummen ur och får gjort nåt för en gångs skull!

Puss på er!

Ajaj kapten!

Kategori: Right now

Jag har så jäkla oooont i öronen. Vill bara slänga av mig headsetet och lägga mig i ett tyst rum!!!!


Hund med stora öron

Secret admirer

Kategori: Roligheter







Jag tror nån gillar mig, men ja har inte den blekaste aning om vem...? Någon som skojar! :D

Svampigt

Kategori: Right now

Nä. Jag mår faktiskt inte bra - mest känner jag mig som en svamp.
Om det inte helt mirakulöst blir bättre, så blir det doktorn imorn!

Förövrigt är jag döhungrig nu så det blir pizzamacka! Mums. Lite lättare akternativ till kebabpizzan jag käka till lunch. & det påminner mig om att jag glömde ge pengar till Samir. Det får jag komma ihåg.

Nu får jag gå och kolla så att inte mina lyxpizzamackor dör i ugnen. Då hade jag typ börjat gråta ;) Långa dagar gör sånt med en..! Hehe. Så fort dom är klara så blir det Big Bang Theory och sen soooooova! ♥

Today...

Kategori: Right now

...idag är det sjukt kallt
...idag är jag trött för jag har inte sovit något nästan
...idag har jag ont i ansiktet & jag tror att jag har bihåleinflammation
...idag jobbar jag till 21 så jag hinner inte gå till doktorn
...idag har jag fickparkerat grymt snyggt!
...idag har jag namnsdag (imorgon också, gissa mitt andranamn?!)
...idag har jag gjort ett snajs armband
...idag har jag kollat på ett grymt bra avsnitt av GG

Det är min dag det!

Många roliga veckor!

Kategori: Roligheter

Oh det händer så väldigt mycket kul framöver! :) Jag blir alldeles lycklig bara jag tänker på det!

29 okt - 5 nov: Egypten!
13 nov - 15 nov: London maybe?
20 nov - 21 nov: Någon jobbresa någonvart
4 dec - 6 dec: Stockholm & BSB-konsert

& jag bara älskart!!!



Nu sitter jag och kollar efter hotell, flyg, tåg och sådant. Väntar på att kvällens myskompis ska höra av sig så blir det film, glass & varma hallon!

Jag funderar på om ett såntdär hårband är något för mig? Detta nedan köpte jag på Gina i helgen, men för att använda som armband var det tänkt.. Lika fint såhär kanske?

Kolla vilken fin kudde jag skickade efter från H&M! Nu saknas bara mitt nya överkast, gardiner, uppsatta tavlor + tavellister och lite småpill så kommer mitt rum vara u n d e r b a r t!

Vänner!

Kategori: Right now

På jobbet har dom fått någon konstig idé den här veckan, att man inte får ändra något i schemat. Så det är bara att hålla tummarna för att man får tag i någon att ha t.ex. lunch-dejt med! Annars får man snällt äta ensam. Eller skaffa nya vänner! Men sånt vågar man ju inte ;)

Happyface!

Kategori: Roligheter

Trött är något jag är idag. Sjukt trött!
Men shit vad det var värt det för vi hade grymligt kul igår må jag säga!

Kvällen startade stressigt eftersom jag & Sanne fick för oss att shoppa lite efter jag hade jobbat. Det blev lite tight om tid men jag hittade världens underbaraste skor - så jag är glad ändå! Sköna var dom, inte förrän vi gick från avenyn till centralen som jag fick ont i fötterna! & typ 10pers sa att dom va snygga! WOHO!

 

Vi åkte först till S badminton-folks och chillade lite. Käkade pizza som vi lyckades bränna(!) i ugnen när vi skulle värma den & spelade lite kort. Sedan tog vi tåget till stan & mötte upp Frida och gänget på Bryggeriet, dansade några minuter och jag drack öööl. Var så jäkla trött på sötsliskig cider, så det va gott! Faktiskt. Och det bästa av allt är att man inte springer och kissar sjutusen gånger under kvällen! JAG ÄLSKART!!!!

Därefter bar det av till Parken, vi mötte maaaassor av folk från jobbet. Dansade någon timma och sedan var det dags för tåget hem! Flummade med S, R & F hela vägen hem och det regnade som tusan!!

Big boobies

Kategori: Tv/Film

Det är ett program på 4an nu om några kvinnor som har världens största bröst. Jag förstår inte hur dom orkar leva med såna jättebomber!


Jag hade aldrig orkat det!

Det värsta hade vart att man inte kan sova på mage...

Godmorgon lördag!

Kategori: Right now

Nu är jag uppe! Tidigt och bra... eller inte!
Jag var tvungen att jobba idag, 5 timmars övertid var tvingande för alla som var vikarier. Inte så kul att jag fick veta det typ igår. Men som tur var hade Emma skvallrat. Eller ja, jag hade läst hennes blogg ;) Så jag kunde ju gissa mig till det!

Igår var en väldans trevlig kväll med finna vänner från jobbet! På ett ställe som hette Bliss, det gillar jag!
Jag, Anders, Arvid, Sofia & hennes kompis Ingrid, som jag kände igen så jäkla mycket!! Vet inte vartifrån, men något var det i vart fall för hon kände igen mig också. & sen kom massor av Anders kompisar också!

Jag åkte dock hem redan klockan 22 (duktigt!!) & det är jag väldigt glad över idag för jag mår lite sämre igen. Det hade nog vart värre annars! Hursomhaver, jag ska strax packa ihop min Elle-tidning, take-away-termosmugg (som idag innehåller the istället för latte..) & sätta mig i bilen påväg till da Telia!

Later! ♥

PS. Fan vad trött jag är på min blogg förresten. Trött på tråkiga inlägg. Trött på ful design. Trött på hela tråkigheten! Men nu har jag inte något Photoshop så jag kan inte göra om den... Får väl försöka göra det imorgon perhaps! DS.

Nailpolished

Kategori: Right now

Nu kollar jag på någon dokumentär på teve om småkillar som får prova på att sitta i fängelse. Såna som misshandlar, slåss & dealar med droger. Blev helt chockad när jag såg att den ene var född -93. För mig är dom fortfarande små 7-8åringar. Inte brottslingar!!

Målar naglarna lite samtidigt..
Men verkligen alla mina nagellack verkar ha torkat ut. Kasst... Får väl investera i lite nya någon dag! :) Är helt beroende av att ha målade naglar. Hihi!

Refreshment (stavning?!)

Kategori: Tänkvärt

Tänk på det, nivet, skapa er egen lycka! ;)


Jag börjar må bättre - ängligen. Öronontet är det enda som verkar hålla i sig... Men det kan man leva med, jag orkar jobba imorn! Wihoo! Jag är trött på att sitta hemma ensam, oduschad och ofräsch, med datorn i knäet. Det är inte min grej! Så som sagt, jobb imorgon, vi får väl hoppas att jag inte får någon kund som skriker mig i örat. Det är väl det enda som hade vart jobbigt!

Nu sitter jag i sängen, med någon slags ansiktsmask som luktar klor! Kan det vara bra?
Dock sa förpackningen att det var aloe vera, så jag antar att man får lita på den. Men om jag ser ut som ett freak imorgon, så vet ni varför kära vänner! Förövrigt har jag duschat också. Något som jag inte har gjort sedan jag jobbade senast, men det är okej när man är sjuk. Faktiskt! Så jäkla skönt att duscha när man inte gjort det på länge iaf!!!!

Antagligen är det lite afterwork imorgon... Det blir nog nice om jag orkar hänga på!

Tänkte ta och kolla klart på en väldigt söt film, The Ugly Truth..! Me like!
Puss på er ♥