J E N N I F E R

Bed

Kategori: Right now

Nu sitter jag i min NYA säng! Tjohooo!
Jag gillar den =D

Poker!

Kategori: Right now

God kväll!
Nu spelar vi poker. Eller inte jag, dom andra. För jag fattar inte ett skvatt!
Imorn ska jag jobba övertid och bli lite rik och sen ska jag köpa säng! Love it! Äntligen :D
Kommer bli helt grymt.

Puss påer!

Du är vad du äter

Kategori: Right now

Jag är extremt trött! Vill bara sova. Men när jag kom hem var varken mamma eller pappa hemma och min käre bror har gått och lagt sig. Så jag får umgås med lillasyster som vägrar sova innan dom är hemma. Hon vill bara inte.

Imorgon är det äntligen fredag även om jag har känslan av att det är tisdag idag. Sjukt skönt! Ska dock jobba ett par timmar övertid på lördag. Lite extra pengar nästa månad. =)

Ligger här och tittar på Medium och försöker spärra upp ögonen. Tidigare såg jag på Du är vad du äter och man blir grymt taggad på att träna! Man vill ju vara bättre än slöfockarna som är med där. Men jag tränar aaaaldrig. Inte ens någon gång då och då utan ALDRIG. Pisstråkigt. Men jag tar mig aldrig tid till det. Rätt dumt. Nu när jag har sjukt snygga gympaskor som jag fick i födelsedagspresent så borde jag ha all vilja.

Nej nu går ögonen i kors! Sovdags!
Hoppas mamma o pappa kommer snart bara...

PUSS!

Julbord och party

Kategori: Right now

Jag är extremt superjättetrött! Men jag hade en kul kväll igår!

Det började med julbord på Telia, massa lekar och grejer. Helt grymma var jag och Bella som var bäst på en känna-igen-kändisen-och-förklara-för-den-andre-lek typ. Orkar inte förklara hur den gick till, men vi vann...nästan! ;) Bäst på privata kundtjänsten iaf!

Efter det gick vi hem till Bella och tog det lite lugnt. Sist drog vi vidare till Deep och dansade halva natten. Nej kanske inte riktigt, men tillräckligt länge för att jag ska vara helt seg idag. Var väl hemma 2-3 och skulle jobba rätt tidigt idag. Men ja, det är värt det! Dock ska jag bara åka hem och sova som en gris så fort jag slutar kl 18. Känns som evigheter tills dess...

Nu ska jag läsa lite bloggar innan min rast är slut. Bloggar mer sen!
Önskar jag hade haft lite bilder från igår...

PUSS!

Kärlek på det!

Kategori: Right now

Jag ÄLSKAR mitt jobb.
Fick veta av Totte nyss, att jag ligger 4:a i en tävling som jag inte ens visste vi hade! 1-3 vinner en resa till GranCanaria och 4-10 vinner en iPhone. Nice? JAAAAAAA!

Jag vill resa mera! Hade blivit löjligt lycklig om jag vann det!
Undrar om man får ledigt till en resa man vunnit?

Hursomhelst!
Idag har jag jobbat och kämpat. Sen har jag träffat Anna på stan för en fika. Åh vad jag saknat att prata med henne! Det är grymt tråkigt att man bara tappar kontakten med alla kära fina klasskamrater. Hon fick mig att dricka SweetChaiLatte. Och jag lovar, det är det godaste jag har druckit! Det är som kanelbulle på dryck. O jag ÄLSKAR kanelbulle!

Nu ska jag sätta mig och drömma mig bort till sol, bad och värme. Sen kommer jag väl gå och vinna en iPhone och inte vara nöjd för att jag så gärna vill ha resa...

Puss på er vänner!


HÄRLIGHETEN!

Annoying..

Kategori: Shoppa

Nu har jag beställt grejer minst 5 gånger den senaste månaden där jag typ 1-2 veckor efteråt fått mejl där det står: "Vi beklagar men vi kan tyvärr inte leverera det du beställt eftersom det har tagit slut i vårt lager..." Men tjena?!?! Kan dom inte bara uppdatera hemsidorna? Hur svårt är det.

Jag har försökt skaffa mig ett par sketans UGG:s hur länge som helst nu. Nu har jag gett upp att hitta ett par budget-varianter. Har skickat efter ett par äkta för 2200 spänn! Jag orkar inte leta mer. Men det får väl vara värt det om det är bättre kvalitet och dom är varma. Nu går jag runt och fryser tårna av mig...

Men shit vad irriterad jag är, kunde köpt dom för flera veckor sen istället för att vänta och ha mig.
Aja! Nu ska jag inte klaga, jag får ett par grymt mysiga skor på fredag ;)

Och nu måste jag jobba! Puss!


Mina!

Lumix DMC-FX35 Silver

Kategori: Right now


Jag. Vill. Ha.
MUMS!

Tror bannemej jag ska köpa den. Dock i slutet av året. Har nämligen en del att shoppa innan!
1. Säng
2. Julklappar
3. TV!
4. Kamera...

Så ni förstår att jag har en del att skaffa mig först. Teven längtar jag till! Helst vill jag ha den NU! Men jag har bestämt mig för att ta den vid jul. Får så himla mycket säljbonus då så det är värt att vänta och köpa en grym en. Men säng blir det faktiskt redan till helgen! Det gillar vi...

Snöstorm!

Kategori: Right now

Jag tror jag just blev bönhörd, det är snöstorm...



Monday morning

Kategori: Right now

Morn!
Nu sitter jag på jobbet och har min första rast. =) Pallrade mig upp tiiiidigt imorse och gick till tåget kvart i 7. Och tjena vad kallt det är ute! Jag hade mössa, vantar, halsduk och allt men frös som en gris ändå. Det hade vart mycket bättre om det var snö. Eller mer snö. Nu är det bara ett fjuttigt tunt lager på marken.

Idag ska jag bara hem och ta det lugnt. Inte en enda dag i förra veckan eller veckan innan dess var jag hemma själv och bara slappade. Hoppas jag kan få min digital-tv-box nu någon dag också så att jag kan se på teve! Jag längtar typ. Haha. för 80spänn i månaden får jag 40 kanaler. ;)

Nu måste jag jobba igen!
(Visst är jag grym som har bloggat nu flera dagar i rad, har börjat komma in i det igen...)

If I were a boy

Kategori: Right now

Jag har haft en underbar helg! =) Men nu är den slut och jag ska snart sova. Ligger här och lyssnar på musik och dricker the. Mys!

Fredagen började med en skön kväll hos chefen med guitar hero rockband! Jag rockade på gitarren och var helt grym. Sen i lördags var jag på Liseberg en sväng, tittade på is-showen, drack varm choklad, vann grejer och frös tårna av mig och sen var jag på Bryggeriet och åt smaskig mat. Idag har jag legat i sängen halva dan och sen var jag på bio och såg Twilight. Helt sjukligt bra film! SE DEN! Jag älskar den.
Låter som en himla bra helg va? Man kan ju säga att jag är rätt nöjd!

Tänkte inte skriva så mycket nu, får göra det imorn. Godnatt med er! Och här får ni en sjukt bra låt att lyssna på!

Beyonce - If I were a boy

Goooooodmorgon!

Kategori: Right now

Nu är jag uppe, pigg och glad mot alla odds. Klockan 2 var jag hemma och somnade väl runt 3. Men jag mår riktigt bra och är inte överdrivet trött. Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag måste ut och övningsköra med pappa. Och han kan aldrig så nu tvingade jag honom verkligen och ja, det var nu eller aldrig typ.

Sen ska jag hem och ta det lugnt i varje fall. Ska fixa massa småsaker också. Hämta paket på posten och lämna andra och sådära.

Att göra idag:
- Köra lite
- Hämta och skicka paket
- Städa mitt rum
- FIxa med bilderna från Tunisien
- Göra en slags fotobok
- Gå på Liseberg
- Ut på party ikväll!


Tror det är allt som jag tänkt på att göra. MÅSTE hinna! Hatar att ha massa grejer att göra hängandes över mig.

Men nu får jag dra iväg och köra lite! Puss på er!

Idag, imorgon och hela helgen!

Kategori: Right now

Godmorgon!
Nu har jag min första rast och jag äter nötter. Istället för frukost... Himla nyttigt! Eller kanske inte.
Är iallafall superhungrig! Hade velat ha lite mat. Men orkar inte köpa macka för jag har lunch om 2timmar. Så jag sitter här och lider...

Imorgon är det fredag också! Lycka!!!
Då ska hela teamet hem till chefen och det ska nog bli lite kul. =) På lördag ska jag sova hur mycket som helst! Funderar på att sola mig också. Vill behålla brännan från Tunisien! Och på kvällen Liseberg tror jag. Söndag blir lätt en ligga-hemma-i-sängen-och-slappa-dag! Längtar!

Idag hade jag tänkt vila mig, har liksom inte gått hem och lagt mig själv o slappat på flera veckor tror jag. Men idag vart det dags! Trodde jag. Men jag måste köpa ett par jeans. Så jag får stressa runt på stan i 1 timma innan dom stänger. Så sådär himla tidigt kommer jag nog inte hem ändå. Typ åtta eller något! Segt!

Nu ska jag väl jobba igen. Rasten är snart slut!
Puss!

Just do it!

Kategori: Right now

Tjena vad lite jag bloggar! Jag har liksom inte något att skriva om. Hur kul är det för er att läsa: Idag har jag jobbat... Typ varje dag!

Jag får väl ta tag i mitt liv och börja få gjort saker! =)
Idag ska jag träffa Mia, vet inte vad vi ska hitta på. Fika? Kanske. Sen tänkte jag få röven ur och gå till trafikskolan och skriva in mig. Det är änna dags nu. Ska börja ta några lektioner! Och så vill jag göra halkan. Ska få gjort den innan januari är slut. Eller jag ska försöka iallafall. Köra kan jag ju. Måste liksom bara dubbelkolla allt eftersom det har vart dåligt med körande den senaste tiden.

Men nu måste jag jobba ;) (som jag sa, kul att läsa?)

Puss!

Grattis på mig!

Kategori: Right now

19 år då!

Är faktiskt inte astaggad för att jag fyller år. Har inte fått in känslan eftersom jag inte blev firad nu på morgonen. Jag gick upp halv 6 liksom!

Nu ska jag börja jobba om några minuter, tänkte bara berätta för alla att det är min födelsedag och så vill jag att ni säger grattis... ;)




















Lovin it

Kategori: Right now

Kissinödig. Hela. Tiden.
Asbajjobbigt med urinvägsinfektion.
Ännu jobbigare är jag som skriver det här. Men tjena, det är olidligt faktiskt!
Men... jag dricker citronvatten och är glad ändåså!

Något som är mindre jobbigt är att jag fyller år imorn! Det är inte så att jag längtar som en idiot och jag kommer inte bli firad på morgonen. Men det ska bli mys helt enkelt! Tänkte, om jag orkar, ta mig en sväng på stan och köpa mig en present. Behöver nya jeans... Men jag orkar inte det så jag får ge mig det till helgen istället!

Nu ska jag titta på How I met your mother. Mums!

Idag

Kategori: Right now

Helt dödstrött är jag. Hjälp vad jag vill sova! Har sovit hela 3 timmar inatt. Kunde liksom inte riktigt sova.
Ska kolla om det går att ta ut en halvdag, för jag tror att jag somnar snart. Hade faktiskt vart himla skönt att bara gå hem och lägga mig en stund! Hoppas hoppas hoppas.. =D

Nu ska jag jobba som en galning! Ska få gjort nåt idag. Även om säljet går uselt!

Håll tummarna för mig nu att jag ska få gå hem och sova..

Tips!

Kategori: Things

Jag  ä l s k a r  vaniljglass med varma hallon på. Men det är himla onyttigt och jag som får ont i magen av allt, kan inte äta det hela tiden. Så jag har kommit på att man kan ta vaniljyoghurt, istället för glassen och vips så är det nyttigare! Jag äter det minst en gång om dagen, det finns inget godare. Prova!

Nu sitter jag här med en tallrik och ett glas juice. Mums liksom!

Keep on!

Kategori: Right now

Jag sitter här med färg i håret för andra gången den här helgen. Och plötsligt fick jag ett riktigt sug efter att blogga! Jag vet att jag inte vart speciellt aktiv här den senaste tiden. Dels för att jag vart i Tunisien två veckor och dels för att det har hänt mycket sen jag kom hem.

Men nu har jag en känsla av att det kommer lugna ner sig lite. Jag vill börja om. Andas ut och börja om. :)

Tillbaka till hårfärgen. Jag färgar det som sagt för andra gången denna helgen. Första gången, igår, blev det helmisslyckat. Tjena alltså. Fläckigt och lite åt det orangea hållet liksom. Nej. INTE min grej. Kände mig som en fjortis. Ungefär som min bror, för han såg ut så i huvudet ett tag.

Nu är det snart ny vecka och ja, det ska nästan bli lite skönt med jobb igen. Det har hänt lite för mycket för att jag ska gilla läget. När färgen är klar ska jag lägga mig ner i sängen och läsa. Inte något annat vettigt, bara slappa. Iofs har denna helgen bestått av det mest. Men det gör inget med mer slapp faktiskt. Jag gillar't!

Imorgon tänkte jag gå och köpa UGGs. Fult men jäkligt skönt! Så skitnerer, jag vill ha ett par. Inga dyra äktingar utan såna där lite halvbra från typ DinSko eller nåt. De är inte värt mer. Såna vill jag ha och en stor varm svart halsduk hade jag tänkt mig! Unna mig lite. Efter all skit är jag värd det, okej? =P

Puss på er! Nu ska jag skölja ur färg... Får väl fixa det blonda imorn dårå...

Kulheten

Kategori: Right now

Från och med nu ska det bara stå kul saker i den här bloggen :)

Underbart

Kategori: Right now


Sant :)

Tack

Kategori: Right now

Jag trodde faktiskt inte det kunde bli värre. Men jo, det kan visst alltid bli det. Igår var det en grej. Och nu kom nästa... Fan.

Säkert

Kategori: Right now

- I thougt I knew everything, but now I'm not so sure anymore... -

Så är det. Man tror man vet allt och lever livet efter det. Jag tror nog det iaf... Men så vips, händer något som vänder upponer på det.
Och nu då? Jag är inte säker. As. Kan man inte bara få vara det?

Jag är inte depp. Bara förvirrad. Hur vet man vad som är rätt och fel?



Bjuder på en bild från Tunisien, vår stammisrestaurang Bella Marina och Kamel som jobbade där

P. Diddy & Keisha Cole - Last Night

Sleepy

Kategori: Right now

Jag är inte riktigt superglad nu.
Mest trött... Vill hem och sova, har bajont i huvudet! Men jag ska till Sanne och grejer så här blir inget sovande inte.

Down

Kategori: Right now

Ibland kan man inte göra så mycket mer än att hoppas.
Jag vet inte vart allting leder, men det kan inte bli värre än hur jag känner nu iallafall...

Nice!

Kategori: Right now

Nu ligger jag här och myser. Livet är ändå rätt bra! ;)
Jag gillar hemma mycket mer nu när jag har vart borta...

Back on track

Kategori: Right now

I'm back!

Från världens härligaste två veckor i sol och värme i Tunisien. SAKNAR!
Vi har haft hur grymt som helst. Får berätta hela alltet senare. Allt från Chouchou och Wissem till magdans, Sahara och allt galet som hänt. (Får kanske tjuva lite anteckningar av Sanne och Denise om när vi gjorde vad?)

Sen har jag givetvis tusen fina bilder på allt, och då menar jag verkligen ALLT. Vi har gruppfoto från i princip överallt och en massa andra fina kort. Ska bara vänta in så att jag får bilderna från allesammans!

Längtar redan tillbaka och det är bara ett dygn sedan jag kom hem!