J E N N I F E R

STUDEEEEENT!

Kategori: Roligheter

[Det här skrev jag igår morse men det har inte blivit publicerat av någon anledning...]
Vet ni?! Idag tar min älskade vän Sanne studenten!
Jag ska vara med nästan hela dagen så det blir en liten mini-student för mig i år också. Jag har förberett mig massor och det känns liiiiite som att jag också ska ta studenten. Men det är inte samma nästan magiska känsla som fanns där förra året!

Jag är otroligt trött idag efter flera dagar av studentfirande och sena kvällar. Det får bli en liten nap innan studentfesten ikväll ;)

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och börja fixa till mig för dagen. Känner mig lite sunkig just nu!
- tänkte scrubba bort gammal brunutansol
- raka benen
- noppa ögonbrynen
- duscha
- måla alla naglar
- få bort en jäkla finne jag har fått på kinden (!!!)

Inte min dag

Kategori: Right now

Idag har verkligen inte vart min dag. Verkligen vad enda liten småsak har gått emot mig och kunder har vart både arga och elaka. Jag vet att man inte ska säga så kanske, vissa grejer förstår jag att man är arg för, men herregud vilka svin vissa kan vara rent ut sagt. Man blir riktigt trött på hur människor beter sig ibland! Nu är det ingen speciell jag pratar om - utan rent allmänt.

Hursomhelst så sitter jag här nu och tar det lugnt. Känner mig hungrig men har absolut ingen ork eller lust att laga något. Orkar inte helt enkelt.

Är mest stressad för den här veckan! Jag ska på 3 studenter och måste hinna köpa en klänning + matchande skor till Sannes student på fredag. Dessutom jobbar jag mån-fre och slutar som tidigast kl 18. Vilket gör det svårt att gå på studentmottagningar kl 16 och hinna köpa klänning innan affärerna stänger.

Vet inte hur jag ska hinna egentligen. Får kolla en kvart innan jobbet imorgon typ. Och hoppas jag hittar världens drömklänning på rea! Håll tummarna ;)

Nu ska jag sluta klaga över mitt liv och lägga mig i sängen med en rad chokl

Hem till familjen

Kategori: Things

Nu sitter jag i sängen helt nyvaken. Totte ska jobba och jag vaknar jämt av hans alarm så jag kan lika väl fortsätta vara vaken! Dock ska jag kika på House nu tror jag. Sjukt bra serie! Jag har tagit mig igenom boxarna med säsong 1-3 snart. Hihi!

Senare ska jag på stan och kolla skor en supersnabbis och köpa mineral-bronze-puder hade jag tänkt! Och kanske en ny sminkborste som inte rivs - för det gör min, himla oskönt faktiskt. H&M är billigt men inte så bäst alltid kanske... Efter det ska jag hem till min kära fina famil och umgås!


En sånhär bronzer hade jag tänkt mig..

Valand

Kategori: Roligheter

Igår var det lite party och det var sjukt kul! Dock har jag kommit på att jag måste köpa mig ett par snygga & sköna pumps/klackskor att sätta på mig. Jag känner mig inte nöjd i mina ballerinor eller de enda pumpsen jag äger som är väldigt låga. Kollar några minuter på stan imorgon innan jag kommer till mamma. Om jag orkar!


Jag och Malin matchade varann fint. Mina kläder alltsammans eftersom det var lite spontant... ;) Men spontana utgångar är alltid roligast!! Gårdagskvällen spenderade vi på Valand dansandes!

All by myself

Kategori: Right now

Nu sitter jag ensam hemma och har mys för mig själv. Totte och några andra skulle iväg till Ches men jag orkar inte ut och virra ikväll också. Det räckte med igår! Då var det dock sjukt kul!! Kan lägga upp bilder på det om en liten stund =)

Nu ska jag måla naglarna, lite fräscht våriga. Har faktiskt bara rosa nagellack i olika nyanser. Det är tråkigt att det inte finns ljusblått och ljusgult. Eller jag har iaf inte hittat några ännu... Det hade ju vart kul att variera sig lite!


Så här mysigt har jag det! På tv går Dirty Dancing 2, jag har sett den för jättelängesen, men jag kommer inte riktigt ihåg. Jag käkar physalis och läser Cosmo lite halvt samtidigt. Det är ändå sjukt skönt att bara slappa kan jag säga!!

...och så här trött och go ser jag ut just nu! Bloggar mer om en stund!

Städar

Kategori: Right now

Just nu städar jag. Inte så kul, men väldigt nödvändigt!
Jag har diskat, dammsugit, bäddat och nu sorterar jag tvätt. Men jag orkar bannemej inte stryka. Det får jag göra på torsdag när jag är ledig. Och när jag har tvättat lite av mina saker också så kan man fixa allt samtidigt.

Grymt onödigt inlägg, men jag behövde en anledning att ta en paus! Men jag får fortsätta så att jag blir klar nångång!

Godmorgon!

Kategori: Right now

Idag är jag trött. Skittrött.
Jag vaknade kl 6 och tvingade upp mig, men jag har inte orkat göra mig tjusig alls. Ingen idé är det heller eftersom det regnar! Skippar att blåsa håret eftersom det ändå blir blött så fort ja går ut, de får bli en tofs istället. Sen har jag slutat helt med smink några dagar, tänkte att huden nog blir lite finare då. Så sminka mig slipper jag också. Det är bara klä på sig som behövs.

Nu ska jag dock strax gå så jag får väl pallra mig upp ur soffan, somnar ju nästan här...
Det får nog bli regnjacka idag också, regnet bara vräker ner! Lite mysigt, men den känslan försvinner så fort man måste gå ut. Blä.

Ska försöka blogga mer senare, kramar!

Slut för idag - tack för idag

Kategori: Right now

Goddagens, nu sitter jag på jobbet och trasslar med jobbiga fakturaärenden. Jag fattar noll än så länge så den här månaden kommer då inte se bra ut pengamässigt. Känns lite tråkigt att man får sämre förutsättningar när man får fler kompetenser och har hand om fler saker.

Men man ska inte klaga!! Jag har ändåså ett jobb =)

Himlans trött är jag också, ska springa på stan ett par minuter sen. Tänkte köpa lite småsaker och nu kan jag inte för allt i världen komma på vad det var jag tänkte köpa. Nagellack var det. Och nån mer grej som jag inte kan minnas... Efter det tänkte jag åka hem och äta glass och sova! Toppenskönt! Får umgås för mig själv lite också eftersom Tottelini jobbar kväll. Ensamt, men men, jag överlever.

Nu slutar jag om mindre om en halvtimma - underbart! Puss&kram

THE dress <3

Kategori: Shoppa


Den här klänningen har jag skickat efter. Visst är den u n d e r b a r !!!
Jag bara älskar den!

Okej, den ser ut att vara rätt kort men det bryr jag mig inte om, den är ju hur fin som helst! Ska ha på mig den på varenda festlighet heeela sommaren! Sannes studentfest, midsommar, kalas och partyn...

Jag har klickat hem den från nelly.com -- första gången jag handlar där!

Tvättdag..

Kategori: Right now

Morn!
Nu har jag vaknat och vi har börjat tvätta. First time! Haha, får väl se om det blir rent eller vad som händer... ;)
Jag är stört trött, kan verkligen inte sova längre. Vet inte vad som är fel på mig. Ikväll får jag väl lägga mig kl åtta eller något! På morgonen kan jag i varje fall inte somna.. Skitjobbigt är det i varje fall! Antagligen har det väl i och för sig att göra med att jag snörvlar och hostar hela tiden.

Idag ska vi som sagt tvätta nu på förmiddagen. Sedan ska jag pallra mig hemåt och hämta Ebba och Micaela, så ska vi gå på bio -- Hannah Montana-filmen! Haha, men det ska bli kul!

Nu tittar jag lite på The Hills och sen ska jag äta lite frukost tror jag.
Pusspåer!

Godmorgon!

Kategori: Tv/Film

Jag vaknar jämt jättetidigt och kan inte somna om. Skitjobbbigt! Idag vaknade jag halv 9 och är dödstrött, men ändå somnar jag inte. Jag vill bara sova mera... Nu ligger jag och tittar på House istället. Har blivit helt beroende nu när jag legat hemma och vart sjuk. Hela första säsongen har jag plöjt mig igenom.


Jag är fortfarande görförkyld och jag hoppas jag orkar träffa teamet ikväll! Det hade vart skoj =) Får se hur mycket jag orkar.

Nä nu måste jag försöka somna om igen...