J E N N I F E R

Korv-med-bröd i solen!

Kategori: Right now

Jag börjar sakta men säkert må lite bättre =) Har suttit på balkongen en stund och njutit av solen. Nu tänkte jag äta lite och sova en stund! Korv med bröd blir det -- mumsmums! Har fortfarande ont i huvudet och hostar som en idiot, men halsen är nästan bra känns det som! Hur bra som helst!! =D


Nu ska jag koka korvar! Pusspåer!

Med körkort i handen

Kategori: Right now

Jag fick skjuts av pappa för att hämta mitt körkort eftersom det snart skulle åka tillbaka om jag inte hämtade ut det. Nu är jag heeeelt slut och vill mest bara sova. Men jag kan säga att jag va faktiskt nöjd med det! Det är väl i princip inga som är det... Men jag var faktiskt snygg för en gångs skull.

Solen skiner men jag ligger nerbäddad

Kategori: Right now

Vädret är fint, det är varmt, solen skiner och jättehärligt! Men jag måste ligga här, nedbäddad i mörkret. Orkar inte göra något. Våren och sommaren måste nog ändå vara den värsta tiden att vara sjuk på...

Jag tänkte ta en tablett så att jag piggnar till lite. Så kanske jag kan sitta i solen på balkongen en stund =)
Problemet är det att jag har ont i kroppen, i nacken och lederna liksom, är sådär jobbigt sjuk när det är tungt att röra sig och man inte kan varken sitta eller ligga på något skönt sätt.

Just nu ligger jag och tittar på House på tv, har kopplat datorn till teven så att jag slipper ha den i knät.
Funderar på att gå och köpa mer glass om jag orkar sen. Det är så himla gott för halsen! Och Coop är ju inte så himla långt bort =)

Nu ska jag ta en tablett och när den har börjat verka ska jag bloggdesigna lite. Jag vill ha vår/sommar på bloggen också!
Hoppas ni har en lite bättre dag än vad jag har nu, kram&puss!

Remake

Kategori: Bloggen

Jag ska göra lite förändringar här nu... Därför kan det komma att se lite konstigt ut! Men snart är det en snyggare och vårigare design ;)


True match

Kategori: Roligheter

Jag visste väl det...

Jennifer Gustavsson
Christoffer Helltén:
71%

Wow! Det är inte många som passar så bra med varandra som Jennifer Gustavsson och Christoffer Helltén!

Kärlekstest

Update från sängen

Kategori: Right now

Nu har jag knappt flyttat mig ur sängen på hela dagen! Jag ligger och tittar på Scrubs, 90210 och Gossip Girl och bara latar mig. Och dricker the med honung så att halsen inte ska göra lika ont. Är inte hungrig på någonting men hemskt sugen på en vaniljbulle. Nästan så jag hade kunnat åka och köpa en. Men bara nästan...

Jag är alltså sjuk -- ont i halsen, huvudet och snuvig och helt utslagen, matt liksom. Inte kul alls.

Nu tänkte jag kika lite på Gossip Girl och dricka mitt the. Puss&kram!

Toppendaaaag =)

Kategori: Right now

Idag har jag vart i kyrkan och sett på Ebbas (och kören hon i med i) musikal. Mycket fint! =) Sen var jag hemma med familjen och umgicks litegranna och det var mys! Till sist har jag gått på Liseberg och kollat på Morsing som dansade. Grymt bra! O så spelade vi litegranna också, jag och Emma vann en plopp ihop. Och jag var bäst på ett spel som man rullade bollar på! Shit -- jag brukar inte vinna såna grejer där man ska vara bra på nåt! HAHA =D

På kvällen nu har vi vart och ätit på Jensens också =) Toppenbra dag helt enkelt! Nu ska jag kolla på Scrubs och äta hallonsorbet! Ha det toppen! Puss&Kraaaam!

Dagen idag

Kategori: Right now

Nu har jag spenderat en hel dag på stan och gått över 13000 steg. Vad gör man inte för sitt team?
Vi har stegtävling på jobbet och även om vi inte vinner, så är det himla kul att tävla.

Jag och Sanne har haft jättemysigt. Vi åt Subway-mackor i solen vid kanalen! Superbra väder har det vart hela dagen =) Man borde väl inte gått runt på stan då, men vi letade studentklänning eftersom Sanne snart tar studenten. Vi hittade en superfin som gör att jag önskar att jag hade haft en finare! Haha.

Jag köpte som vanligt alldeles för mycket! Men bara saker jag tänkt köpa i princip. Impulsköpte en mascara och en söt klänning på H&M, men den kostade bara 129kr så det räknas inte riktigt tycker jag. Viktigast av allt var att jag köpte träningskläder! Sjukt snygga var dem också! =D Jag kommer vilja träna vareviga dag. Nu är det bara gymkortet som fattas. Jag och Maba får dra och köpa det någon dag i veckan!

Ikväll ska jag och Totte bara ta det lugnt. Jag är sjukt trött, vaknade 7 imorse och kunde inte somna om. Mådde väl för illa eller nåt. Men så fort jag kom ut i luften förut så mådde jag tipptopp. =) Nu ska jag läsa lite bloggar och titta på Scrubs. Mysigt som bara den! Puss&kram

Sisådär kan man väl säga

Kategori: Right now

Jag kanske inte mår tipptopp bra idag -- men det var kul igår! Och jag överlever =) Får leva på vatten idag helt enkelt... Hihi.

Snart ska jag pallra mig in till stora staden och shoppa hela dagen med Sanne! Det ska bli askul att träffa henne. Hoppas bara jag orkar och inte börjar må baj igen =D

Hoppas ni får en skön dag, det är ju sol och varmt ute! Puss&kram

Party ikväll

Kategori: Right now

Gooooodmorgon!
Det är fredag, jag är ledig hela helgen och har massa kul planerat och jag är jättepigg idag. Känns som en grymt bra dag! =D

Ikväll ska jag på lite party, med Telia. Funderar på att springa ut på stan och köpa mig ett par snygga klackar innan dess för jag äger faktiskt inga. Och jag har ändå fått lön idag... ;) Hihi, jag är en shopaholic!! Men till mitt försvar har jag letat efter ett par som sitter bra, är lagom höga och sköna -- sedan typ flera år tillbaka! Sen är jag väl värd det eftersom jag har tagit körkort, då måste jag ju få en liten present!

Nu sitter jag och svarar på fakturasamtal och det går lite bra. Jag läste igenom heeeela utbildningspärmen igår, så nu har jag i varje fall ett hum om vad jag ska göra liksom. Framsteeeg!!

Bloggar senare, puss&kram!

Mitt-i-natten

Kategori: Right now

Jag somnade som en stock för många timmar sen. Och nu vaknade jag vid 12 igen -- pigg som bara den! Shit vad trött jag kommer vara imorn! Ska nog lägga mig igen nu, men jag är inte alls speciellt trött. K u l!

Håll tummarna att jag somnar om nu!

Det blev en papegoja

Kategori: Shoppa

Nu har jag kommit hem - himlans skönt! Hann till och med till stan och köpte en papegoja. Ingen riktig får jag väl säga, men en leksakspapegoja. Det skulle egentligen vart en undulat som vi ska ge till vår gulliga lärare i faktura, men dom hade inga såna. Så det blev en söt papegoja som kan härma det man säger!


Kul kul!

Ska snart iväg med Totte en sväng. Ska bara slänga på mig lite skönare kläder. Ha en finfin eftermiddag!
Puss&kram

Borttappad och förvirrad

Kategori: Right now

Godmorgon kära vänner!
Nu sitter jag och tragglar mig igenom samtal efter samtal om fakturor. Och det är krångligt. Jag är totalt borttappad och jätteförvirrad! Jag gillar inte att inte kunna saker... Vill veta vad jag säger och vad jag håller på med =) Hoppas det går upp ett ljus SNART!

Helgen närmar sig med stormsteg -- u n d e r b a r t !
Jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra riktigt. Jag skulle vilja jobba - för att få maxbonus denna månaden. Men jag vet inte om jag orkar för det första. Och för det andra tror jag inte man får eftersom det inte ringer speciellt mycket.

I helgen ska jag...
Fredag: Jobba och kanske gå ut på kvällen på någon Teliagrej
Lördag: Gå på stan med Sannegull och sen kanske åka hem (till Floda) & hämta Sanne mitt i natten och köra lite med mitt nytagna körkort eller umgås med Totte
Söndag: Gå på Ebbas konsert på morgonen och dansuppvisning på eftermiddagen (kanske träffa Sanne däremellan?)

Det som är säkert är i alla fall att jag ska hem någon gång och att jag ska springa på stan!
Men jag dör inte, jag har bara en himla massa i-landsproblem just nu...

Duktiga jag

Kategori: Right now

Nu har jag vart duktig! Har diskat, handlat och lagat hälften av maten =) Tacos blir det och det ska bli himla mums! Vi äter inga grönsaker, så det är dags för det idag. Borde väl köpa lite frukt och såna saker också. Det får bli nästa gång vi handlar. Sen så måste man ju äta upp dem eftersom man har lagt pengar på det! Haha!

När Totte kommer om en stund får han fixa resten av maten. Hans tur! ;)

Jag har hunnit prata med Sanne i telefonen ett bra tag och det kändes himla bra. Mysigt att prata -- men vi ses alltför sällan!
I samma sekund som vi la på så ringde min kära mamma. Känner att jag saknar allt hemma så jag ska nog åka hem lite i helgen! Det går jättebra att bo själv, men jag gillar hemma massor också.

Får se om jag åker på fredag eller lördag. Totte den fisen ska ju ändåså jobba så jag kan ju passa på!
Nu kom Totte så nu får vi äta snart! Puss&kram!

Middag?

Kategori: Right now

Nu är jobbet slut för dagen och jag har precis kommit hem. Ska slappa, diska och handla så det blir en skön eftermiddag idag också! Det gillar vi. Men jag måste komma på vad vi ska äta till middag... Är liksom inte sugen på något speciellt!
Vad ska vi äta till middag?

Helst vill jag bara sova en stund, är dödstrött. Men jag ska nog läsa lite. Har fastnat helt i min bok!

Dumb blonde

Kategori: Things


Det här schampot och balsamet tänkte jag köpa i helgen. Mitt hår blir platt, fult och slitet av de flesta olika schampon -- men detta verkar bra! Jag undrar vart jag kan hitta det i stan bara... Säkert finns det på någon frisörsalong eller så! Förhoppningsvis på Åhléns! Annars finns det bombsäkert på Bellbox, men det finns ju tyvärr bara i Allum. Panache finns ju i och för sig i Nordstan. Jag får helt enkelt leta lite!

Ska en sväng på stan med Sanne på lördag. Vi ska hitta studentklänning till henne och det är ju det viktigaste! Det får vi prioritera först! =) Det blir hur som helst en mysig dag! Ska bli riktigt skönt med helg efter 2 veckors utbildning och tidiga mornar!

Nu har vi rast och jag tror jag ska ta lite kaffe för jag somnar snart här...

Spa-dag

Kategori: Right now

Nu har jag haft en lugn och skön eftermiddag och tagit hand om mig. Duschat och skrubbat mig, rakat benen och peelat ansiktet, packat in håret och allt möjligt! Nu har jag smörjt in mig med brun-utan-sol och ska snart sova.
Har också ätit lite middag tillsammans med Totte och haft mys med tända ljus =)

Tänkte läsa lite nu till bus:en har torkat lite (man är jätteklibbig precis när man smörjt in sig och det är himla obehagligt!).

Hoppas ni har en lika mysig kväll! Jag får blogga mer imorn. Har jag inte blivit himla duktig på det här?
Kram&godnatt!

Skön eftermiddag

Kategori: Right now

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät och Scrubs på teven! Helt perfekt slut på den här dagen =)
Vet inte vad jag ska pyssla med ikväll... Totte slutar 21 och jag tänkte bara ta det helt lugnt! Har redan hunnit städa och laga lite mellanmål till mig.

Funderar på att omdesigna min blogg lite. Blev så sugen efter att Sanne har gjort det... Hihi. Ska nog faktiskt göra det!!

=)

Kategori: Right now

Nu vill jag sluuuuta...

Sånt där man verkligen "behöver"...

Kategori: Right now

Jag sitter på utbildning och det meningen att jag ska lära mig saker. Men jag tror jag har glömt hur man lär sig. Jag kan inte lyssna och förstå. Jag fattar inte förrän jag sitter framför datorn, med kunden i luren och måste kunna!

Istället sitter jag och surfar runt -- Aftonbladet, bloggar, webshopar och Facebook givetvis!
Men ändå snappar jag upp förvånansvärt mycket av vad vår gulliga lärare säger.

Jag har kommit på massor av grejer som jag "behöver":
♥ Gymkort -- ska köpas på fredag med Maba! Vi ska bli så duktiga så!
♥ Träningskläder -- skor har jag redan som jag fick av Totte i födelsedagspresent, men jag måste liksom vara snygg också...
♥ En fin guldig kamera -- dyr som attans, men en dag så...
♥ En ny mobil -- men det ska jag vänta ett par månader med, tills det kommer någon ny tjusig modell av SonyEricsson
Basgrejer --vita/svarta linnen och t-shirtar, såna där vettiga grejer
Svarta jeans!!! -- måste verkligen hitta ett par nya, mina är trasiga (och inte på något snyggt vis!!)
Chai-the pulver & mjölkvisp -- älskar ChaiLatte, mums!

Det är väl på ett ungefär det jag vill ha/behöver just nu. Och jag gillar listor. Hatar att ha saker i huvudet. Muchos bättre att skriva ner det! Då behöver man aldrig tänka själv...

Nu ska jag koncentrera mig en stund till! Slutar väl om sisådär 2-3 timmar.
Puss&kram!

Körkoooooort!

Kategori: Right now

JAG HAR TAGIT KÖRKOOOOOORT!!!!! =D

Fast det är inte så att jag har förstått det ännu. Det blev så stressigt mot slutet att det fortfarande inte ens känns som att jag kan köra bil...

Men tydligen kan jag det!

Dock hade jag ett enormt flyt med själva uppkörningen! 10.45 skulle det börja, men det var en lite läskig typ som satt bredvid i "väntrummet" och skulle köra upp idag han också. Han hoppade omkring och sjöng för sig själv och hade sig och var allmänt läskig. Så mannen från vägverket som han skulle köra upp med, sa att det var ett för stort hot att åka ut med honom idag.

Han som jag skulle köra upp med, han var säkerhetsombud så han var tvungen att stanna en stund. Så en kvart gick av min körtid utan att vi ens hann börja. Kl 11 gick vi ut, så fick jag kolla däcken och sen åkte vi. Parkera och backa runt hörn fick jag göra och sen var det klart. 11.20 hade jag körkort! Haha, racerfart!!

I solskenet

Kategori: Right now

Allt är bra underbart när det är sol och vår, eller hur? :)
Just nu sitter jag på "balkongen" (den är inglasad, men fönstren går att öppna) och solar mig. Har datorn i knät så jag ser inte speciellt mkt eftersom solen skiner så... Men det är ändå värt att sitta ute!!!

Idag har jag vart en sväng på stan och träffat Anna, min fina gymnasiekompis. Gosh vad jag har saknat henne! Man säger att man aldrig ska tappa kontakten, men tyvärr gör man nästan det ändå. Det går alltför långt mellan gångerna man träffas! Vi får hoppas det blir ändring på det i sommar!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Totte ska ha lan med sin käre vän Jesper.. Får väl se om jag ska umgås med dom eller hitta på något roligare =D

Nu börjar det bli kyligt på balkongen. Får nästan ta på mig lite mer kläder...
Får blogga senare! Kram!

Lite vuxenhet

Kategori: Right now

Idag har jag gått på utbildning hela långa dagen. Känns inte som att jag har lärt mig speciellt mycket dock. Det fastnar ändå inget förrän man har praktik på det. Så jag är ändå inte så väldans orolig.

Nu är jag i lägenheten. Känns inte riktigt som jag bor här eftersom jag inte har så mycket saker här. Får plocka hit lite i helgen kanske, så kan jag känna mig liiite mer hemma. Jag är rätt hemmastadd ändå, men ja, ni fattar! Känns rätt spännande och vuxet ändå =) Jag dammsög och diskade förut liksom. Sen gjorde jag iofs varm oboy med marshmallows och åt bara marshmallowsarna... MUMS!
Man behöver inte växa upp på alla sätt!

 Nu ska jag snart fixa mat - fiskpinnar och ris. Haha, men jag gillar det! Ikväll ska jag hem en sväng, kanske tvätta lite skit och umgås med familjen. Har inte vart hemma sen typ för en vecka sen eller något! Minns inte ens när...

KRAM & PUSS!

Ledig dag

Kategori: Right now

Nu har jag haft min sista körlektion innan uppkörningsdagen! Helt sjukt.... Får hålla tummarna för att jag klarar det nu!!
Jag skulle klara det lätt om jag inte slarvade tror jag. Jag kan köra bilen och växla och allt sånt. Men jag är stört kass på att följa skyltar. Jag slarvar. Bara jag koncentrerar mig och inte blir för nervös så skulle till och med jag tro att jag klarar det.

Idag är jag för övrigt ledig och ska till Ullared med Maba. Det blir mest såna där vettiga saker som tvättmedel och ett diskställ som jag ska köpa. Har inte så himlans massa pengar just nu. Men innan det, så ska jag pallra mig iväg till Coop och kopiera nyckeln och köpa mat till Totte. Han är sjukling idag.

Hoppas ni får en grym dag!

Fix och trix

Kategori: Right now

Halva dagen har spenderats på IKEA. Resten med att sätta ihop de där jädrans möblerna!
Men nu är det sjukt snyggt!!

Lägenheten är otroligt fin. Nu är det lite småsaker, målning, lite lister och nån hylla och lampa kvar. Sen är det tjusigt värre!

Nu har vi smaskat äggmackor och tittat på Scrubs. Jag är supertrött så nu ligger jag i sängen med datorn och kollar Robinson. =) Det är rätt mysigt här! Kanske får knäppa något kort eller sådär!

The truth and nothing but the truth

Kategori: Right now

Lovar du att vara ärlig? Jag lovar!
Du heter: Jennifer
Smeknamn: Jenni, Jenny, Jennifer
Låt som när du är ledsen sörjer till? Jag vet faktiskt inte, brukar inte vara så sorgsen... Får nog tänka lite!
Beroende av: Godis
Vem behöver du mest just nu: Totte, Sanne och min familj
Vad tror folk om dig? Att jag är en sjukt glad människa
Stämmer det? Ganska bra, oftast
Vad får du oftast komplimanger för? Lite allt möjligt, mina tänder är väl det roligaste och min stil kanske (ganska enkel men snygg)
Vad säger du för att imponera på någon? Inget speciellt så, de beror väl på vem man försökter impa på
Hur imponerar man på dig? En utåtriktad och glad person gillar jag!
Brukar du skratta för dig själv? Haha, JA
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Glad påsk och lite så från Sanne och efter det finns ett påsk-sms från Maba
Var bor du? Floda och lite i Göteborg
Trivs du där: Inte Floda så mkt, eller jag trivs väl, men jag skulle inte alltid vilja bo där!
Äger du några converse: 1 par vita, som iofs inte är så vita längre
Sprit, cider, vin eller öl: Helst cider, men någon drink är gott också - men aldrig öl!!!
Brukar du bli för full: Jag har aldrig vart full, men lite lulligt avslappnad typ, jag är grymt bra på att dricka lagom
Vad har du för mobil operatör: Telia! Jobbar där och har världens bästa företagsabonnemang, jag betalar inget själv
Är du allergisk mot något: Ja, hästar, har vart och ridigt idag och överlevde faktiskt pga allergitabletter (Clarityn rocks!)
Har du haft sex idag: Haha
Nästa mål i ditt liv: Ta körkort!!
Hur svarar du i mobilen: "Hej det är Jennifer" eller "Hallåååå!"
Vem ringde du senast? Mammsen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kollade hur det gick med hästarna och så lovade jag mamma att jag skulle betala hennes frisörbesök istället för hyra hemma, det känns liksom att pengarna går till något vettigt då
Antal timmar sömn inatt: Rätt många, men har inte någon koll på hur många
Sov du ensam: Nej, som tur var, sov med Tottegos
Brukar du komma i tid: Jag är rätt grym på tider faktiskt
När mår du bra: När jag är ledig och har något kul planerat, en resa eller något kanske
När blev du fotad senast: Några timmar sedan
Hur känner du dig nu: Glad, lite svårt att andas och snuvig, men lycklig
Vanligaste färg på dina kläder: Grå skulle jag tro
Vad tycker du om fötter: Inget speciellt
Vad saknar du: Mamma, Ebba och Sanne
Hade du en bra kväll igår: Ja grymt bra, myste framför tvn med Totte och Maba
Favorit dryck på morgonen: Juice eller the - nej helst smoothie!!
Rakar du benen: Of course! Mjukt o fint
När brukar du oftast gå och lägga dig: Ganska tidigt, rätt olika men mellan 22-00, är rätt trött på kvällen jämt och det är stört tråkigt!
Är du blyg? Ibland och ibland inte, det släpper iaf ganska fort isf
Sysslar du med någon idrott: Nej, men snart ska jag och Malin biffa på gymmet!
Vill du hellre ha mail än brev: Mail, men ett brev då och då skulle vara kul!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jaaaa, jag är romantisk av mig
Har du spytt offentligt: Uuuuh nej!! Som tur är !!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Vad tror ni? Precis.
Är du nöjd med ditt liv: Japp
Är du bortskämd: Jag tycker inte det, men vissa skulle nog tycka det
Vad gör du i morgon: Åker till IKEA och sådär skulle jag tro
Vad är det värsta du vet? Skitsnack
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Vet inte, om jag shoppar blir det nog nån tusenlapp eller två, men annars försöker jag vara sparsam (vilket typ aaaaldrig lyckas)
Vad behöver du just nu? Ett bad och lite hjälp att andas (hoppas allergin släpper snart)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Jennifer Aniston gillar jag
Vad längtar du till? Tills jag har ett körkort!!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolutly
Vad använder du för shampoo? NIVEA för färgat hår just nu
Vad är det finaste du fått? Don't know..
En speciell dag du minns: Typ alla dagar i Tunsien!
Tycker du om någon just nu: Ja, det gör jag verkligen!
Om fem månader: Vet jag inte alls vad jag gör. Kanske jobbar, kanske pluggar!
Du samlar på: Skor?
Gröna eller röda äppeln: Gröna äpplen tack
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer ingen när jag är arg eller ledsen, men annars skulle det nog vara mamma kanske eller Totte om jag inte är med honom
Gillar du golf: Har aldrig testat annat än minigolf men det kan ju vara kul
Vilken tid gick du upp idag: Strax efter 11, men då hade jag vart vaken ett tag!
Har du sovit i din egna säng inatt: Nejnej
Har du strumpor på dig nu: Yesbox
Vad ska du göra ikväll: Don´t know yet
Är det okej att gråta: Verkligen!
När grät du senast: Minns inte det, men säkert för att jag va stressad över något
Laddar du ner musik och film från Internet: Var ett tag sedan nu, man ska ta det lugnt med sånt
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa massor och spara mer!
Bär du glasögon eller linser: Nej, inte annat än solglasögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, jag är inte alls petig med sånt sålänge det är snyggt
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Mellan 9 och 12 kanske
Har du piercing: Ja, i örona
Vill du gifta dig: Ja någongång
Vill du ha barn: Om några år, eller fler än några, absolut inte nu i varjefall
Solar du ofta: Nej inte så ofta, bara på sommaren i princip
Är du bra på att laga mat: Ganska så, det börjar ta sig!
Gillar du att dansa: Jaaa!
Är du flygrädd: Nej inte ett dugg
Hur vig är du: Ganska så, inte så jag kan gå ner i spagat, men himla töjbar ändå
Vad dricker du helst när du är törstig: Fanta eller juice
Vilken är din favoritglass: Twister. Ni vet, spirello?
Tror du på ett liv efter döden: Jag vill i varje fall att det ska finnas något, så ja det tror jag väl
Tycker du om sushi: Nja, det funkar, men inte så man blir sugen på det
Vad äter du helst när du ser på film: Dricker gärna smoothie eller knaprar nötter. Men det tål inte Totte, så då blir det mest godis
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja, det gör dem!
Har du tandläkarskräck: Nej, men borra gillar jag inte, mest hatar jag ljudet!!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgonmänniska, definitivt! Totte är tvärtom vilket är tråkigt
Vilken ögonfärg har du: Lite blå-gröna, beror på vad jag har på mig nästan
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, vem har inte gjort det?
Biter du på naglarna: Ja tyvärr, önskar det va lättare att sluta
Röker du: Nej - jag har aldrig ens provat!
Hur ofta tränar/motionerar du: Typ aldrig, går någonstans på sin höjd. Men som sagt, snart ska jag börja!!
Senaste låt du hörde: Rihanna, kommer inte ihåg vilken just nu, men den gick på radion nyss
Vad gör du på helgerna: Lever livet och slappar

Springer i sömnen

Kategori: Right now



Typ den roligaste filmen NÅGONSIN! Jag lovar du kommer skratta =)

Rik!

Kategori: Right now

Gissa vem som blir rik på skatten?
Nästan en hel månadslön får jag tillbaka, 12000kr i runda slängar (eller svängar?)! Mamma kunde inte hålla sig så hon öppnade det åt mig =D Haha, hon är söt! Och jag är lycklig, sparpengar!!!


För övrigt har jag sökt till högskola i höst, Borås eller Högskolan i Väst.. Båda är distanskurs i Webdesign typ.. Men jag vet inte om jag ska välja distans eller pendla till Borås och läsa det på vanligt vis. Samtidigt som det är jobbigt att pendla, så är det ju kul att träffa folk! Svårt val ju... Vad tycker ni?

Nu sitter jag och jobbar, ringer i princip ingenting vilket är massa skönt! Ikväll ska jag hem och äta middag med familjen och packa lite saker. Sen ska jag tillbaka till Tottes lägenhet så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Fixa till den kanske!?

Vrider och vänder

Kategori: Right now

Jag har ont i magen och kan inte sova. Inget kul överhuvudtaget!
Bara ligger och vrider och vänder på mig... Det är inte skönt att ligga på någon sida. Det är för varmt. Sen för kallt. Sen kliar det på benet. Sen kommer jag på att jag är törstig.

Jag hatar såna kvällar. Och nu har jag haft dom hela veckan. Det är som att det är något jag är orolig för. Men vad skulle det vara? Antagligen massa småsaker. Sen är det väl den veckan också, som gör allt liiite värre än det egentligen är!

Hade vart skönt att slippa faktiskt. Hade inte gjort mig något! Hoppas jag kommer över det snart! Vill sova som vanligt ;)